Pred pol rokom som sa rozhádal s kamarátkou a som smutný že to tak dopadlo. Nazlostila sa na mňa po tom ako som jej napísal negatívny koment k foto na FB napísala mi že som to nemusel tak verejne (urazila sa). Pritom jej podobné komenty pridáva iný kamará
FB ničí vzťahy no....
A hlavne jej nepíš prvý ak by fakt myslela teba tak len na toto čaká lebo má asi príliš veľké ego na to aby sa ozvala ona ale tak ak si z toho veľmi smutný tak skúsiť sa jej ozvať môžeš ale ver že keď sa to dodrbe viac a po čase ťa to prejde ta budeš spomínať a ľutovať že si sa ozval prvý
vypnut facebook a neriešiť si cez neho takéto hádočky.
donedávna som FB nemala,nechybal mi, teraz tam pridem raz za den,kuknem,čo píšu spolužiaci ohladom skusok, odhlasim sa a je mi dobre, svoje socialne vztahy s ludmi riešim mimo internetu,pokial sa dá..
No a presne pre takéto obludné sprostosti už dva roky nemám fb ... no a k tvojmu problému. Zavolaj ju na kávu a normálne sa porozprávajte. Veď ste dospelí ľudia a takto sa správať nemajú nie?
Mňa by len zaujímalo ako to bude vyzerať za pár rokov - možno už aj ten sex bude len virtuálny.
Ľudia sa prestanú rozprávať úplne Som síce staršia generácia a považujem technológie za veľmi dobrú vec no...odtiaľ - potiaľ.
Ľudia nedokážu komunikovať, zabúdajú písať, prestávajú čítať.....
Len by ma teraz zaujímalo kto by mal odvahu odtiaľto stretnúť sa aj naživo? Ale to len tak...virtualita je pekná ale nikdy nenahradí fyzický kontakt!
@8 tak sa k nej neozývaj však kamarátok máš určite dosť a nemá zmysel riešiť dievča ktoré sa na teba naštve za jeden koment a ešte proti tebe poštve svoje kamarátky... ak by bola fakt kamarátka tak sa takto nespráva a určite by sa ozvala alebo sa ešte len ozve
Stratila som sa pri druhom lajknutí.. Podľa mňa ti nikto nič produktívne neporadí, lebo tomu nepochopia
Normálne sa s ňou porozprávaj v reálnom živote, aj keď je to ťažšie, aj keď ona možno nechce a whatever..
@kittan FB vzťahy neničí, je to neživá vec. Vzťahy si ničia ľudia a ich sprosté správanie... keď majú potrebu tam vešať všetky svoje info a problémy, nech sa nečudujú...
Ľudia čo napíšu, že facebook ničí vzťahy. Tak sa len vyhovárajú na bežný komunikačný prostriedok. Je to úbohé a slabošské. Nedokážete si priznať vinu alebo sa vžiť do situácie druhého, keď obviňujete facebook alebo iné sociálne siete. Keď nebol facebook, bol pokec. Nebol pokec, bolo iné fórum. Nebol internet boli smsky a môžem pokračovať. Vyhovárajte sa na seba a nie na niečo čo vám len k tomu dopomohlo jedine.
Buď sa s ňou udobriť chceš a urobíš to osobne z očí do očí. Alebo sa s ňou udobriť nechceš a kašli na ňu. Si dospelý človek tak sa tak správaj a rieš konflikty priamo, nie ako decko cez soc. siete. Ak ste/ alebo ste aspoň boli kamaráti tak sa pre jeden sprostý komentár na facebooku nepohádate do krvi.
hm... bolo by lepšie osobne a nie sa urážať kto komu čo komentoval a kto čo vymazal
píšeš tu, že sa ju snažíš ignorovať a pritom nevieš čo si máš myslieť o statusoch čo hádže lebo zrejme ešte stále pozeráš čo tam má... niekto musí spraviť prvý krok a ak s ňou nebude normálna reč tak si aspoň skúsil (myslím, že stále lepšie ako sa zožierať debilinami)... také dohady či sa pozerá alebo nepozerá atď ti budú nanič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
A hlavne jej nepíš prvý ak by fakt myslela teba tak len na toto čaká lebo má asi príliš veľké ego na to aby sa ozvala ona ale tak ak si z toho veľmi smutný tak skúsiť sa jej ozvať môžeš ale ver že keď sa to dodrbe viac a po čase ťa to prejde ta budeš spomínať a ľutovať že si sa ozval prvý
donedávna som FB nemala,nechybal mi, teraz tam pridem raz za den,kuknem,čo píšu spolužiaci ohladom skusok, odhlasim sa a je mi dobre, svoje socialne vztahy s ludmi riešim mimo internetu,pokial sa dá..
Ľudia sa prestanú rozprávať úplne Som síce staršia generácia a považujem technológie za veľmi dobrú vec no...odtiaľ - potiaľ.
Ľudia nedokážu komunikovať, zabúdajú písať, prestávajú čítať.....
Len by ma teraz zaujímalo kto by mal odvahu odtiaľto stretnúť sa aj naživo? Ale to len tak...virtualita je pekná ale nikdy nenahradí fyzický kontakt!
...asi veľa mudrujem že
Normálne sa s ňou porozprávaj v reálnom živote, aj keď je to ťažšie, aj keď ona možno nechce a whatever..
takéto veci rieši na facebooku veková skupina 14 a nižšie
dolezite je co jej povies a ako jej to povies
@emeron fakt sa s ňou porozprávaj a ak ťa niečo mrzí tak sa ospravedlň, niekto musí urobiť prvý krok...
píšeš tu, že sa ju snažíš ignorovať a pritom nevieš čo si máš myslieť o statusoch čo hádže lebo zrejme ešte stále pozeráš čo tam má... niekto musí spraviť prvý krok a ak s ňou nebude normálna reč tak si aspoň skúsil (myslím, že stále lepšie ako sa zožierať debilinami)... také dohady či sa pozerá alebo nepozerá atď ti budú nanič