@flemi fanatických duchovných vlastní cirkev ktorá čo sa týka veľkosti majetku a oblbovaním ľudí môže porovnávať s nejednou nadnárodnou korporáciou, blbý učitelia len tárajú to čo im kážu osnovy.
kto ten článok napísal?? myslím si, že je dôležité sa na svet pozerať kriticky a mať vlastný názor, ale z tohto článku mám tak trochu pocit, že jeho autor trpí strochom z ľudí a že sa bojí, že každý mu chce poškodiť. tiež neuznávam všetky tie vakcíny a je mi jasné, že drvivá väčšina všetkých vírusov sú dielom vedcov, ktorí si chcú privirobiť a strašia ľudí prasacími chrípkami, ale toto je myslím si naozaj extrém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
to mi je novinka, že v tých prehnojených pomarančoch nie je dosť vitamínu C
zlé, zlé médiá, za všetko môžu oni....a prečo? lebo aj ich vlastnia korporácie.........úúúha.....to je mi novinka.......
fanatických duchovných vlastnia aké korporácie,há?
blbých učiteľov vychovaných socíkov vlastní kto? J&T?
lebo tí neformujú vedomie ľudí, né......to len a len Markíza........
P.S.internet nie je médium?
P.P.S.inak ,tie bláboly na zozname sú na cca 75% pravda, ale vymletým ľuďom to proste nevysvetlíš.........verili by tomu aj bez správ na JOJ.........