pisavali sme si maily, davali blbosti na fb nastenku, imessage a smsky pocas celeho dna aj ked sme boli spolu. my sme si pisavali aj ked bol jeden na zachode alebo sme tak spolu hrali hs a pisali si aj v battle chate
my si píšeme smsky len že kedy sa stretneme .. a keď niet času ísť von, tak si píšeme, ako sa máme, bla, bla, ale nie moc .. nám to tak obidvom vyhovuje, my sme také zoči-voči typy
spoznali sme sa cez net, čiže sme si zo žatiaku vela písali... teraz sí píšeme len občas sms, ked sme v škole alebo tak... proste furt v kontakte. ale inak preferujem osobný kontakt..
Cez semester si nepíšeme a rozhovory cez mobil máme typu "Dojdi za mnou čakám ťa" keďže sme na jednom intráku. Inak keď nie sme spolu, tak si zavoláme alebo napíšeme Ale určite sa kontaktujeme každý deň, aj keď len na 5 minút si zavoláme...
Keď sme spolu ešte nežili, tak sme si viackrát za deň telefonovali a raz za čas sa stretli, keďže sme boli od seba značne ďaleko a teraz, keď spolu žijeme si aj tak cez deň píšeme buď sms-ky, cez fb alebo si telefonujeme.
začínali sme na prudko osobnej báze - písali sme si hlavne na to, aby sme sa dohodli, kde a kedy sa osobne stretneme a potom sme si o všetkom radšej rozprávali naživo, chodili na rande, obedy, von s kamarátmi, varili spolu alebo u seba prespávali a chodili na výlety. za ten čas som zistila, že on nerád komunikuje písomne, ak je možnosť sa v blízkej dobe stretnúť osobne. počas dňa si ale zvykneme zanechať nejaké správy na fb, ak je to niečo, čo chceme vyjadriť hneď. cez imsg si zvykneme posielať hlavne fotky a blbosti z netu. ale keď bolo obdobie, že bol jeden z nás pracovne odcestovaný a nevideli sme sa dva mesiace, tak sme si písali každý deň (minimálne na dobrú noc) a skypovali tak zhruba raz do týždňa. a volanie si neuprednostňujeme, často nemáme okolo seba vhodný kľud na volanie si. ale ak ide o krízovú situáciu, tak si na 10 min zavoláme odkiaľkoľvek v akomkoľvek čase.
Hmm Ak mám priateľku tak som s ňou, venujem sa jej čiže divné... To ako som s priateľkou doma a poviem jej choď do kuchyne ideme volať? A logicky ak náhodou sme v robote alebo niekde odcestovaný tak voláme alebo píšeme... Otázka stavaná ako keby sa niekto zdráhal komunikovať zoči-voči s partnerom...
my sme spolu väčšinou každý deň, a keď spolu počas toho dňa nie sme, zvykli sme si veľa písať, lebo sme mali obaja sms zadara, odkedy som vrátila pracovné číslo sme ale sms obmedzili na minimum a keď som preč na pár dní, tak si voláme z času na čas, ale aj to tak na jedno cígo a ende.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a keby sme mali poštové holuby, tak aj tie si posielame
Ale dakedy si len tak z haluze napiseme, prezvonime aj ked ame len vedla seba