Chcem sa opýtať ženy ktoré máte priateľov .. Berme do úvahy, že ste k nemu prišli na návštevu (chodíte k nemu cca 2-3x to týždna) na 3 hodiny bez toho aby ste tam spali a urobili neporiadok Tak sa chcem opýtať pomáhali by ste im doma ako s prácami ?
moja tu spava uz takmer pravidelne aj cez tyzden, spolu sme vzdy po praci a nepomaha, lebo si to nezelam, rad si upracem sam (vysavanie, umyvanie kupelne, utieranie prachu), riady mam umyvacku takze to neriesim a jedine co jej dovolim pomahat, je so mnou varit, inak chcem aby sa mala pohodlne a nemusela nic robit
Frajerovi umyvam riad ked tak k nemu pridem, pretoze to je jedina cinnost, ktoru nenavidi este mu posteliem, no to po sebe, lebo vzdy sa rozvalim na jeho postel a zaspim tam poobede ako babatko
no jaska. ja si pripadam u frajera vzdy ako totalna vyzirka, lebo jeho mamca sa o mna uplne stara a vzdy mi daju vela jedla a vino a servis luxusny takze sa snazim aspon vzdy umyt riady a ked svokra zaveli tak robim
U bývalého som pomáhala občas ale to som tam prespavala aspoň na víkend... Teraz som u priatela občas len po sebe umyla riad, momentálne spolu bývame tak upratujeme spolu.. Ale u kamaráta som večne upratovala lebo som sa nemohla pozerať na ten bordel.. Muchy mu tam lietali nad týždňovým riadom
myslim ze keby som bola v situacii akej hovoris ty tak nie, som u neho na vikendy a trebars len umyjem riad, posteliem a taketo srandy, obaja upratujeme sami ked sme u seba doma aby sme sa citili jeden u druheho prijemne
ja sa vzdy spytam, co pomoct a ked sme tam u nich a nieco sa robi,tak obaja pomozeme, to je samozrejme.
alebo ked dojeme, tak umyjem riady, ale jeho mamina je strasne zlata, ona sa ma vzdy snazi odhovarat, ale ja rada pomozem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale nieže ja mu dám dokopy celý dom a on bude pozerať telku
neviem si predstavit ako 1,5 tonovu octavku by som si jebol na balkon a tam ju umyval
Keby som prespavala tak ano.
alebo ked dojeme, tak umyjem riady, ale jeho mamina je strasne zlata, ona sa ma vzdy snazi odhovarat, ale ja rada pomozem