nie je to uplna pravda, poznam par dost inteligentnych a peknych dievcat, ktore maju jasno v tom, ako ich zivot ma vyberat a vybrali si normalnych chalanov
z obrázka skôr kričí: nefajčiarky milujú fajčiarov ( a chcem tým povedať, že ten obrázok je na chuja a mám pocit, že skoro na každom podobnom bad guy fajčí akoby ho práve to robilo bad guyom )
a neviem, prečo nefajčiarky milujú fajčiarov. Možno preto jedine, že zomrú skôr.
Niekedy to funguje az tak dobre, ze sa pozastavujem nad tym, ci si zo mna niekto nerobi srandu..a hladam skrytu kameru. Neverili by ste, do coho sa da az zajst a chalanovi to prejde....
Skratka cim vacsi hajzel, tym sa holka viac namota.. push&pull
lebo sú (niekedy) nedosiahnuteľní a to nás tak priťahuje? ja som išla 4 roky po jednom chlapcovi a nedali sme sa nikdy oficiálne dokopy a vedela som, že je dement a nebola by som s ním ani šťastná ale just.. nedá to pokoj
Lebo majú viac nápadov, nie sú takí ustrašení ako dobrí chlapci a dievča preto nemusí mať ochránarsky pocit, že je jeho matka ale naopak sa cíti pri ňom ako žena, lebo keď je taký zlý a drsný skôr bude drsný na každého a ochráni ju ( tak ako to má byť ) a poradí si v živote sám. A môže sa jej zdať, že musí byť nadpozemsky krásna, keď ju dokáže milovať ešte aj taký zabijak...namiesto že by jej ubližoval. Z takého dobráčiska ide dojem, že ťažko rozoznať, či ju miluje alebo sa jej len pchá do zadku ako väčšine populácie s ktorou komunikuje. Preto.
Mala som toho najmilšieho chlapa. Vyzeral jemne, správal sa jemne, ale len ku mne. A k najbližším. Nemusel chodiť obvešaný reťazami a hádzať gangsterský look, ale keď bolo treba vždy si ma obránil Preto good girls love bad boys neplatí vždy.
hned prva kravina je toto delenie na "good" a "bad" boys..."good" boy v tomto ponimani neznamena slusny, gentlemansky, inteligentny, ale submisivny, ustrachany chlapcek a nie muz, a na tom NIE JE nic good.....a "bad" boy znamena mierne arogantny, dominantny, odvazny "nebojsa" a zaroven zena musi pri nom citit bezpecie, ze jej konkretne neublizi, a tiez nie je na tom nic bad...... potom si to myli 80% populacie a dievcata si kvoli vyplachu mozgu mediami o "bad a good boys" hladaju vrahov, gangsterov bez mozgu, totalnych bezcitnych egoistov,najvacsich "frajerov" obvesanych retiazami, alebo so siltovkami NY a pod, a chlapi sa tomu trendu potom prisposobuju....ale vacsina po puberte z toho vyrastie, a pridu na to, ze lepsie je delenie na "manly man" a "pussy man"
PS: nemyslim si, ze good girls by mali radi bad boys....co poznam ludi, tak "vrana k vrane sada", takze skutocne "dobre" dievcata si hladaju skutocne "dobrych" chlapov, a "zle" dievcata si hladaju "zlych" chlapcov...ono preto, ze chlap vyzera ako gangster nemusi znamenat, ze je "bad", a takisto ak zena vyzera jemne a krehko este nemusi znamenat, ze je "good"!...a suhlasim s tym, ze zeny idu po tych co nie su lahko zbalitelni, ale na tom tiez nie je nic ".bad"...to fakt nechapem, aky idiot povedal, ze "good" boys su lahko zbalitelni? ..ale na druhej strane, ak by ten chlap bol pohladny a zabezpeceny, a lahko zbalitelny, tak je to fuk
Ja si skor myslim ze ti "bad boys" su jednoducho ludia co posobia sebevedomejsie a su samostatnejsi vo svojom konani, to viac menej potom aj odraza niekedy ten zivotny styl ku ktoremu to moze viest.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
su charizmatickejsi, vyzeraju zivotaschopnejsie, zeny k nim tiahne pud sebazachovy, ktory pridozene vyzaduje alfa samca
a tak
Odpoved na tuto a dalsie zo zahad zivota najdes v albume "ja a moje všetko"
a neviem, prečo nefajčiarky milujú fajčiarov. Možno preto jedine, že zomrú skôr.
V normalom zivote, kde chcem mat normalny stabilny vztah, by som takeho nechcela.
Skratka cim vacsi hajzel, tym sa holka viac namota.. push&pull
Chcel by som ho vidiet vyliezat z crossu o 6:30 rano cez podchody na Zizkov
budem vas vsetkych ignorovat tak velmi ako sa len da a pritom sa bude smiat na tom ako zacine z toho vyšilovat
Podla mna su 2 hlavne tipy zien a to take ktorym sa pacia pritazlivy a ostatnym sa pacia bohaty (mozno sa im nepacia ale ziju tak).
neva aj tak som skazená
PS: nemyslim si, ze good girls by mali radi bad boys....co poznam ludi, tak "vrana k vrane sada", takze skutocne "dobre" dievcata si hladaju skutocne "dobrych" chlapov, a "zle" dievcata si hladaju "zlych" chlapcov...ono preto, ze chlap vyzera ako gangster nemusi znamenat, ze je "bad", a takisto ak zena vyzera jemne a krehko este nemusi znamenat, ze je "good"!...a suhlasim s tym, ze zeny idu po tych co nie su lahko zbalitelni, ale na tom tiez nie je nic ".bad"...to fakt nechapem, aky idiot povedal, ze "good" boys su lahko zbalitelni? ..ale na druhej strane, ak by ten chlap bol pohladny a zabezpeceny, a lahko zbalitelny, tak je to fuk
a je to aj na opak GOOD BOYS LOVE BAD GIRL
Ja si skor myslim ze ti "bad boys" su jednoducho ludia co posobia sebevedomejsie a su samostatnejsi vo svojom konani, to viac menej potom aj odraza niekedy ten zivotny styl ku ktoremu to moze viest.