Prečo ludia tak radi odsudzuju ine štýly ked oni sami nemaju radi ked niekto kritizuje ten ich..? Veď to podla mna nie je vobec zaklad štýlu nemal by ten náhodou ľudí spajat a nie tvoriť medzi nimi priepasti..?
co uz zas..? m,na to len stve ked v kazdej ankete ktora ma nieco spolocne z hudbou alebo tak sa hned zacnu do seba navazat ludia koli tomu ze nepocuvaju to iste..
@jerry483 ok tak ale aspom snaha bola.. ale myslim ze sa tu aj ine ankety rozoberaju casto a myslim ze takato anketa ma vacsi vyznam ako napriklad ta aku vodu najradsej pijem ....
no...na slovensku su ludia neprajni, zavistlivi ....zavidia aj nos medzi ocami....staraju sa do druhich....a kopec dalsich negativ....toto sa vo vyspelom zapadnom svete nedeje....ale tak vies...slovaci....nepatra este stale medzi vyspele zapadne narodi..co sa ani necudujem , kedze tu prisli dakde z uralu ci tam dakde v rusku
ja odsudzujem len ľudí, ktorí odsudzujú. som metalistka-rockerka a nemám problém s hiphopermi, ktorí neodsudzujú mňa, s diskáčmi, ktorí neodsudzujú mňa, hoci ja disco, hiphop a rap ako "hudobný štýl" (podľa mňa to proste nie je hudba) odsudzujem - no to už nie je o ľuďoch. veď čo, každý má to svoje, ja to nikomu neberiem. bohužiaľ mám také skúsenosti s väčšinou diskáčov a hiphoperov, že mňa za môj štýl odsudzujú, takže majú u mňa červenú. ale určite nehádžem do jedného vreca. mne len idú na nervy netolerantní ľudia, ktorí iných odsúdia skôr, ako ich spoznajú.
ako mam uplne nahaku kto co pocuva pokial mi to nevnucuje.moji kamosi su v podtate drviva vacsina 50:50 hiphop a rap:rock a metal a nevidim dovod preco sa s nimi koli tomu hadat..
ja pocuvam hip hop a rap ..ale tak vypocujem si aj ine...a zo starej hudby vazne berem tuplatanku a elan a team...
btw. len pre tych zaparajucich ze dalsi raperko...pocuvam tu hudbu lebo je mne najblizsia a moj image nieje vobec hiphop-rapovy ..teda pokial styl obliekania sako,rifle,kosela,poltopanky nepatratia do hip hopu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja pocuvam hip hop a rap ..ale tak vypocujem si aj ine...a zo starej hudby vazne berem tuplatanku a elan a team...
btw. len pre tych zaparajucich ze dalsi raperko...pocuvam tu hudbu lebo je mne najblizsia a moj image nieje vobec hiphop-rapovy ..teda pokial styl obliekania sako,rifle,kosela,poltopanky nepatratia do hip hopu
@wampirekiss pozri na mna avidíš ja som štýl xD