Lebo sa mi BIRDZ páči. BIRDZ je super. Sú tu super ľudia, veď aj ja som tu. A také naj naj BIRDZu je to, že som môžem písať svoje úžasné blogy a dočkám sa konštruktívnej kritiky. A vyhovuje mi to tu.
Chodím sem lebo ma baví a som na ňom asi aj závislá.Birdz je úžasný-tak isto aj ľudia, blogy, fóra-proste všetko.Birdz je birdz.Jedinečný-a treba to využiť!
lebo mi pomohol postavit sa na nohy, ked som mal velmi zle obdobie. Su tu super ludia, ktori mi pomohli. A potesil by som sa, keby som si tu nasiel vaznu znamost . Birdz je super, mozem sa tu prezentovat, pisat svoje myslienky, radit ludom a prezentovat svoju tvorbu, ak nejaka je...
ako seagull povedal, pomohol mi postavit sa na nohy ked som na tom bola zle..pisala som o tom v mojom blogu nedavno..nasla som tu "kamaratov" ktori pomohli a dakujem im za to. a skontaktovala som sa s kamoskou, ktoru som desat rokov nevidela
ja už z tých skomolenín hypokoatd. raz schytám taký záchvat smiechu, že ma už nikto nikdy nezastaví že hypofokotraktor
no ale k téme. áno, sú tu fajn ľudia, ale mojím prvoradým cieľom keď som našla birdz bolo založiť si nejaký normálny blog. nie na sme.sk, nie na blogujme.neviemco, ale proste chcela som nniečo také "svieže", kde by to žilo, kde by som mohla písať čo chcem...atď...a postupne som objavila ďalšie a ďalšie benefity birdzu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A mam ho rada, pre to aký je, istych ludi tu a ze najdem tu nieco co ma zaujme a sprijemni den.
no ale k téme. áno, sú tu fajn ľudia, ale mojím prvoradým cieľom keď som našla birdz bolo založiť si nejaký normálny blog. nie na sme.sk, nie na blogujme.neviemco, ale proste chcela som nniečo také "svieže", kde by to žilo, kde by som mohla písať čo chcem...atď...a postupne som objavila ďalšie a ďalšie benefity birdzu