Stephansplatz a okolie - prvý Bezirk je nádherný Schonbrunn rozhodne! Aj Belvedere a Stadtpark sú krásne, aj keď v tomto počasí to asi nebude nič moc. Alebo Mariahilferstrasse, ak chceš nakupovať a zažiť tú atmosféru
To z takých tých najznámejších vecí. Ale niekedy je dobre sa len tak túlať uličkami, vždy sa nájde niečo
podla mna to zalezi hlavne od toho, co ta zaujima... nakupovanie, architektura, zabava, historia, alebo sa len tak tarat po meste a vychutnavat si atmosferu... ci uz tradicnu, alebo sucasnu... Vieden je krasne mesto, plne zaujimavych veci a myslim, ze kazdy si tam nieco najde mne sa najviac pacila viedenska zoo v schonbrunne, aj ked vstupne je dost vysoke a sudentske zlavy ziadne, pacil sa mi vyhlad z Glorietty, stary cintorin s rodinnymi hrobkami, Stadtpark, Stefansky dóm, tiez maju podla mna genialne technicke muzeum, v ktorom by som bola schopna stravit aj cely den... a vela inych miest ako Karlskirche, taka obrovska fontana nedaleko toho kostola, ale netusim ako som sa k nej dostala, aj cisarska hrobka bola zaujimava... no je toho vela, vela, vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
To z takých tých najznámejších vecí. Ale niekedy je dobre sa len tak túlať uličkami, vždy sa nájde niečo