Preco vela diskusii zakladaju nejaki novi "birdzaci" ???
malo by to byt nejako osetrene, aby mohol diskusiu zalozit iba ten, kto tu je castejsie, pripadne ma urcity pocet navstev (20,30,50) a nie iba jednu! co vy na to? neotravuje vas to, ked si stale
s tým súhlasím, ale teraz určite príde niekto taký kto ťa zdrbe za to, že je to blbosť a že ľudia sa hanbia za niektoré veci tak si musia zakladať fake nicky...
@holyknight tiez si to myslim, ale tak, ak je toho vela, uz to vazne straca uroven...
preto som nedaval velke cislo prihlaseni staci vazne mozno 20 @romqaqa to tiez chapem,ale ved nech prispieva do diskusiii, a ak si pozries niektoru diskusiu, s pred mesiaca napr. tak vidis ze bol iba raz prihlaseny.... vies o to ide, bud sa niekto hanbi a da si novy nick( co je podla mna cca 90% pripadov) alebo tu pride uplne novy s nejakou somarinou, a skor je to fake, ako by sa chcel nieco dozvediet.
nie vzdy je fake, niekto si zalozi druhy nick, pretoze na tom svojom ma vsetky informacie o sebe, ked je tu casto, kazdy vie kto to je, tak sa hanbi na nieco sa opytat... mne to vobec nevadi a neviem preco by malo..
@0 uz sa tu o tom diskutovalo a bude to... s tomasom sa to riesilo uz aj TS napr. a su tu uz aj userovia ktori mali zmazanu niaku diskusiu 7x a vytvorili ju uz aj osmy takze pomlcim o ich inteligencii a chapani podla mna ne mazat diskusiu ale hned usera
veľa birdzákov si vytvorí nový nick len kvôli otázke, ktorú sa boja položiť. tak na to idú anonymne. a keby sa to schválilo tak by sme prišli o tie úžasné fóra kde sa rieši otehotnenie s uhorkou ...
vies, tych par otazok ktore vazne niekoho trapia beriem, ale ak niekto zabije uplnu kravinu, alebo neviem, ako to nazvat, tak to dost ludi otravi. ved aj keby sa s tym nic nestalo, ok.
len nechcem to, ze ked si otvorim diskusiu je tu 3654ty janko s terchovej, ma 19rokov a pyta sa napr aj s tou uhorkou ako bolo spomenute v #14
podla mna netreba triedit ludi co sem chodia na "starych" a "novych", aky to ma zmysel? uz niekto predo mnou spominal, ze sa casto stava, ze niekto sa anonymne zaregistruje, pretoze ma napr. nejaky chulostivy problem a potrebuje najst riesenie. tak preco vymyslat? neviem, je mi to v podstate jedno, ale vidim v tom urcitu diskriminaciu.
suhlasim s @luc.ka
podla mna to tiez nie je dobry napad, ak sa niekto fakt hanbi alebo chce zostat v anonymite... aj ked ja so osobne v takejto situacii este nebola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
preto som nedaval velke cislo prihlaseni staci vazne mozno 20
@romqaqa to tiez chapem,ale ved nech prispieva do diskusiii, a ak si pozries niektoru diskusiu, s pred mesiaca napr. tak vidis ze bol iba raz prihlaseny.... vies o to ide, bud sa niekto hanbi a da si novy nick( co je podla mna cca 90% pripadov) alebo tu pride uplne novy s nejakou somarinou, a skor je to fake, ako by sa chcel nieco dozvediet.
ale to je iba moj nazor
len nechcem to, ze ked si otvorim diskusiu je tu 3654ty janko s terchovej, ma 19rokov a pyta sa napr aj s tou uhorkou ako bolo spomenute v #14
chapete
podla mna to tiez nie je dobry napad, ak sa niekto fakt hanbi alebo chce zostat v anonymite... aj ked ja so osobne v takejto situacii este nebola