Kokoti, toto mam uplne najradsej tento nazor ze svet ide do sraciek, teda to mi snad chcete povedat ze ste zili v minulosti aby ste toto mohli povedat?.. to ze sa o tom predtym nehovorilo kazdy den v televizii a nevedel o tom cely svet neznamena ze to bolo inak..
1. asi si fakt dosť nasraný, lebo v tých pár vetách, čo si napísal máš 5 pravopisných chýb(blískej, vitiahnu, ...ľudia potrestaní, otásky, sveté, 3 nespisovné slová (spravedlnost=spravodlivosť, zoberete, zobere=zoberiete,zoberie) a 1 chybu z nepozornosti (hovrí=hovorí). Takže by som na tvojom mieste začal so zlepšovaním inteligencie ľudstva hneď od seba. A svet bude opäť o trošku lepší...
Pozn.: NEBOJ,NIE SOM UČITEĽ SLOVENČINY a v podstate mi je jedno ako píšeš. Len prečo práve ty nadávaš na hlupákov?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Malo je ludi kt. maju odvahu zobrat do vlastnych ruk, a ked uz niekto vezme, tak blbcov je vacsina...
Fakt ludia su rozny nie len fyzicky ale aj mentalne na roznych duchovnych urovniach. Viac je na nizsiej ako na vyssiej (ako stale)
Napriklad, ja realitu ingorujem ako sa da, a zijem vo svojom s svete, z ludmi, ktorych mam velmi rad.
Ale dospel som k zisteniu, ze dobro ani zlo, pravda ci nepravda nic take neexistuje a vsetko je tak ako ma byt.
3.: Keby som veril, ze to bude horsie, tak tu uz niesom...
Pozn.: NEBOJ,NIE SOM UČITEĽ SLOVENČINY a v podstate mi je jedno ako píšeš. Len prečo práve ty nadávaš na hlupákov?