ano síce počuvam fakt niečo uplne iné,rock,metal a také..ale toto je u mna zatial najkrajšia pesnička aká kedy bola,počula som ju asi 458krát ale stále nič ani sami neopočuvala
a ešte ma napadaju moje vlasy,tie su také dlhé,a potom už len roky 90te
pamatám si ešte ako ked som mala asi 4 išlo niečo ako deka a ja som sedela pred bednou a bolo tam aj toto,a ešte tí hanson tí bratia a také haluze čo vtedy fičali
tak túto skupinu osm v mojom rannom detstve nevnímala..pre mňa boli najvačšie hviezdy martin madej peter nagy tá čo spieva mandarínku a ešte Team INé Kafé a tak
vo mne osobne to evokuje krásu, nevinnosť a lásku ich pesničky sa mi páčia netvrdím, že všetky lebo ich všetky ani nepoznám, ale táto určite patrí medzi tie top
Pripomenieme mi to jednoduchosť, jednotvárnosť a povrchnosť, ktorá vládla v hitparádach 90. rokov. Ešteže v 2.polovici nastal rozmach elektronickej scény s kapelami ako Underworld, Chemical Brothers, Apollo440, Leftfield, Daft Punk, Fatboy Slim apod., inak by som zošalel od nudy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a ešte ma napadaju moje vlasy,tie su také dlhé,a potom už len roky 90te
pamatám si ešte ako ked som mala asi 4 išlo niečo ako deka a ja som sedela pred bednou a bolo tam aj toto,a ešte tí hanson tí bratia a také haluze čo vtedy fičali
Moc som ich teda nemusel, keď fičali... Ale tento lovesong je vcelku vydarený...
Taká príjemná nostalgia
...PROF.Indigo je fajn :d