Dnes rano som robil kamoske pediguru. Potom k nim prisla jej kamoska s ktorou som pred par dnami zacal chodit a spustila ziarlivostnu scenu, ze na co nas dala do kopi ked si na mna narokuje ona. Nevie pochopit, ze ona si na mna nenarokuje len sa mame radi
Pockaj ty lubis tu kamosku ?????....heh velmi blbo si to povedal najprv sa zamysli....bolo by ok keby si prisiel ktej kvazy new babe domou a niekto by jej robil napr masaz??Vobec by ti to nevadilo???...proste rozdel ten cas tak aby si bol so svojou holkou sam castejsie ako s tou kamoskou..alebo sa rozhodni skym chces travit cas!!!
si robis prdel, ze? Ak som pochopil spravne lubis tu kamaratku ktorej si robil pedikuru a tu druhu co alebo som to asi zle pochopil. na tvojom mieste by som nerobil nic. alebo poustil jednu. kamarati vacsinou vzdy kazia vstah.
Co mas robit? V prvom rade sa naucit pisat ako clovek lebo napisat "pediguru" alebo "do kopi" je naozaj silne kafe a ked to spojis s tym co si napisal je nemozne sa v tom zorientovat (tie hrubky to je ako past na oko a kamaratka kamaratka o dorazi a nikto nevie kto je kto).
Za druhe sprav si poriadok v tom kto co pre teba znamena.
A hej, lubim kamosku, ale ona o tom nevie ze ju lubim a preto chcela, aby som si nasiel babu. aci sa mi jej kamaratka je celkom pekna, ale za par dni ju predsa nemozem lubit a ked bude ziarlit neviem ci budem.
no to nemozes vediet.. mozno si zrazu vobec nebudu mat co povedat.. kamaratka si tak pisala s jednym chalanom potom sa dali dokopy a boli spolu dva mesiace s tym ze ku koncu on na nu uz absolutne kaslal vymyslal si blbe vyhovorky preco sa s nou nemoze vidiet a teraz uz o sebe ani nevedia... a tiez to bola cez net obrovska laska...
asi tak.. a mozno ona citi k tebe to iste a tiez ma pocit ze by nikdy nemala sancu... treba obcas aj riskovat.. ale teraz to asi nechaj tak kym sa s nim nestretne.. uvidis ako to dopadne..
Lubi niekoho, koho ani nepozna?..kolko ma rokov? Tak 9? A ty mas 17? Neklames nas? Lebo ak mas 17..ak tvoja kamaratka, ktoru lubis a ktora o tom nevie, je zalubena do chalana z netu. Ak ty chodis s jej kamaratkou, aj ked lubis tu druhu..tak potom..si naozaj Alf..
Ink123a je davno mimo hry, a on je jej byvali trener takze sa dobre poznaju...a ona o neho nikdy nmala zaujem... a ty sa nestaraj, uz si do nej zabrdala dost vtedy.
že jaká som tu známa klídek chlapče. nepripadá ti úbohe takto ťahať za nos neznámu č. 1 s kt. chodíš? no ale, nestarám sa. ja už vôbec nechápem zmýšľanie niektorých ľudí tu.
@20 - ako moze lubit niekoho, koho este nikdy nestretla? Ona si len mysli, ze ho lubi, lebo si ho zidealizovala a nevie aky je v skutocnosti...to je vecny problem lasky cez internet...
ty sa jej cudujes ze ziarli? ved aj ma naco nie?? ked lubis kamosku tak preco zavadzas frajerku? sorry ale nechapem preco od nas chces aby sme ti pomohli jej vysvetlit ze medzi tebou a kamoskou nic nie je ked to nie je pravda
fuu, ze akaaa teleenoveela Na co sa zbytocne traapis?? ved, sam vies koho lubis. a chudato ta frajerka, tahas za nos ju a klames seba. taaak sup sup dotoh drziim paalce, nech ti to viide s tou, ktoru lubis.
hmmm, zaujimave ... toto nechapem... ked nieco k niekomu citis, tak mu to treba dat najavo... a nie sa dat dokopy s niekym inym... este k tomu ked sa ti dvaja poznaju... ach jaaaaj... ale inac telenovelka slusna, potom povedzte ako skoncila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ale nechaj to na OSUD!
btw vobec nespomenul ze lubi frajerku
Za druhe sprav si poriadok v tom kto co pre teba znamena.
A hej, lubim kamosku, ale ona o tom nevie ze ju lubim a preto chcela, aby som si nasiel babu. aci sa mi jej kamaratka je celkom pekna, ale za par dni ju predsa nemozem lubit a ked bude ziarlit neviem ci budem.
Kamoska zas netusi ze ju lubim.
viem aj to, ze ona chce teba.
Len nie som si isty ci aj ty chces ju.
Kosmiklove nedovolim ti tahat ju za nos.
Naozaj nič medzi nami nie je a ani nebude.
Alfinko si len namýšla že ma ľúbi, ono ho to prejde.
A môj vzťah s Kosmiklovem sem nepatrí...
Rado, už nereaguj...