no skromne musim povedat, ze v poslednom obdobi ked som na tom fical som bol zdatny so vsetkymi a myslim ze postavy tam boli navrhnute vyborne, hoci niektore vynikali....moji favoriti su Scorpion, Sonya, Fujin, Kai, Tanya a mozno dalsi by sa dali, ktori mi nenapadaju...to su taki, ktorych schopnosti mi dost smakuju v boji...takych, co nemam moc rad, to su Liu Kang, Shinnok predovsetkym... a ostatni tak neutralne asi, hoci potesia z casu na cas a zo zaciatku som velmi fical na Johnym Cageovi a brat furt daval Sub Zera
@pershing363 damn it! quan chi bol hajzel akoze mal ťahy mocné, ale neznasal som, ked som hral s bratom a ked sme odignorovali pravidla slusneho spravania, ze nesmu sa tie iste ťahy robit viac ako 2x po sebe a zacal ma dupať het vies tak som mal riadne nervy lebo mne to neslo ani blokovat - neviem co to za porucha, ale ked som aj dal block, tak ma zdupal aj tak...dokonca aj ked som cupel a blokoval sucasne
@8 haha hej to som aj ja rozlisoval vzdy na takych sracov, co dvihnu ledva do vysky hlavy, potom takych, co dvihnu vyssie a potom tych, co maju nohy v 180° uhle
no spike a fan fatalities viem s kazdym a vacsinu viem aj normalnych...ale nie vsetky. pamatam sa ze prvu som sa naucil fujinovu s tou kusou, lebo to bolo "najlahsie" len dva gombiky sucasne 5x po sebe stuknut...ale potom som zistil, ze aj ostatne su lahke mnohe...ale su take, ktore doteraz mam tazkosti urobit, neviem teraz presne ktore...ale par je veru
tam je dakedy velmi dolezita vzdialenost od supera pri normalnych tukacich - lebo niektore nejdu ked si hned pri nom ine zas ked si daleko...skus skorpiona, ta sa da dost lahko. tu, nie som si celkom isty, ale dako tak ze F,B,D,U + B +HP
alebo tak nejak to je...ta sa robi ked si uplne pri nom blizko a nemusis sa ponahlat dako extra s tym stlacanim...tak normalne, rychlo, ale nie ze za pol sekundy vsetko postlacat...a ta jeho druha je myslim B, F,F, B+LP alebo tak a ta sa robi tak trochu dalej - ked si uplne prinom a odskocis do zadu tak asi 2/3 z tej vzdialenosti...by som to odhadol no neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
jaj asi si to nainstalujem v blizkej dobe diky
alebo tak nejak to je...ta sa robi ked si uplne pri nom blizko a nemusis sa ponahlat dako extra s tym stlacanim...tak normalne, rychlo, ale nie ze za pol sekundy vsetko postlacat...a ta jeho druha je myslim B, F,F, B+LP alebo tak a ta sa robi tak trochu dalej - ked si uplne prinom a odskocis do zadu tak asi 2/3 z tej vzdialenosti...by som to odhadol no neviem
@stormmast3r On zacal prvy!
Mno Mk4 ma este dalsiu ediciu mk4 gold, kde mate ich mate este viac, je to vlastne stary Mk4 + postavy.
Mno.... z tych 2D Mk su Mk2 a Mk Trilogy najlepsie.
Pokial sa fanusikovia prenesu cez tu 3D grafiku tak si oblubia Armageddon. Kde je tusim 64-68 bojovnikov, teraz newem ale je to cool.