Netuším, kedy sa to začalo diať, prvý krát som sa s tým stretla pred dvomi rokmi v zahraničí, keď som stretla Čechov a tešila som sa, že konečne rozpráva tak, že mu 100% rozumiem - a oni po tom, ako zistili, že som Slovenka, znechutene odvrátili tváre a b
ako ktori ludia ,nehadzme seckych do vreca len kvoli par retardom,urcite aj na slovensjku sa najdu co nadavaju na cechov ale aj madarov ,nemcov ,poliakov atd.bohuzial tito ludia su vychovany v tom ze ostatny su zli a drzia sa toho,a ked v spravach ide nieco tak ich to len utvrdzuje
lebo internet je internet a realita je trosku ina. Kokotov mas v kazdej krajine dost, to ze si zrovna natrafila na nich bola podla mna smola. Studujem v Brne a ludia su tu fakt normalni(aj ked zase mozno Moravaci/Cesi no), ak som sa stretol s nejakymi narazkami tak to bolo v ramci srandy a treba to aj tak brat.
@roxane@puco90 myslím, že je jasné. že tam nešlo o toto... tiež mi nevraveli "moravákov maj rada a čechov nie"
ako ak je to len na nete takto a ja som fakt mala len smolu, tak som len a len rada neviem, ako je to naozaj, lebo sa s Čechmi aj Slovákmi stretávam úplne minimálne... dík za názory
@mauinka my s Jankou Zelenkovou sa máme rady
mne nadávajú Slováci, že som maďarský východniar, lebo strašne ťahám slová
a keď sa snažím rozprávať hebrejsky, tak hovoria, že som Arab
za polroka môjho bývania v Brne mi raz jeden chalan povedal, že sa mu síce páči Slovenčina, ale že slovenský dabing je úplne napiču... to je moja najhoršia skúsenosť, s ktorou som bohužial ešte aj musela súhlasiť.
@mauinka tak ja osobne som sa ešte nestretol s nejakými kokotmi z Čiech. Určite nejaký zakomplexovanci najmä v Prahe a okolí sú samozrejme, ale štatistika neexistuje
a prečo Slovaci nenavidia Čechov?..blbost ..myslim ze sa to týka iba hokeja futbalu ..a ten ma nezajima..nepoznám človeka čo by s nimi mal problem ...a ja sama tam mam polku rodiny
moraváci sú najviac super ludia! milí a pohostinní kamarát z prahy má slovákov rád..nemá nás rád iba keď oproti sebe hráme hokej aaa priateľ chodil do čiech do školy a tiež úplne v pohode..akurát mňa rozčuluje že od nich pochytil hlášky ktoré sa nedajú počúvať
lebo všade sú jebnutý ludia... a v čr je viac slovakov ako v sr čechov... čiže im to pride viac potrebné ziapať svetu furt...a resp. nad tym rpemyšlať keď nemajú nad nikým (myslím jebnutých ludí, nie vyslovene čechov!
a stretla som sa aj s @6
A prečo Slováci nenávida Čechov? Prečo Moraváci nenávidia Pražákov? Prečo Bratislavčania nenavidia Vychodniarov ? a samozrejme všetky spomenuté aj opačne Debilov nájdeš všade, nezatažuj sa nimi. Ak sa k tebe dakto správa jebnuto len pre Tvoj pôvod/reč/národnosť tak je to zvyčajne zakomplexovaný debil čo má komplexy sám zo seba a rieši si ich tým že si ich vybíja na iných. Nerieš Ja osobne poznám veľa ľudí z ČR a sú super, takisto ako poznám super Nemcov, Talianov, Američanov atd
Som v Brne a až na fóra univerzitné jednej fakulty som sa nestretol s ničím takýmto, aj tam to bolo skôr kafranie na to, že to tu Slováci majú zdarma rovnako ako Češi ale nenávisť či neičo podobné vôbec.
@mauinka
Začalo sa to už v 19. storočí a klincom do rakvy bolo vyhlásenie samostatného Slovenského štátu a zvolenie pána Prezidenta Tisa, ktorého českí komunisti tak z duše nenávideli...A to, že sme si "dovolili" vytvoriť vlastný štát, to už bolo na niektorých čechúňov asi priveľa.
No napísala si ...Prečo česi nenávidia slovákov...čiže tá veta z nadpisu sa berie ako všetci česi ...ale to je jedno...mnoho čechov si totižto myslí že je niečo viac ako m do porovnania by som dal dievča z mesta ktoré je namyslené a dievča z dediny ktoré nieje....pre to dievča z mesta je to dievča z dediny ...sedláčka a podobne..aj to sa stáva ale to skôr ako som písal u mladých...v tvojom prípade si akurát narazila na blbcov alebo malé deti proste neviem koľko rokov mali..ale dospelí sa takto nesprávajú ako písala kolegyňa hore vyššie všade sú aj dobrí aj zlí ľudia...
@topanocka však to ani nie je založení len na tej jednej skúsenosti, písala som, že sam i to stalo pred dvomi rokmi a keby som od vtedy nevidela/nezažila nič podobné, tak sa to dnes nepýtam
Nemam ich rád.. prídu mi namyslený extrémne ale že fakt... to proste v žiadnej hre si nedávam za meno SVK abo SK lebo keď tam porazím dajakého čecha ta som najväčší kokot noob a neviem čo a keď prehrám ta som noob slovák a "nikdy nebudem mať na čechov".. proste kokoci..
Sám som tu dával raz (asi ešte minulé leto) fórum o tomto a všetci sa zastávali čechov no ja si aj tak stojím za svojím.. čo sa týka gamer komunity tak to je dačo strašné medzi Českom a Slovenskom.. a to nieje len v hrách čo všímam proste Česi sú strašne háklivý keď ich Slováci porazia v niečom.. hneď sú naštvaný.. ale napr ak ide Česko vs Amerika a vyhrá Amerika a ide potom Slovensko vs Amerika ta nam už fandia (len tí starší vyspelejší väčšinou zasrani napíšu dajaku blbosť aby zas vyvolali flame war)
ako ktorí. Určite to je internetom ,že na internete je každý frajer ,ale možno nás ešte stále obviňujú ,že sme ich cez vojnu zradili a oddelili sme sa vtedy.
som v Brne tri roky a skôr som sa stretla s pozitivnymi reakciami ako s negativnymi, ale aj tie sa vyskytli, nie kazdy je nadseny z toho, ze je nas tolko slovakov nadrbanych v Brne...
suhlasim s @antifunebracka tak to vela ludi berie veru...
@mauinka
nechápem ako môžeš na základe jednej zlej skúsenosti hodiť do jedného vreca celý národ,
skôr čo sa muselo porobiť tebe, keď bol ten čech nútený hovoriť s tebou po anglicky
@lifeimitatesart vyššie som spomenula, že nehádžem do jedného vreca celý národ, len na základe pár zlých skúseností som sa pýtala, ako to vidia ostatní.
A keď ťa to tak zaujíma, tak som im chcela pomôcť s nápojovým lístkom, lebo ich angličtina nebola bohvie čo, a keďže som z ich rozhovoru vyrozumela, že sú Česi, len som sa im ochotne prihovorila v rodnom jazyku
ja mam zatial len pozitivne skusenosti s desiatkami cechov/moravakov atd.
raz jeden prazak nieco splietal so sedlakmi, ale nepocuval som ho, ten bol vsetkym nesympaticky
no neviem moj muz bol z prahy a aj ked ma mal rad (myslim si tak si nikdy neodpustil nejaku poznamku na slovakov. ale tak ja som mu to vracala tym ze nevedel vyslovovat nase slova. lebo to uz musis byt aky pribrzdeny.
a ja nechápem, ako môže niekto vôbec také głupoty z tlamy vypustiť...áno, všetci sa neznášajú...aj všetci maďari určite nenávidia slovákov... ...och, toľká obmedzenosť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ako ak je to len na nete takto a ja som fakt mala len smolu, tak som len a len rada neviem, ako je to naozaj, lebo sa s Čechmi aj Slovákmi stretávam úplne minimálne... dík za názory
mne nadávajú Slováci, že som maďarský východniar, lebo strašne ťahám slová
a keď sa snažím rozprávať hebrejsky, tak hovoria, že som Arab
inak všetko ok, Moraváci sú fajn.
a stretla som sa aj s @6
Začalo sa to už v 19. storočí a klincom do rakvy bolo vyhlásenie samostatného Slovenského štátu a zvolenie pána Prezidenta Tisa, ktorého českí komunisti tak z duše nenávideli...A to, že sme si "dovolili" vytvoriť vlastný štát, to už bolo na niektorých čechúňov asi priveľa.
Sám som tu dával raz (asi ešte minulé leto) fórum o tomto a všetci sa zastávali čechov no ja si aj tak stojím za svojím.. čo sa týka gamer komunity tak to je dačo strašné medzi Českom a Slovenskom.. a to nieje len v hrách čo všímam proste Česi sú strašne háklivý keď ich Slováci porazia v niečom.. hneď sú naštvaný.. ale napr ak ide Česko vs Amerika a vyhrá Amerika a ide potom Slovensko vs Amerika ta nam už fandia (len tí starší vyspelejší väčšinou zasrani napíšu dajaku blbosť aby zas vyvolali flame war)
ale sak aj vela slovakov nemaju radi cechov, vsetkym jebe a hlavne ked su majstrovstva
to ale, beriem ako kompliment
suhlasim s @antifunebracka tak to vela ludi berie veru...
nechápem ako môžeš na základe jednej zlej skúsenosti hodiť do jedného vreca celý národ,
skôr čo sa muselo porobiť tebe, keď bol ten čech nútený hovoriť s tebou po anglicky
A keď ťa to tak zaujíma, tak som im chcela pomôcť s nápojovým lístkom, lebo ich angličtina nebola bohvie čo, a keďže som z ich rozhovoru vyrozumela, že sú Česi, len som sa im ochotne prihovorila v rodnom jazyku
ja mam zatial len pozitivne skusenosti s desiatkami cechov/moravakov atd.
raz jeden prazak nieco splietal so sedlakmi, ale nepocuval som ho, ten bol vsetkym nesympaticky
dementov mas v kazdej narodnosti