všetky sú krásne a majú svoje čaro, ale moje No 1 je Švédsko, keďže som strávila v okolí Štokholmu pár liet...v iných častiach krajiny som bohužiaľ nebola, ale vraj sa o Štokholmčanoch hovorí, že sú "iní", snobskejší (tiež odporúčam čeknúť stránku » lostinstockholm.com) ako obyvatelia napr z Umea, Lulea, alebo Skane...ďalšou skvelou vecou je ich čokoláda Daim, kto ochutnal určite vie o čom hovorím
Švédi majú okrem iného krásny jazyk, ktorému po pár návštevách určite porozumiete (častokrát si môžete spájať niektoré slovíčka s aj alebo nj)
Podla mna Norsko je naj,krajina,polnocne slnko,soby,Svedsko nema velmi dobru povest,napriklad v Stockolme vykradli Slovakov co boli s karavanom,nas v obchode tak isto po prepocte okradli.Lebo sme platili eurom a predavac asi zle vypocital z koruny na euro...A Finsko fakt ako unas roviny,lesy,jazera su sice pekne,ale aj milion dotieravych komarov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Sledovanie zapadu slnko za morskym horizontom asi len tak hoci kde neuvidite.
@flussica nie. nebyvala a ani nebyvam. Ale je tam restika tak sa tam fajn papa ked mas taky vyhlad.
Ah tak .
inde nie, tak neviem posudit
ale som presvedceny, ze by sa mi pacilo skoro hocikde v Skandinavii
ale najviac ma aj tak láka Nórsko, ale ani sama neviem prečo
na večné časy a nikdy inak
Švédi majú okrem iného krásny jazyk, ktorému po pár návštevách určite porozumiete (častokrát si môžete spájať niektoré slovíčka s aj alebo nj)