ked najprv das "diskofil je niekto, kto chodi na diskoteky a pocuva hudbu, ktora sa hra na diskotekach" a potom tam ten zoznam vselijakych uchyliek, ktore su niekedy asi aj prehnane, tak sa nedivim, ze "niekto, kto chodi na diskoteky a pocuva hudbu, ktora sa hra na diskotekach" popiera, ze je diskofil - lebo aj ked tato veta nanho moze sediet, tie dalsie charakteristiky nemusia.
Už nejaký čas tu čítam diskusie a niektoré ako napr táto je fakt super preto mi to nedalo a vytvoril som tzv SPOVEDNICU na » www.facebook.com/group.php?gid=1... tam ak má záujem si môžu dotyčný uľaviť a povedať a bude to pochopené ....
diskofil nepopiera že je diskofil ak je diskofil ale ak označíš za diskofila človeka čo počúva disko hudbu tak sa nečudujem že to popiera ked to nie je pravda
ja neviem ale podaktorí ľudia asi nevedia čítať...téma nebola o tom prudiť do autora
diskofil vlastne popiera že je diskofil už len z jedného jediného dôvodu - nevie čo to je...väčšina o sebe tvrdí, že sú štýloví mladí ľudia - aj keď neviem čo to znamená...
ináč pre vašu informáciu, tento článok som napísal čisto zo zjebu, inšpirovali ma k tomu moje spolužiačky a viem že kenvelo je šmejd, teraz vedie New yorker aspoň u mňa
a k doplnenej téme, čo je zlé na tom keď je niekto nagelovaný a pekne vonia? to má mať umastené vlasy a a smrdieť? :-d neviem čo je lepšie :-d
@22 daj si do googla vyhladat navod na vyrobu bomby a na 99 percent ti najde taky navod ak by si sa ho drzal tak ti pocas vyroby bomba rachne v rukach... takze takymi hovadinami sa tu neohanaj...
@xhtml Co ja viem, ja si myslim ze to popieraju lebo si to o sebe jednoducho nemyslia, a myslim ze to je hlavne kvoli tomu ze nemusi kazdy kto chodi na disko splnat tieto vsetky charakteristiky, takisto nemusi chodit iba na disko, a nemusi tam chodit neviem kolko krat do tyzdna a pod. myslim ze ludia predsa v sebe maju kustik individuality aby sa takto zaradovali.
Ja pocuvam techno, hardcore, hardstyle ... co podla vas som ? kedze techno v nijakom radiu nehraju hardstyle tiez nie aspon nie na slovensku a ani hardcore a aj tak mi vravia ze to je diskofilia neviem ako je to mozne kedze s diskom to nema nic spolocne
ja som chodil na disko aj keď hudba čo tam hrali bol odpad (rytmus a tie zmixované pop/dance/techno veci čo práve bežali v rádiách) a kenvelo je dosť debilná značka
holyknight : tak ja este techno nepocul na zioadnej diske a to fakt az tu dam nejaky odklik na youtube ze co neje techno aj ked to deticky tak volaju napr:
tu ide čisto o to, že keď máš napríklad punk, tak to si tí ľudia vybrali na označenie samých seba, ale diskofilov tak označujú tí ostatní, oni pre seba meno asi nemajú, tak preto sa tak ani necítia, keď ti niekto iný priradí nálepku, dobrovoľne sa s ňou stotožníš?....spokojný?
hm, otázne....ťažko zistiť, ako to bolo, ja sa v tom nevyznám, len predpokladám, že to funguje približne tak, že sa použije slovo s významom (soul, metal, emotional hardcore.....), alebo sa preberie slovo, ktoré ako označenie použil niekto známy...no každopádne vezmi si, že tieto vecí sú otázkou štýlu, na disko ti príde plno pubertiakov, čo ich nezaujíma, čo to bude, len že sa ožerú a niekoho nabalia, tak to snáď nepovažujú za svoj životný štýl a filozofiu...(aj keď to tak v podstate je a preto ich my označujeme kolektívnym názvom )
ináč pre vysvetlenie, diskofil, sa používa skvor ako nadávka, v takzvaných štýlových kruhoch, diskofil počúva mainstream oblieka sa komerčne adť, aby sme sa pochopili lebo vidím že veľa z vás to nepochopilo, diskofília sa v dnešnej dobe nechápe ako počúvanie nejakej abby či chodenie na diskotéky, a je jasné že to každý popiera keď slovo diskofil diskofília je len taký post moderný prelud, ktorý vyšiel na povrch v 21storočí.
@xhtml nie nie, urcite to nieje rypanie... len sa normalne pýtam, aký zmysel má táto diskusia pre jedného 25ročného dospeláka..
nemohla som si nevsimnut ako niektorym nadavas do sprostych deciek /alebo tak nejak/.. tak mi pride trosku, ehm, divne aby 25ročný dospelák zakladal takéto diskusie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
gratulujem
kto tu popieral ze je diskofil??
tam ak má záujem si môžu dotyčný uľaviť a povedať a bude to pochopené ....
pravdu povediac predstavim si nejaku fetujucu socku a tak mi to pride neprijemne prirovnanie
@stmortiis 100 bodov
diskofil vlastne popiera že je diskofil už len z jedného jediného dôvodu - nevie čo to je...väčšina o sebe tvrdí, že sú štýloví mladí ľudia - aj keď neviem čo to znamená...
a k doplnenej téme, čo je zlé na tom keď je niekto nagelovaný a pekne vonia? to má mať umastené vlasy a a smrdieť? :-d neviem čo je lepšie :-d
cudzie slovo diskofil | Hľadanie cudzích slov | Cudzie slová
Definícia pre hľadané cudzie slovo diskofil - zberateľ gramoplatní ...
www.cudzieslova.sk/hladanie/diskofil - 20k - V pamäti - Podobné stránky
Založí tému o tom ako niekto popiera, že je diskofil a teraz že neber doslovne
Krása
čo si chcel dokázať touto diskusiou??? vážne , aký zmysel pripisuješ tejto diskusii??
ráno vstaneš spokojnejsí? s frajerkou budes pri sexe vykonnejsi? zješ na ranajky o jeden rohlík menej?
forum je aj na to, aby som sa opytal..
ak nevies o com forum je, precitaj si jeho nazov
a teraz co je techno :
toto a toto neje na zoiadnej diske
a pritom je to len otazka
nemohla som si nevsimnut ako niektorym nadavas do sprostych deciek /alebo tak nejak/.. tak mi pride trosku, ehm, divne aby 25ročný dospelák zakladal takéto diskusie...