nedavno som zacala pouzivat tampony pocas menstruacie ale len doma lebo v skole mi je to nepohodlne vymienat...tie co ich pouzivate, tak si ich normalne menite aj v skole?
No je jedna znacka taka lacnejsia v supermarkete u nas (fresh) a tie maju v baleni take vrecuska na to (malicke igelitocky ) a do tych sa to da dat. Inak tiez je mi blbe niekde to stale balit do toaletneho, takze to robim ta, ze si kupim to jedno balenie lacne a dalsie kotex, co mi vyhovuje najlepsie a vrecka od jedneho pouzivam a niekedy ich aj tak nespotrebujem vsetky, lebo ked pouzijem aj vlozku, tak mam obal od nej a do toho zabalim tampon. Jaka krasna diskusia ale najlepsie su tampony, aj ked sa blbo balia...
v podstate aj mne sa tampony neprijemnejsie vymienali v skole. hlavne preto lebo my v skole sme nemali mydlo na wckach a v tomto pripade ja velmi dbam na hygienu ale tak som to vyriesila tak, ze nosim hand sanitizer a je to ok.
ale hlavne by si @olivamnam mohla konkretizovat co je ti neprijemnejsie.
a @sapphirizing akoze vrecuska kam to zabalis a odhodis? fiha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ľem doma
a áno, samozrejme že si ich mením v škole, nepôjdem predsa 30 km domov počas veľkej prestávky
nechápem, prečo niekomu pripadá čudné vymieňať to v škole
veď predsa sú na záchodoch dvere, nie? a keď sa bojíš, že ti tam náhodou niekto nabehne, tak si zavolaj spolužiačku, nech ti stráži dvere
ale hlavne by si @olivamnam mohla konkretizovat co je ti neprijemnejsie.
a @sapphirizing akoze vrecuska kam to zabalis a odhodis? fiha
trošeno nechápem toto fórko