toto ma fakt nasralo, pridem sem po dlhsom case a ziadny EMO slovnik, taka cenna vec, ako sa teraz stane s 13 rocnej baby emacka ked nevie ako ma pisat po emacky ?!
@16 nie nenasadil som ju nizko - ze ma 16 a pise vsade velke K este nic neznamena! Vobec ju nepoznas a predsa si spolu s knightom mal dementne reakcie! Skor by som povedal, ze ty si tu ten kto nema rozum! Ja zase zvyknem vsade davat bodky ked mi nahodou funguje klavesnica ako ma! A to znamena ze som prijebany? Kym niekto nepise hrozne ako emak a bez gramatickych chyb tak je mi jedno ako pise!
@17 Ked ma niekto potrebu odlisovat sa takym primitivnym sposobom ako je pisanie vsade velkeho K tak je to dost na povazenie a zvazenie ci je dana osoba inteligentna... Viac nemam co k tomu dodat.
@19 ked si naozaj myslis ze je to podstatna vec - nuz je to tvoj nazor ale vedz ze moj je presne opacny! S nikou si uz pisem dost dlho a nepamatam si zeby mi poslala jedinu gramaticku chybu... a to je podla mna ovela podstatnejsie ako velke ci male K vo vetach...
@27 hmm co ja viem, na 20 prispevkov sa tu vsetci predomnou hadali o velkom K, ale nemam naladu sa s tebou hadat, uz som si vsimla inych diskusiach, ze si dost tvrdohlavy a musis mat posledne slovo
@ 10,11 a ja som si myslela, že mať maximálne zásahy puberty ja, ale vidím že nieKto sa cez to ešte nedostal, aK vy si myslíte, že je to prijebané písať všade veľKé "K" taK si to myslite, nebudem vás presviedčať o tom že tráva je zelená Keď vy ju vidíte aKo modrú.. a vôbec nerozumieš prečo tam mám napísané že "nie som leZba" a nie leSba taK sa do toho nejeb... Nie som prijebaná a viem aKo sa to píše ale prečo to taK tam mám ja, to ty nemôžeš vedieť resp. choď do piče Keď o tom KoKot vieš ľudovo povedané.. PEACE
@39 veĎ dobre ja to beriem, že si chcel upozorniť na chybu ale prepáč, taK ironicKy? tamten "výroK" bol napísaný z nervozity ale nebudem sa tu ospravedlňovať taKže tvoj názor je tvoj zdar
@ 43 nechcem byť zlá ale ty by si mal podľa mňa čo najmenej o tomto hovoriť.. prídeš na Každé dajme tomu 4. fórum s tým, že ideš do nieKoho Kydať len preto, lebo napísal niečo s čím ty nesúhlasíš, ďalej KeĎ ťa ten nieKto zruší taK sa začneš brániť aby si si nezhoršil reputáciu atď. Ja ti to neberem je to tvoja vec, ale súdiť hned podľa toho lebo "moja suseda má 16 a jebe jej to" taK aj táto bude taKá je trocha decKé... Nesúď podľa veKu KeĎ o tej osobe naozaj doslova NIČ nevieš..
@45 Bahahaha, ty mi hovoris nieco o detinskosti (nie deckosti ty decko) s tym tvojim K a Ď? Ja skapem, sova hovori vrabcovi, ze ma velku hlavu...
A ja si mozem na kazdom fore pisat moje nazory ako chcem a kedy chcem. A ta obrana sa vola argumentacia a hajenie si svojho nazoru ak vas to v skole neucili...
@44 Ty si najprv dopln slovnu zasobu a potom sa vyjadruj ty "inteling". Si sa prisiel zahrat na alfasamca co tu obhajuje rovnaku vekovu kategoriu?
48 prepac ze som sa pomylim pan DOKONALY ! ano mozes si pisat nazory ale ku TEME nie ku komentarom chapes? a hned nadavat nemusis to svedci o tvojom iq vypisaneho pera :}
@48 ale prosím ťa vieš čo nezhadzuj sa s tým že som napísala decKosť a nie detinsKosť na tom vôbec nezáleží... to Ď nerobím naschvál ale preto že píšem rýchlo a s interpunKciou ale taKé ty asi nepoznáš volá sa to prstoKlad a sem tam mi to uniKne no zabi ma.. ja ti nevravím že si nemôžeš rob si čo chceš mňa to nezaujíma ale taK argumentovať sa môžem aj ja a že mi ty na to napíšeš "ďalšia priblblá 16" to je argument hodný teba..
to že sKay napísal inteling je tiež chyba rýchlosti písania ale ty sa začni vysmievať aj taK je to tvoja úroveň.. myslím si, že si to pochopil, lenže ty proste nemôžeš len taK nečinne sedieť bez toho aby si nieKoho zbuzeroval ... GL HF v živote ti prajem ..
@51 prepáč moja chyba to nie je, ja som svoj názor vyjadrila normálne, nieKto iný ti to tu poKazil.. Ospravedlňujem sa za seba, ale nenechám sa urážať.. oKrem toho s Kým ja som to je hádam moja vec a či má 17 alebo 30 by ťa trápiť nemalo , možno má viac rozumu aKo ten 30 ročný ale to ty nemôžeš vedieť na záver: pre tvoju zaujímavosť ja som ho sem nezavolala, neviem prečo si myslíte že Keď sa nieKto nieKoho zastane ho automaticKy zavolal ale mysli si čo chceš
@49 Ako povie klasik: na chyby je na ceruzke guma, na klavesnici delete, len to je asi pre teba neznamy pojem vsak? A dalsia vec: diskusia nie je len o vyjadreni sa k teme, ale aj ku komentarom, inak by to nebola diskusia ale len anketova otazka trulo. Inak najprv skus rozmyslat rozumom a nie testosteronom. Inak nevsimol som si ze by si sa k teme vobec vyjadril, takze dalsia sova?
@50 Jedna vec je pisat rychlo, dalsia je si to po sebe precitat co si za bludy a chyby narobila a opravit ich. Ale v tvojej 16 rocnej dokonalosti sa nenosi, ze? A "vyargumentovala si sa" zdatne teda. Viem co je prstoklad ale naschval nepisem s interpunkciou lebo nechcem, kedze nemusim.
A obom: citajte knihy, zlepsuje sa tym taka vec s nazvom slovna zasoba, schopnost vyjadrovania sa a formulovania myslienok.
@51 ospravedlnujem sa za svoje chovanie v tomto fore!
@48 majlos nic v zlom ale cim dalej, tym viac to tu davas na tom fore a cim dalej tym viac mam 100 chuti poprosit tomasa, nech aktivuje nieco ako `nepriatelia` (aj ked lepsie by bolo `Blbci s velkym egom`) a tam ti budem s radostou kazdy den spolu s vyse 5000 ludmi tukat tlacitko Potvrdit!!!
@59 aKo ty s interpunKciou nepíšeš ja po sebe nečítam nevidím dôvod, pretože napísať veľKé K alebo Ď nie je chybou a dá sa to čítať. Áno, moja 16 ročná doKonalosť.. Veľmi by som chcela teba vidieť v 16tich či si mal taKú slovnú zásobu aKo teraz (1.vec) a ja nepotrebujem na teba argumenty, ty si sa zrušil sám svojím správaním..
@59 /49 hej vyjadrenie sa Ku Komentov ale Ku Komentom K téme.. čiže si teraz zhasol prepáč.. ale rozoberať vo fóre o emo slovníKu aKo ja píšem je úbohé.. Zobuď sa, nemáš na to sorKa..
@61 Ked ja som mal 16 tak som mal precitanych viac knih nez vsetci moji spoluziaci dokopy len pre zaujimavost Moje spravanie je adekvatne foru: mozem si tu pisat co chcem, komu chcem a kedy chcem.
@60 Uz sa tesim Paci sa mi ked ludia bez argumentov sa uchyluju k utokom, aspon je vidiet kto je dost inteligentny sa branit slovami a kto urazkami.
@63 ty tiež nemôžeš vedieť čo všetKo som ja čítala a čo všetKo viem, taK sa neosočuj no tvoje správanie možno je adeKvátne fóru ale nie tvojmu veKu
nevšimla som si že by som útočila, mne je to úprimne povedané dosť jedno čo ty vravíš, len mi nedá ti nenapísať to, čo si myslím. Neurážam ťa, Konštatujem..
@63 uz sa prestan obhanat argumentmy a inteligenciou, tu uz ide o to ze lezies vela ludom na nervy, dokoca uz som od niektorych dostal aj TS o tebe a tvojich dementnych prispevkoch a vec sa ma tak, ze by som ta mal UPLNE NA SALAME, ale toto je uz pekna hrstka ludi, ktora tuzi mat tvoj skalp v rukach! Tak kamo ja ti radim aby si sa skoro spamatal!
@62 Ja som sa aj chcel vyjadrit k teme ale uz davno som si vsimol ze pises to prijebane K tak som sa ta opytal preco - na to si este neodpovedala. A ani si sa nejak nemala k vysvetleniu ani k nicomu inemu...
@68 ach nemám už na teba slov bohužiaľ aj mne DOKONALEJ šestnástKe došli slová na človeKa s príliš vysoKým egom aKo si ty.. nemáš za čo, my sme sa tiež zabavil- na tvojej hlúposti..
@70 to si nemohol napisat hned na zaciatku? ci najprv treba zahrat formu? alebo si doteraz hladal slova? Inak mas pravdu, ale iba ked chcem a v tomto pripade sa mi chcelo velmi
@69 sa nerob ze ta to nebavilo, konecne si musela pouzivat mozgove zavity, inak by si sa daaavno na to vybodla. Alebo druha moznost: si prilis pysna aby si len tak odisla a nechala to tak. Takze tvoje ego nie je o nic mensie nez to moje
@73 sKús prečítať všetKy Komenty Ktoré boli od neho smerované Ku tebe.. myslím si, že v Každom jednom mal pravdu, ty máš samozrejme iný názor - nezabudni sa argumentovať - a už ma to faKt nebaví taK sa maj a nájdi si inú obeť
Každý uvedomelý občan vie, že majlos Vás úplne vygumoval...A ak si dievča myslíš, že @70 bol víťazný argument, vďaka ktorému obdivuješ spisovateľa tejto úbohosti, tak sa môžeš dostať jedine na jeho "úroveň"
@74 Ano nezabudnem "sa argumentovat" Inak este ti dam jednu radu do zivota: argumentovat nie je zvratne sloveso Mozes akurat tak argumentovat, vyargumentovat... Ale ty mozes akurat SA VYPRSTOVAT alebo podobne Inak uz som si na 100% isty ze tych kniziek si moc teda nenacitala. Prijemny den, ked dostudujes co to o diskusiach a formulovani myslienok a oponovani tak daj vediet. Mozeme zopaknut na inu temu
@75 Dik. Inak tento birdz je dost zaujimava socialna komunita Mam pocit ze nastudujem nieco z psychologie a sociologie, spravanie sa cloveka v skupine a sa na to odbornym okom pozrem
@82 No jo, pripadne si z tej "vymozenosti" spravia obzivu. Sice je otazne na akej urovni. Kazdopadne tie luxusne prostitutky za 5000 na hodku so systemom pekne vyjebali, za 4 roky trtkacki maju vystarane...
@83 ano ale dnes uz aj obycajne mlade holky co maju rady sex si takto zarabaju...poznam par 18-20 rocnych co si cez vikend cez pokec vybavia trebars 5 chlapov a maju peniaze na najomne a pod...
preboha!!! zabite ma, zničte ma, vyhodte ma z birdzu že tu nadávam ale musím to povedať takto že JE TO JEBNUTÉ! je tu 87 príspevkov, z toho asi 90% o nejakom veľkom K! tak píše veľké K a čo! ked si to niekomu nepáči tak nech jej to povie cez tsku a nie zaserie celé forum (myslím že myšlienka tohto fóra bola v pohode a celkom vtipná) ja som napísala otázku k téme a asi si to ani nikto nevšimol cez tie vaše velké Káčka!!! na jednej strane som rada že fóra tu niesú moderované, že môžem napísať aj niečo offtopic ale toto ja naozaj moc! prepáčte ale naozaj ma to vytočilo...
Emo slovník? to je normálne? ľudia majú problémy sa dorozumieť vo svete, a to chcete nebodaj ešte ďalší slovník? sme kopletný? nie ste radi, že sa dá dorozumieť ako človek chce, nie si ešte vymýšľať vlastné slová? nestačí slang? ako ja nič, keď vás to baví, robte si čo chcete...len mi to príde tak uhodené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
o čo v ňom šlo?
to bol synonimický? alebo taký gramatiku prekrúcajúci?
@3 este nikdy si nevidel EMO rec?
no ale to ani nebol slovník, iba nejaký simulátor disortografie
strašne mi také písanie lezie na nervy
@7 nikto ta sem nevolal, mavas komenty ako stara frigidna zena
@8 je to smiesne
uz sme tu dvaja mudry ludia?
pali díKy moc cením si
"choď do piče Keď o tom KoKot vieš ľudovo povedané" tymto si dokazala svoju inteligenciu bye
co sa staras kto ako pise ak mas male ego tak si ho dokazuj inak{aj tak ti nic nepomoze} :}
A ja si mozem na kazdom fore pisat moje nazory ako chcem a kedy chcem. A ta obrana sa vola argumentacia a hajenie si svojho nazoru ak vas to v skole neucili...
@44 Ty si najprv dopln slovnu zasobu a potom sa vyjadruj ty "inteling". Si sa prisiel zahrat na alfasamca co tu obhajuje rovnaku vekovu kategoriu?
to že sKay napísal inteling je tiež chyba rýchlosti písania ale ty sa začni vysmievať aj taK je to tvoja úroveň.. myslím si, že si to pochopil, lenže ty proste nemôžeš len taK nečinne sedieť bez toho aby si nieKoho zbuzeroval ... GL HF v živote ti prajem ..
@50 Jedna vec je pisat rychlo, dalsia je si to po sebe precitat co si za bludy a chyby narobila a opravit ich. Ale v tvojej 16 rocnej dokonalosti sa nenosi, ze? A "vyargumentovala si sa" zdatne teda. Viem co je prstoklad ale naschval nepisem s interpunkciou lebo nechcem, kedze nemusim.
A obom: citajte knihy, zlepsuje sa tym taka vec s nazvom slovna zasoba, schopnost vyjadrovania sa a formulovania myslienok.
@48 majlos nic v zlom ale cim dalej, tym viac to tu davas na tom fore a cim dalej tym viac mam 100 chuti poprosit tomasa, nech aktivuje nieco ako `nepriatelia` (aj ked lepsie by bolo `Blbci s velkym egom`) a tam ti budem s radostou kazdy den spolu s vyse 5000 ludmi tukat tlacitko Potvrdit!!!
@60 Uz sa tesim Paci sa mi ked ludia bez argumentov sa uchyluju k utokom, aspon je vidiet kto je dost inteligentny sa branit slovami a kto urazkami.
nevšimla som si že by som útočila, mne je to úprimne povedané dosť jedno čo ty vravíš, len mi nedá ti nenapísať to, čo si myslím. Neurážam ťa, Konštatujem..
@66 Ty keby si nejake cital tak nenapises dectvo. Ale tak uzivaj si "pis ako pocujes"
@64 Vies ty vobec vyznam slov co pises? Lebo v kazdom komente davas slova s uplne inym vyznamom...
Inak fakt sa na vas zabavam, clovek by sa nudil v robote jak pes nebyt vas Dakujem dakujem dakujem
@69 sa nerob ze ta to nebavilo, konecne si musela pouzivat mozgove zavity, inak by si sa daaavno na to vybodla. Alebo druha moznost: si prilis pysna aby si len tak odisla a nechala to tak. Takze tvoje ego nie je o nic mensie nez to moje
Každý uvedomelý občan vie, že majlos Vás úplne vygumoval...A ak si dievča myslíš, že @70 bol víťazný argument, vďaka ktorému obdivuješ spisovateľa tejto úbohosti, tak sa môžeš dostať jedine na jeho "úroveň"
@75 aspoň že ty to vieš
tu máš prekladač zo slovenčiny do demntčiny (tj. do ema)
» 77.48.102.76/vypatlator/...