napríklad píšem si s nejakou babou vo veku 15-17 a normálne so mnou kecá, a keď jej napíšem, že mám za chvíľu 21 už mi neodpíše...to babám až tak vadí vek?
už som ťa tu dlhšie nevidel. až tak dlho, že pri otváraní tejto témy som nečakal že bude od teba.
ale k téme: ono je to tak, že cez net je každá chrumkavá. ale v reáli, vonku kdesi na jarmoku by sa lepila aj na starších od teba. a ešte keby nebodaj mala trošku vypité ...
no tak ja mam v piatok 20 a frajerka je o dva roky starsia a rozumieme si vyborne, jej to neprekaza... tak nie vsetkym zalezi na veku... vacsinou rozmyslaju pubertalne tie baby
Ale teraz vážne - čo je to za vekový rozdiel že 5-6 rokov? V pohode nájdeš aj 70-nika ktorý chodí s dvadsiatkou (napr. že Hugh Hefner . To je len v blbej mentalite. A tiež by ma zaujímalo prečo si píšeš s 15-tkami? Čo ti rozhovor s 15 ročnou babou dá?
Už podľa názvu som vedela, že si tú anketu založil ty
A k téme, neviem, to sa skús opýtať ich. Ja na vek nepozerám, nerobí mi problém písať si s oveľa mladšími alebo strašími od mňa a ani nikdy mi nerobilo.
vacsina jeblych bab si mysli ze ak som napisal prvy a nebodaj som napisal aj kompliment alebo som mily tak som na 100000% uchyl ale tu na bidzi to tak zatial nie je,tu sa da v poho s takmer kazdym popisat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale k téme: ono je to tak, že cez net je každá chrumkavá. ale v reáli, vonku kdesi na jarmoku by sa lepila aj na starších od teba. a ešte keby nebodaj mala trošku vypité ...
Kdežé : )
Tak potom kdesi asi nastala chyba, ľudia sú defaultne nakonfigurovaní tak, aby komunikovali nielen na internetových portoch.
Možno by to chcelo dlhšie (zaujímavejšie) vlasy (a celkový výzor), viac sebavedomia, liberálnejšie postoje a menej bodybuildingu.
Ale teraz vážne - čo je to za vekový rozdiel že 5-6 rokov? V pohode nájdeš aj 70-nika ktorý chodí s dvadsiatkou (napr. že Hugh Hefner . To je len v blbej mentalite. A tiež by ma zaujímalo prečo si píšeš s 15-tkami? Čo ti rozhovor s 15 ročnou babou dá?
PS: JA VIEM, že mám 15
Ale možno im píšeš úchyláčiny
A k téme, neviem, to sa skús opýtať ich. Ja na vek nepozerám, nerobí mi problém písať si s oveľa mladšími alebo strašími od mňa a ani nikdy mi nerobilo.
@26 to čo mi nedá s 20-stkou lebo pri 18 vyššie na 90% vidím vetu mám chalana, lúbim moju lásku a milión obmien...
@29 toto som myslel skôr tým čo nepísavam
asi si mal to stastie prave na ne