pivo je všeobecne zdravé pre vitamíny, kvasinky... ale samozrejme, nesmie sa ho piť veľa! je však dokázané, že pre ženy asi 2 deci a pre mužov asi 4 deci piva denne prospievajú zdraviu... tak ako aj víno (vína však vypiť menej)... navyše, pred pár dňami som prišla na to, že človek potrebuje určitú dávku alkoholu do seba dostať, pretože proste ľudia vždy nejakým spôsobom ten alkohol prijímali a bez neho celkom sa žiť nedá... a čo sa pivka týka, je to asi najzdravší druh alkoholického nápoja - práve pre vitamíny, kvasinky, nízky obsah alkoholu, a takisto pomáha tráviť... ale ako vravím, netreba piť toho veľa, lebo všetkého veľa škodí
- znižuje riziko srdcovo-cievnych ochorení
- pomáha udržiavať krvný tlak na primeranej úrovni a znižuje riziko infarktu
- je prospešné pre imunitný systém - zdraví dospelí ľudia sú menej náchylní ochorieť
- má protizápalové účinky, prispievajúce k zdraviu srdca
- mohlo by zohrávať úlohu v boji s osteoporózou, pretože zlepšuje minerálnu hustotu kostí
- pomáha v boji proti rakovine vďaka obsahu látok nazývaných flavinoidy v chmeli
- znižuje riziko demencie vďaka prospešnému vplyvu na zachovanie funkcie mozgu v staršom veku
- môže chrániť pred cukrovkou typu II, ktorú spôsobuje nesprávna výživa a zlý životný štýl
Vidím, že niektorí nepochopili zmysel tejto ankety.Ja problém s pivom nemám a ani som nezaložil túto anketu, aby mi niekto pritakal, či poradil, že pivo by som mal piť.Ide celkovo o haluznosť ankety, o tie odpovede, reakcie.Keď som si prečítal reakcie tipu, poradím ti, radšej ho nepi, tak ma skoro vyvrátil zo stoličky
@snowboardin pivo nema ABSOLUTNE nic s rastom prs ..obsahuje b12 komplex,takze mas vacsiu chut do jedla..a ked je dievca pribratejsie vtedy ma vacsie prsia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A okrem toho, zadržiava vodu, takže bruško si rastie..rastie..
- pomáha udržiavať krvný tlak na primeranej úrovni a znižuje riziko infarktu
- je prospešné pre imunitný systém - zdraví dospelí ľudia sú menej náchylní ochorieť
- má protizápalové účinky, prispievajúce k zdraviu srdca
- mohlo by zohrávať úlohu v boji s osteoporózou, pretože zlepšuje minerálnu hustotu kostí
- pomáha v boji proti rakovine vďaka obsahu látok nazývaných flavinoidy v chmeli
- znižuje riziko demencie vďaka prospešnému vplyvu na zachovanie funkcie mozgu v staršom veku
- môže chrániť pred cukrovkou typu II, ktorú spôsobuje nesprávna výživa a zlý životný štýl