Mne to nejak ani nechutí, ale mama mi párkrát dala trošku vína, aby som dostala skôr menzes alebo ak máme všetci spolu jesť pri stole, tak sa pýta, či nechceme, ale ja nechcem.
noom ja suhlasiim s @mielikki obcas len na pripiitkoch ataak ale mna aj obidvaja rodicia ponuknu barskedy ked si nieco idu obcasn evypit .a ptm lne tak potalme kradnem a pijem heh
nie som plnoleta ani takmer ale ked dojdem premrznuta z vonka nejaky poharik mi daju a na oslavach si tiez dame (vsetci) trochu alkoholu, no nikdy z toho nie som opita a s kamoski zo zasady pit nechodim.
Som ponúkaná vínom, ale vínu som ešte na chuť neprišla, takže ho odmietam Ale raz, ked som išla na chatu, tak mi otec ponúkol pivo a vodku a tú som reku už neodmietla
No to by ešte tak bolo, aby mi dovolili piť. Mám necelé 4 mesiace pred 18stkou, ale aj tak mi nedovolia, ani na oslavách, vôbec. Ale sem-tam si dám bez ich vedomia, samozrejme, nie veľa.
my sme celá rodina alkoholici, ja nie som výnimka.... ale tak, dom sa neožierame, ale proste, keď si oco večer otvorí vínko, vypijem si s ním, bez problému.... alebo si otvorím fľašu aj sama... mama občas zahlída, ale neriešim, však som dospelá
ale keď viem, že budem šoférovať, buď ešte v ten deň, alebo na druhý deň skoro ráno, nepijem ani kvapku
@grietusha mile ze na! tu mas borovicku, na stole mas potom buchty
a ja? moja rodicka a alkohol to ide k sebe asi ako ceresne a teple mlieko... ale zase nejaky silvester, alebo podobna session tak si jebneme spolu a vlastne ani nepijem uz nejako len ked som s @gothicpoethic
s mamou si dam nekedy pohar vina mozno alebo ked mame z nejakeho neznameho doovodu vodku tak pol deci si dame. a z ocom si dam kludne aj skoro kazdy vikend ked sa da ale zas neni to kazdy vikend
no s ocom si dam vzdy pivo ked pride s obchodu...a niekedy ked dostane chut tak si dame aj slivku napr minule....oco vie ze pijem takze ...ja nevim...mam pocit ze je mu to jedno aj keby som prisla po stvornozky domov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ale iba víno.
ale keď viem, že budem šoférovať, buď ešte v ten deň, alebo na druhý deň skoro ráno, nepijem ani kvapku
ale Pivo pravidelne !
resp. vždy o tom vie
chodím domov málo, môj brat tiež, tak ak sa nám tu všetkým podarí stretnúť, tak ma maminka väčšinou víta už s poldecom v ruke.
ale tak jasné...keď je nejaká významná udalosť alebo len tak si večer dáme..hehe...ale nie sme zasa alkoholici...
naposledy sme sa sundali keď sme kúpili dom :p
Ale s mojou vekovou kategóriou v pohostinských zariadeniach zásadne zelený čaj, aj keď sa oni už váľajú pod stolom.
Ale skôr je to tak, že ma núkajú, často skoro aj nútia a ja si nedám
To platí aj pri rôznych oslavách, proste nemusím alkohol.
napr. ako predvčerom
a ja? moja rodicka a alkohol to ide k sebe asi ako ceresne a teple mlieko... ale zase nejaky silvester, alebo podobna session tak si jebneme spolu a vlastne ani nepijem uz nejako len ked som s @gothicpoethic
ale mam kamosa co s ocom bezne cape pollitrovky. ale to je uz o inom asi