Moja láska - môže byť aj hudba ale to je detail...
A to je niečo ako: Si na opustenom ostrove a musíš tam ostať celý život...Máš na výber, tunajší šaman ti bude celý zvyšok života púšťať tvoju obľúbenú hudbu alebo tam budeš len so svojou láskou? a myslím, že spev tej lásky nemusí byť taký zlý možno lepší ako hudba
@johnysheek este sory, ze zase rypem...ale povedzme ze by tam namiesto tej hudby bolo kresťanstvo (pre každého je dolezité nieco ine) tak aj toho by si sa z lasky dokázal vzdať?
nice try nech poviem jedno alebo druhe ten zly mam byt ja..
co je krestanstvo?? asi myslis Boha.. ak nie, tak mi prosim vysvetli, co si pod tym krestanstvom myslela..
nie nezriekol by som sa Ho.
---
ked sme pri tom.
Milovat budes svojho Boha nadovsetko a svojho blizneho ako seba sameho.
Nerad davam citaty z pisma, lebo sa ich vzdy chytia "odbornici" a pretvoria ich vyznam ako im vyhovuje. Avsak teraz ide o to, ze otazka znie.. zrieknes sa svojej lasky alebo Boha.
Kedze vychadzame z toho ze milujem i Boha //co mimochodom celkom krasne vykresluje lasku ako cit, ktory naplna i bez toho aby nejaky sex existoval// teda vlastne odo mna chces aby som sa zriekol Lasky alebo lasky..
Kedze Boh je Laska sama o sebe a nebyt Jeho nie sme tu, tak myslim ze odpoved je jasna.
Teda, nie nezriekol by som sa Ho, ale nezriekol by som sa ani dievcata ktore milujem.
hudba je pre mna velmi dolezita. A akoze urcite aj priatelka, ale bez nej by som neako asi prezil... zo zaciatku by to bolo tazke, ale potom keby pri mna stali kamosi, tak by nebol asi problem. Ale (aj) hudba mi dava zmysel zivota...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A to je niečo ako: Si na opustenom ostrove a musíš tam ostať celý život...Máš na výber, tunajší šaman ti bude celý zvyšok života púšťať tvoju obľúbenú hudbu alebo tam budeš len so svojou láskou? a myslím, že spev tej lásky nemusí byť taký zlý možno lepší ako hudba
@gothicpoetic ano presne v tom.. lebo ak niekoho milujes nadovsetko.. tak ti z toho vyplyva ze NAD VSETKO ostatne..
a ked ho tak nemilujes tak, tak si nemyslim ze to ma buducnost
Tak je to jasné, chyba je v tebe
nice try nech poviem jedno alebo druhe ten zly mam byt ja..
co je krestanstvo?? asi myslis Boha.. ak nie, tak mi prosim vysvetli, co si pod tym krestanstvom myslela..
nie nezriekol by som sa Ho.
---
ked sme pri tom.
Milovat budes svojho Boha nadovsetko a svojho blizneho ako seba sameho.
Nerad davam citaty z pisma, lebo sa ich vzdy chytia "odbornici" a pretvoria ich vyznam ako im vyhovuje. Avsak teraz ide o to, ze otazka znie.. zrieknes sa svojej lasky alebo Boha.
Kedze vychadzame z toho ze milujem i Boha //co mimochodom celkom krasne vykresluje lasku ako cit, ktory naplna i bez toho aby nejaky sex existoval// teda vlastne odo mna chces aby som sa zriekol Lasky alebo lasky..
Kedze Boh je Laska sama o sebe a nebyt Jeho nie sme tu, tak myslim ze odpoved je jasna.
Teda, nie nezriekol by som sa Ho, ale nezriekol by som sa ani dievcata ktore milujem.
Ale chápem, je to nereálne, to len z nudy anketa co by bolo keby...