zatiaľ čo chlapov existencia gayov väčšinou rozčuľuje a preto ich začali rôzne pomenúvať (a hlavne to aj tak robia latentní homosexuáli), tak ženy s lesbami problém nemajú a chlapi aj tak neveria v to, že lesby reálne existujú.
lebo chlapi su kkti co nevedia zniest, ze inemu chlapovi by sa pacil dalsi chlap, popripade ten prvy, tak ho musi nejako urazit.
zatial co zenam je to dost jedno. ked mi da kompliment lesba, tak ma to potesi a nezacnem si hned mysliet, ze na mna chce nieco skusat (niektori chlapi si tak radi myslia, ze ked je niekto gay, tak ich automaticky bude obtazovat a ani su neuvedomia, ze su skarede opice a nechcela by ich ani posledna zena na svete).
obcas sa ale aj ja najdem, ze si o niekom poviem "buzerant" - ked je to fakt hlucny, neprijemny, preafektovany typek, ktory vykrikuje tym sterilizovanym hlasom.. akoze proti gayom nemam nic, dokonca sa mi pacia ale nemusim moc takych preafektovanych no.. a toto zenske moc nerobia. imho sa neda u vacsiny zien na prvy pohlad povedat, ci su lesby alebo nie. mozno si to ale myslim preto, lebo u zien som tu problematiku nijako nikdy neskumala
no a v dnesnom svete je "buzerant" kazdy chalan, ktory sa ucese a nebodaj aj oholi a fascinuje ma, ako ti, co sa o seba absolutne nestaraju, hodia na seba prvu vec, ktoru im do skrine hodila manka (alebo v horsom pripade po tatkovi), idu na zostrih za 3 eura (klasicky skaredy jezko, ktoreho si aj doma mozu spravit so strojcekom), pokochaju sa svojimi prvymi fuzami a riedkou 2 cm bradou, daju na seba tie iste ponozky, ako aj vcera (a predvcerom) a potom, ked uvidia chalana, ktory sa paci dievcatam, tak hned je to "buzerant" a oni su "zlatokopky" / "kurvy" / "pice" a on je "friendzoned"
Ja myslím, že to kvôli tomu, že v našej spoločnosti ešte pretrváva taký ten zakomplexovaný názor, že muž je silný namakaný vojak, ktorý chodí do práce bojovať, aby ochránil svoju ženu a nakŕmil svoje deti. A homosexuál je muž, ktorý (v dnešnej spoločnosti, ktorá mu to paradoxne neumožňuje), pravdepodobne nebude mať založenú rodinu a deti, ktoré by kŕmil, a to vzbudzuje pocit, že ten človek žje nesprávne a treba ho odsudzovať.
Kdežto žena, i keď lesba, predsa len navždy ostane milujúcou matkou, nežným stvorením, ktoré nech sa bozkáva s kýmkoľvek, vždy ostane vo svojej podstate nežnáým stvorením. Takže mnohým ľudom prídu dve ženy, ktoré spolu chodia, ako cuteness na druhú a dvaja muži, ktorí spolu chodia, ako dvaja lúzri, ktorí si neplnia svoju spoločenskú funkciu.
@hoperpohroma hej a ty si etalón dobrého vkusu... ja sa napríklad čudujem chlapom, čo dokážu byť so ženou, ktorá si nevie po sebe ani upratať... a potom ide kritizovať chlapa, ktorý sa nestará tip-top o svoj zovňajšok...tiež trošku pokrytectvo...
@openmindedfreak nevie si po sebe upratat. nejake tie dva mesiace byvam sama a zaujimalo by ma, ci si myslis, ze mi chodi upratovat mama do Prahy. alebo ci si myslis, ze ked potrebujem cisty riad, tak si idem kupit novy
@5
a teda samozrejme aj to, že stále pretrváva v spoločnosti podvedome zakorenený názor, že stereotypne ženské veci sú menejcenné (preto napríklad pánske prvky v ženskom šatníku sú v pohode ale nie ženské prvky v pánskom) a samozrejme že orientácia na chlapov je stereotypne ženská vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
zatial co zenam je to dost jedno. ked mi da kompliment lesba, tak ma to potesi a nezacnem si hned mysliet, ze na mna chce nieco skusat (niektori chlapi si tak radi myslia, ze ked je niekto gay, tak ich automaticky bude obtazovat a ani su neuvedomia, ze su skarede opice a nechcela by ich ani posledna zena na svete).
obcas sa ale aj ja najdem, ze si o niekom poviem "buzerant" - ked je to fakt hlucny, neprijemny, preafektovany typek, ktory vykrikuje tym sterilizovanym hlasom.. akoze proti gayom nemam nic, dokonca sa mi pacia ale nemusim moc takych preafektovanych no.. a toto zenske moc nerobia. imho sa neda u vacsiny zien na prvy pohlad povedat, ci su lesby alebo nie. mozno si to ale myslim preto, lebo u zien som tu problematiku nijako nikdy neskumala
Kdežto žena, i keď lesba, predsa len navždy ostane milujúcou matkou, nežným stvorením, ktoré nech sa bozkáva s kýmkoľvek, vždy ostane vo svojej podstate nežnáým stvorením. Takže mnohým ľudom prídu dve ženy, ktoré spolu chodia, ako cuteness na druhú a dvaja muži, ktorí spolu chodia, ako dvaja lúzri, ktorí si neplnia svoju spoločenskú funkciu.
a teraz preháňam. ale dačo na tom podľa mňa bude.
a teda samozrejme aj to, že stále pretrváva v spoločnosti podvedome zakorenený názor, že stereotypne ženské veci sú menejcenné (preto napríklad pánske prvky v ženskom šatníku sú v pohode ale nie ženské prvky v pánskom) a samozrejme že orientácia na chlapov je stereotypne ženská vec