Co tam chyba? Coho tam je menej? Co je nekvalitnejse??? ze je to take lacne. Rozmyslam,ze si ho kupim,ale chcem najprv zistit,preco je to take uzasne lacneee!!!
lebo je to starší model predsa nie? ale zas úžasne lacné je podľa mňa prehnané tvrdenie.. aj keď je pravda že pre zarytých apple fandov je to ozaj úžasne lacné lebo tí žijú v inom svete
kolko stoji ked je uzasne lacny ? 200 € ? ale su to hajzli iphone 3G tusim nema kameru iba fotak , ako mobili pred 100 rokmi , 3GS nema blesk na fotaku , 4G ma secko ale stoji neuveritelne vela , a este aj ma tu debilnu malu simku
tak, lacny je preto ze uz dalsie dve serie po nom vysli, iPhone v ziadnom pripade neni srot, ta 4ka je najlepsi telefon aky som mal. Jebat cele n97micky a kktiny, ziadny spolah, blbne to, omacky, termixy ... a kto je tak strasne lacny ze neda 50 centov za aplikaciu tak existuje cydia cez ktoru je vsetko za free len treba najst niekoho kto tomu rozumie, ale je to zbytocne lebo bezne aplikacie su do 3 eur ... uz vyssie su len nejake strasne najvacsie pecky ... iPhone mi vzivote nezasekol ani inak nezblbol a ten dotykac je uplne najkrutejsi
@truetilldeath zbytocne tu toto vsetko vypisujes prtze vzdy sa najde nejaky zakomplexovany clovek, ktory ked si ho nemoze dovolit, tak aspon spinda vsetko co sa da, a pritom ho ani raz v rukach nedrzal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
btw 3g ma kameru,staci si stiahnut aplikaciu
» www.break.com/index/iphone-4-...