Každý chalan je ňou posadnutý, nemyslím si, že nieje atraktívna, ale nieje ani nejaký neobyčajný tvor, má modré oči a čierne vlasy (čo uznávam nieje tak časté) ale svoje vlasy má v skutočnosti svetlo hnedé, má umelé prsia, preoperovaný nos, botox v ústach
Netusim, ale ked som ju prvy krat uvidel tak ma jej krasa az paralizovala a dlhe roky potom bola moja top favoritka k porovnavaniu krasy ostatnych zien.
Dneska uz som z nej vyrastol da sa povedat, ale aj tak mi pripada uzasne krasna.
A pamatam ked som bol na transformers 2 v kine, akonahle sa ukazala na scene vsetko muzske osadenstvo zaburacalo
"nemá ani nejaké sexi krivky" - o________________________O
jáj....ale veď ja som vlastne na birdzi, tu by musela mať minimálne o 15-20 kg viac, aby mala "sexi" krivky
...a k téme. Každému sa páči niečo iné, mne sa Megan tiež veľmi (asi až priveľmi) páči a to som žena. Keby sa na internete neomiela a nediskutuje o tom aké má plastiky, ani by som nepovedala že nejaké má (dobre možno až na ten botox), lebo ako jedna z mála aj po tých plastikách nevyzerá vyslovene umelo.... Mne sa tiež nepáčia niektoré herečky/speváčky/iné známe osoby, ktoré sú podľa drvivej väčšiny ľudí považované za krásne a nemám potrebu vytvárať diskusie typu "prečo sa vám páči tá a tá a čo na nej vidíte?", lebo každý ma íný vkus (ach).
Rovnakú otázku si môžeme položiť aj my muži. Prečo sa Vám - ženám - tak veľmi páči Johny Rap alebo Heath Ledger či iní pod. herci? Veď predsa oni sú taaaak škaredí....
prečo asi ? lebo je najkrajšia baba ...a už sa tu teším na tie spičené komentáre typu..."ona že je pekná ved ked vídem na ulicu vidím 5 krajších báb.." ako to ludia píšu pri všetkých babách ktoré sa chalanom páčia..a ženy su neobjektívne a naschval na nu budú teraz kydať lebo jej závidia a nevravím že by to muži pri opačnom prípade nerobili...
@night nie nie, o to naozaj nejde, len tak ma to napadlo, keď vidím nadržané komentáre k jej fotkám, napadlo ma prečo ju tak zbožňujú, ako je fakt, že je pekná, to uznávam.. ale ako som už spomínala mne nepríde nejako nebezpečne sexy..
@ lebo sa im páči. Ale Jan Sommerhalder sa nepáči ženám vo všeobecnosti. Páči sa len niektorým ženám. Mne príde hrozne smiešny jeho ksicht ( pery akoby bol stále nahnevaný, jeho sánka vykrojená ako formičkou na perníky je divná, obočie, oči...všetko...) celý je pre mňa
Čiže niekomu sa ona páči ( mne : lebo má súmernú postavu, dlhé nohy, modré oči, taký modelkovský typ je pre mňa naj ) a niekomu nie.
Ja zas nemôžem pochopiť, ako sa niekomu môže páčiť Angelina Jolie... Úplne ma irituje jej tvár rovanko ako Ian Somerhalder... neznášam ju. Tak smola, no...nie je príjemné, keď sa v spoločnosti vychvaľuje náš neobľúbenec...
ma taký zaujímavý sexy výraz, a celá je veľmi príťažlivá, pochybujem, že by nejaký muž odolal ale tiež by som jej (umelú) krásu nejak nezveleboval alebo čo, jednoducho mi prídu iné ženy pre mňa oveľa príťažlivejšie, taká Doutzen Kroes je podľa mňa asi najkrajšia žena
a kazdemu sa paci nieco ine ... mne sa paci hocico ale ked som pozrel jej fotky tak co ja viem nepride mi nejak zaujimava nicim aj ked pekna je to je jasne
mne sa nepaci ako zene a kebyze som chlap tak si pomyslim, ze dalsia tuctova herecka, ktora dobre vyzera ale nemusim take plastikove typy ako megan, angelina....sice megan je o dost krajsia ako jolie, ktora mi pride uplne nechutna
@vast a @magick55 súhlasím s @sapphirizing , čo sa Iana týka...nevidela som ani som nečítala Twilight a mám to v paži. A jeho som videla na fotkách a jediné, čo na ňom stojí za spomenutie sú oči. Aj tie iba keby boli bez obočia, podľa mňa D Ale tú sánku má fakt otrasnú...
wtf? ja by som s nou chcela chodiť, a to nie som lezba a čo že má pár plastík, ako keby to bolo najväčšie zlo na svete ... vyžaruje z nej neskutočný sexappeal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Dneska uz som z nej vyrastol da sa povedat, ale aj tak mi pripada uzasne krasna.
A pamatam ked som bol na transformers 2 v kine, akonahle sa ukazala na scene vsetko muzske osadenstvo zaburacalo
Proste ona tak posobi na muzov
(btw... ja sa citim vo svojoim okoli divna, ale mne sa vobec nepaci. nemam rada taky typ zien - umely. nic pekne na nej nevidim...)
ja som na bacuľatejšie holky, nie na vychrtlinky.. prečo neviem,,
@helliumka že? tiež nechápem...
A čo sa týka tých plastík a botoxu, v dnešnom svete- žiadna rarita. Ak žena chce nejak zasiahnuť a zveľadiť svoje telo, je to len na nej.
jáj....ale veď ja som vlastne na birdzi, tu by musela mať minimálne o 15-20 kg viac, aby mala "sexi" krivky
...a k téme. Každému sa páči niečo iné, mne sa Megan tiež veľmi (asi až priveľmi) páči a to som žena. Keby sa na internete neomiela a nediskutuje o tom aké má plastiky, ani by som nepovedala že nejaké má (dobre možno až na ten botox), lebo ako jedna z mála aj po tých plastikách nevyzerá vyslovene umelo.... Mne sa tiež nepáčia niektoré herečky/speváčky/iné známe osoby, ktoré sú podľa drvivej väčšiny ľudí považované za krásne a nemám potrebu vytvárať diskusie typu "prečo sa vám páči tá a tá a čo na nej vidíte?", lebo každý ma íný vkus (ach).
je to talent
šmaria...
a sme na zaciatku, sto ludi, sto chuti
ked v nej chlapi vidia krasu, budis... najdu sa aj taki, kt si myslia opak
Megan je velmi atraktivna a sexi ale urcite sa najdu aj krajsie
Čiže niekomu sa ona páči ( mne : lebo má súmernú postavu, dlhé nohy, modré oči, taký modelkovský typ je pre mňa naj ) a niekomu nie.
Ja zas nemôžem pochopiť, ako sa niekomu môže páčiť Angelina Jolie... Úplne ma irituje jej tvár rovanko ako Ian Somerhalder... neznášam ju. Tak smola, no...nie je príjemné, keď sa v spoločnosti vychvaľuje náš neobľúbenec...
jej sexy palce sa im páčia.
A ked som zagooglil, tak musím povedať, že pre mňa má dosť nudnú a nezaujímavú tvár, na niektorých fotkách mi je vyslovene nesympatická.
Mne sa Ian vôbec nepáči páčia sa mi chalani ktorých bežne stretávam na ulici
jednoducho ma skvele telo, skvelu tvar a hra vo filmoch, co sa muzom pacia
v podstate mne je ukradnutá celá megan i celý ian...len že som sa stretol v spojitosti so somerhalderom len s takýmito reakciami
zato, ze si v nejakom zenskom casopise citala, ze je to sexsymbol, to este nemusi byt pravda(ach)
A ked uz tak bodujeme, tak Christina Hendricks je nad Scarlet!
kss ale henta ake prsane veliké má!
@lawey , aj prdel ma vysoko kvalitnu, a nadherne bledu pokozku, no jednoducho nom, nom :3
a praveze ja sa citim jak vyvrhel preto lebo pocuvam iba jaka je skareda
ale proste mi jej postava a tvar lichoti aj hlas, aj tetovania, aj jak sa oblieka
ale neni jedina, takze no big deal
Nechápem