Pre tie, ktoré majú skúsenosti s medenými farbami na vlasy
Ahojte, potrebujem poradiť. Prirodzená farba mojich vlasov je taká tá myšia šedá a teraz mám už skoro vymytý farbiaci šampón medenej farby. Chcela by som vlasy oživiť a chcem aby boli svetlejšie a zjednotené. Bojím sa ale dať si sama farbu, ešte nikdy som
moja mama používa od palette medenú a chytá jej super aj na takmer čierne vlasy (ale zase ona má také podivné vlasy že jej tam chytí všetko) ......ale najprv je taká tmavšia, potom keď trocha postupom času vybledne, tak je krásna ...
a chytila mi dobre aj keď kaderníčka mi hovorila, nech si nedávam palette, ale keďže kaderníčka sa odsťahovala a už mi nemieša farbu ona, tak som to riskla
@fearless a na margo tých ostatných, palette ničia vlasy, a ani boh vie ako pekne nechytajú (teda, o medených neviem, ale blond vyzerajú hrozne na vlasoch) takže na tvojom mieste ak nie L'oreal tak Syoss
(viem že sa zase "hrám na odborníka" ako to tu niektoré duté hlavičky volajú, ale myslím že som už vyskúšala dosť farieb na to aby som vedela)
a ešte niečo: ak si to ešte sama nerobila, čo takto nechať si pomôcť od skúsenejšej kamarátky? myslím že tým nič nepokazíš a aj pri výbere farby ti asi pomôže viac než my cez net
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a chytila mi dobre aj keď kaderníčka mi hovorila, nech si nedávam palette, ale keďže kaderníčka sa odsťahovala a už mi nemieša farbu ona, tak som to riskla
@gukol to mi je úplne jedno
používam toto a som spokojná. najprv mi to chytí ako keby do červena ale potom je to super medená farba.
(viem že sa zase "hrám na odborníka" ako to tu niektoré duté hlavičky volajú, ale myslím že som už vyskúšala dosť farieb na to aby som vedela)
a ešte niečo: ak si to ešte sama nerobila, čo takto nechať si pomôcť od skúsenejšej kamarátky? myslím že tým nič nepokazíš a aj pri výbere farby ti asi pomôže viac než my cez net