Uz viackrat som sa stretla s tym,ze niektori ludia dost odsudzuju blondinky... Preco za kazdou hlupostou hladate blond? Aj ja som blond a nech mi nikto netvrdi ze sa ani raz nepomylil,alebo nespravil nejaku hlupost. Dokonca som sa stretla aj s diskriminac
A ty si spravila dalsiu hlupost, ze si to dala na javo. Treba sa nad tym usmiat. Diskriminaca? Aj blondinky vedia byt mudre a nie na vsetky to plati. Prefarbi si vlasy na hnedo a budes brunetka
Ja som pocula, ze blond vlasy potrebuju viacej nejakych tych latok(zivyn ci coho to) ako ine vlasy(cierne,hnede) a ze to dobera z mozgu...no sak jasne ze z mozgu..heh..no a preto tie vtipy o blondinkach...vraj...
tak vies niekedy sa ludia podvedome riadia pravidlami bez toho aby chapali ich zmysel... ked stale pocuvaju tie vtipy o blondinkach jasne su to len vtipy ale akosik sa to uz cloveku zafixuje no zvlastnej skusenosti hovorim ze inteligentnu blondinu som zatial nestretol
Ja som cital ze je vraj vedecky dokazane ze blondinky su menej inteligentne.. U vacsiny mojich kamaratok co poznam to je pravda, ale na moje 2 byvale spoluziacky to neplati...
Boze ludia ved je to ako s tym ze ak niekto chce byt ako ten vas oblubeny EMO tak ho ludia odsudzuju.
A ked ma niekto rad metal tiez!A len preto lebo sa im npaci ako vyzeraju metalisti a podobne:dlhe vlasy,kozene bundy a pod... a EMO zasa tie ofinky a bohvieco ine.
Ale je to len styl a neznamena to ze EMO,alebo metalista je hlupy.
A takisto to mas aj s vlasmi.Milion ludi pozna vtipy o blondynach a smeje sa na nich a z nich.Ale neznamena ze su vsetky prastene lopatou po hlave.Je to proste zakomplexovanost a ignoracia inych od tych druhych.
Proste sme blby svet kde sa len vrazdi klame nadava a pije droguje a tak dalej a tak dalej a tak dalej
ale prosim vas, ti ktori rozlisuju inteligenciu zien podla farby vlasov su absolutni pomatenci, su to hlavne sprosti chlapi,ktori sa boja ze "obycajna hlupa blondinka" ma viac rozumu a inteligencie ako oni a potom sproste zenske ktore maju akukolvek inu farbu na hlave ako blond a trpia hlupymi komplexami, lebo si myslia ze chlapi letia LEN na bloncky. Sproste predsudky a sproste vtipy.
Zbytočne nafukuješ .Moji kamaráti alebo známi si zo mňa tiež sem tam utiahnu,ale aj blondína dokáže pochopiť že také veci sa dejú v rámci srandy a vidinu akejsi kvázi diskriminácie za tým ozaj hľadať netreba.
Ale keď si niekto pomyslí o blondíne že je blbá len kvôli tomu že má blond vlasy a pritom ju ani nepočul rozprávať,nie je celkom kompletný.
ja som blond a tie vtipy sú v pohode, tiež sa na nich zasmejem... A kamaráti vravia, že som veeeľmi inteligentná. Poznám brunety, ktorým to nepáli a blondíny,ktorým hej.. Ber to z tej lepšej stránky. Ak sa v niečom sekneš, povedz: "Sorry, ja som blond."
no mne tu neslo o vtipy...vtipy su vtipy a tie su o hocikom...(nahodou sa na nich aj ja dobre bavim-ak nie su otrepane)...ale o to co povedal Miat248...inteligencia podla farby...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A ked ma niekto rad metal tiez!A len preto lebo sa im npaci ako vyzeraju metalisti a podobne:dlhe vlasy,kozene bundy a pod... a EMO zasa tie ofinky a bohvieco ine.
Ale je to len styl a neznamena to ze EMO,alebo metalista je hlupy.
A takisto to mas aj s vlasmi.Milion ludi pozna vtipy o blondynach a smeje sa na nich a z nich.Ale neznamena ze su vsetky prastene lopatou po hlave.Je to proste zakomplexovanost a ignoracia inych od tych druhych.
Proste sme blby svet kde sa len vrazdi klame nadava a pije droguje a tak dalej a tak dalej a tak dalej
100bodov
btw preco boh stvoril brunetky ? blondina mu necela nosit pivo
Ale keď si niekto pomyslí o blondíne že je blbá len kvôli tomu že má blond vlasy a pritom ju ani nepočul rozprávať,nie je celkom kompletný.
2. blondynky su sexi
...tak bud rada