CHALANI..Hm..Už dlho premýšľam,prečo vlastne sú.A prečo by mali slúžiť práve nám,babám?Chalani,skúste sa spoločne zamyslieť a pochváľte sa tými dobrými aj "dobrými" vlastnosťami Možno sa o vás dozviem niečo viac Prípadne sa opýtajte frajeriek,ked
Ten zaciato znel ako od prijebanejfeministky a sluzi na to protiotazka na co su nam baby? A ten zvysok mozem dlabat lebo je to na velmi dlho (a tiez ma odradil ten feministicky zaciatok )
Ja mam taku dobrú vlasnosť že neviem ake mám dobre vlasnosti a tie dobre vlasnosi zistí moja prietalka XD ked je somnou dlkšie. dobrá ,dobrá vlasnosť ne
Kazdy si hladame partnera,kvoli tomu,ze nam osamote nieco chyba,resp. prirodzene sa chceme podelit o lasku,pocity radost ale i peniaze,majetok a problemy.
Takze je to vzajomne a odpoved nac su zeny,resp. muzi? tak to je velmi individualne.
Pre niekoho to moze byt len osoba na ukojenie sexualnych tuzob a vypustenie pravidelnej stavy.
Pre ineho je to opora,istota,niekto vyjnmocny,na koho sa moze kedykolvek spolahnut a obratit.
CHA!!!! každý jeden čo vypičoval túto babu sám nvm čo je na ňom najlepšie resp. vie že nič na ňom dobré nie je... preto ste každý do nej začali hneď skákať a ona sa popritom iba pekne spýtala...... je mi z vás zle!
17@ presne si ich odhadla tak je to úplne s tebou súhalasím cha
aaaaaa ešte jedna vec?? vy neviete načo sú vám ženy???? keby nebolo žien tak ani vás nie!!!!!!!! a chlap sa dá nahradiť....teraz už je možné všetko..... stáčí spermobanka a je to........chlapi sú nám nie treba
@18 - noo ty si velmi bystra.. a akoze co by si chcela mat v tych spermobankach keby nebolo chlapov?? ci ty veris ze deti nosi bocian? No a akoze tato diskusia celkovo...podla mna odveci, "chalani-naco vlastne su" vraj, ked budes mat viac rokov tak to pochopis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
napr. :
- kvoli peniazom, autu...
- kvoli pocitu, ze niekto ich lubi, ze niekomu na nich zalezi
- kvoli tomu, ze byt sama je mozno medzi kamoskami out
- kvoli sexu
atd
V tomto clanku su pekne vystihnute dovody:
» ivakucerova.blog.sme.sk/c/118173/Ako-ur...
Kazdy si hladame partnera,kvoli tomu,ze nam osamote nieco chyba,resp. prirodzene sa chceme podelit o lasku,pocity radost ale i peniaze,majetok a problemy.
Takze je to vzajomne a odpoved nac su zeny,resp. muzi? tak to je velmi individualne.
Pre niekoho to moze byt len osoba na ukojenie sexualnych tuzob a vypustenie pravidelnej stavy.
Pre ineho je to opora,istota,niekto vyjnmocny,na koho sa moze kedykolvek spolahnut a obratit.
aaaaaa ešte jedna vec?? vy neviete načo sú vám ženy???? keby nebolo žien tak ani vás nie!!!!!!!! a chlap sa dá nahradiť....teraz už je možné všetko..... stáčí spermobanka a je to........chlapi sú nám nie treba
ale baby nebudte zle...