zdravim vsetky dievata chcem sa vas spytat jednu vec..ked nejaky chlapec zacne debatu o jadrovej fyzike a astronomii a astrofyzike tak co si o tom pomyslite pripadne aky je vas prvy dojem.Mozno ste sa z niecim podobym nestretli ale t
Ak by si to zacal hned na prvom rande tak si isto pomysli... To mozno az po case chapes ste uz nejak otukany tak by som to tam zaradil a uz len preto aby sa z toho vyklulonieco srandovne kedze asi dotycna by nevedala o com tocis...
Lepsie by bolo ak by si sa jej najprv spytal na jej zaluby, co ju zaujima, co sa jej paci, comu sa venuje. Potom, ked sa opyta teba, co ta zaujima, comu sa venujes a co sa ti paci, tak ti mozno navrhne, aby si jej nieco o tom povedal.
Pretoze v opacnom pripade, ked sam od seba zacnes rozpravat o niecom, co ju nezaujima a o com nema ani sajnu, tak ak bude aspon trosku tolerantna, tak si tvoje rozpravanie o jadrovej fyzike sice vypocuje, bude sa tvarit ako ju to zaujima, ale pojde to jednym uchom dnu a druhym von. A na dalsi rozhovor s tebou zrejme uz nebude mat chut.
no co uz, napisem to zase, mas to uz napisane v poste, ale aj tak, prvy dojem by bol, ze hrrrrr, pockaj, co on odmna vlastne chce, ale keby ze ho poznam dlhsie a mam ho rada, tak to respektujem, ze ma nieco velmi rada abavi ho to, ale keby si to na mna vyhrkol hned na zaciatku , tak asi hosim spatecku, ale co ty vies, mozno nadabis na taku, co sa tomu tiez venuje a bude z toho takisto nadsena ako ty a aspon sa budete mat o com bavit,
v kazdom pripade zisti, aky je typ a uvidis ci je vhodne jej o tom rozpravat, aby si ju nezacal nudit, tak GOOD LUCK!!!!
niekde bolo napisane že maš nechat hovorit babu a ty sa ju maš snažit čo najlepšie spoznat..
ale podla mna je jedno kto vravi..hlavne nech to toho druheho zaujima..podla mna auta.počítače či jadrova fyzika,svetový hlad,terorizmus,biblia..to nie je pre ženu moc zaujímavá téma.. aspon nie v čase puberty..
ak o tom zacne debatu tak sa pridam.. vazne ak je ten chalan s ktorym sa bavim fajn a mam naladu na taketo rozhovory tak sa s nim porozpravam dajmetomu aj o vplyve globalneho oteplovania na tucniaky aaa proste ak sa jej nepaci o com rozpravas tak sa jej to nebude pacit ani ked spolu budete hmm rok... no a ak maas veeelmi rad fyziku tak o nej raz budes hovorit taak je jedno kedy lebo ak jej to nevadi tak jej to nebude vadit ani na 1. ani na 30. rande a ak vadi tak tiez bude vadit vzdy...moj nazor
hm... neviem... mne by ten chalan asi prišiel dosť inteligentny, a by som si pomyslela, že ho aj dosť bavi... a robi mi aj radosť, keď vidim s akym nadšenim niektori ludia hovoria o veciach, kt. ini ludia nechapu... takže... u mna by asi taky chalan šancu mal... bo ja rada inteligenciu
tak vitete ze by som furt len o fyzike nerozpraval cely vecer heh ale ak by sa naskytla moznost napriklad nejaka situacia tak by som sa ju pokusil vysvetlit fyzikalne viem ze pri holkach musim zo svojimi vedomostami narabat chirurgicky aby som to neprehanal z tou fyzikou....len ked niekedy sa neviem zastavit.. pretoze chcem ludi aj nieco naucit a dat niektore veci na spravnu mieru (hlavne astronomia a casto si ju ludia mylia z kozmologiou)tak im vysvetlim ten rozdiel v tom
...podľa mňa je to úplne staaaaaaaaašnéééé....u mňa by v tom momente ten dotyčný skončil...baby málokedy debatujú na takáto témy a ja osobne fyziku nenávidííím....takže ja by som to asi neprežila...
Fyzik: Fyziku nenawidim, ale poznam ten pocit, ked clowek njeco wje a chce sa so swojimi wedomostami podelit tym menej wydarenim jedincom Takto som na smrt unudil uz nejedneho cloweka, nastastie to neboli ziadne baby, tam sa krotim
Pokial to pred babami neprehanas tak by nemal byt problem, ale hlawne nezacni o tom tocit skor nez sa ta opyta na twoje zaluby a hlawne ju pred tym waruj, aby wedela do coho sa pusta =D
POdla mna je to v pohode,rada si ho vyocujem,mam rada inteligentnych chalanov,ktory nehovoria len o tom kde a ako boli najebani a podobne.Ale zasa ak nerozprava o nicom inom,len o fyzicke a podobne,asi by nemas sancu..
Typek: nechcel som sa chwalit ale to co si pisal je presne moj pripad
Sweetgirl: Inak newjem ci si si wsimla, ale to sa skor baby chwalia (tje mladsie) ze kedy boli jak najebane a s kym sa olizowali a podobne.. Chalani newjem ako wam, ale mne sa taka baba hned zhnusi..
no ved to sa uvidi ak babu bude fyzika nudit tak o nej nebudem rozpravat vobec ale kolko z vas by take rozpravanie zaujalo (astronomia tiez patri medzi moje..)
takže ju zobereš na luku v lete pod hole nebo plne hviezd..a začneš..tamto je ja neviem..ta hviezda žiari ako tvoj usmev...ako sa pozeram na tu oblohu a viem o nej všetko..viacej ma zaujimaš ty.. pokračovanie nabuduce..
ta keby sa zo mnou nejaka holka pozerala na oblohu tak by bolo asi po romantike v tom okamihu ked by som zacal hovorit o spektranych triedach hviezd a samozrejme by som spomenul aj hertzprung-russeolv diagram...proste veci teoreticke ale overene v praxi...ziadne domnieky ani hypotezy
noo, takze, najprv sa vyjadrim tak nejak neurčito v globále: ako tu bolo uvedené, holky moc na prvom rande nezaujímajú takéto veci. chcú sa baviť o tom, koľko máš súrodencov, kam chodievaš von, čo počúvaš, koľko si mal frajeriek a podobne takže vysoko filozofickým alebo náučným debatám sa radšej pri nejakej -nástke, ktorá sa chce podobať na momentálnu ikonu ako napr. Paris Hilton vyhni..
ale predpokladám, že keď sa zaujímaš o takéto veci a je to niečo iné, ako robí väčšina ľudí, tak si asi nebudeš hľadať len nejakú priemernú cukríkovú slečnu.. tak čo sa týka môjho pohľadu:
JA osobne ocením, ak chlapca zaujíma aj niečo iné, ako hiphop alebo rap, chlast, piatkove pařby a tak podobne. rozhovor na iné témy vítam, kľudne. len je tu to pravidlo: poznať mieru, aby rozhovor ostal skutočne dialógom a aby nebol aj trošku odľahčený, lebo asi nie je nič horšie, ako keď sa rande zmení na prednášku. predsa len, od tudy po tudy..
ale určite sa neprikláňam k tým názorom typu "že si blázon a podobne". sme rôzni, každého baví niečo iné a rád hovorí o niečom inom. a to je na tom to pekné, lebo byť všetci ako z jednej formy, bola by to nuda
no ved ja sa snazim takym typu paris hilton vyhybat sirokym oblukom ale hlavny problem je ze je v mojom okoli je nedostatok inteligentnych dievcat
a tie moje fyzikalne rozhovory by som zaradzoval postupne ale uvazoval som ci by sa tym nedalo zaujat viete prvy dojem ked preberies standardne veci....pride na rad astronomia o ktorej by som rad informoval a snazil by som sa nenasilne vyvolat u holky aspon nepatrny zaujem ale hoci aj nie stacilo by mi uplne ak by to proste respektovala aj to by bol uspech z mojej strany...len potom by som musel dostat po hube keby som sa nahodou nevedel zastavit ale snazil by som sa kontrolovat..
tommyhot: niee, prepáč, ja nezávidím. nemám čo. prachy? hm, no sorry, myslím, že to mi šťastie nedá a čo? že každú chvílku sa potrebuje zviditeľnovať hocijakým spôsobom, len aby bola na titulke, aj za cenu absolutneho vykradnutia súkromia???
len sa tu nezacnite hadat ved kazdy je iny a v individualite je krasa keby sme boli vstci rovnaki tak tento svet bol asi dost nudny treba aj takych ludi ako paris hilton respektujem ich a mam pre nich pochopenie.._)
Miska1987 ked jej nezawidis tak na co ju riesis? na co ju wobec beres do huby? ja ju tjez moc nemusim, ale tak nehoworim o nej ze je sliepka, proste mam ju w pici a je to pre mna uplne bezwyznamna osoba, ale tak hadam nebudem na nu nadawat.. Slowensky narod fakt by ste sa uz mohli prebrat, lebo takto to daleko nedotiahnete..
a nie si nahodou moj učitel fyziky danišek?? ten nam cely ok rozprawal o romantickom rande pod holym nebom..určite by som si ta wypočula aj ked by mi dosť wadilio že newim o čom rozprawaš lebo tkae weci ma nijak nezaujali..ale tak ako by som ja počuwala o fyzike tak by si počuwal o mojix zalubax tak by to bolo wyrownane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Pretoze v opacnom pripade, ked sam od seba zacnes rozpravat o niecom, co ju nezaujima a o com nema ani sajnu, tak ak bude aspon trosku tolerantna, tak si tvoje rozpravanie o jadrovej fyzike sice vypocuje, bude sa tvarit ako ju to zaujima, ale pojde to jednym uchom dnu a druhym von. A na dalsi rozhovor s tebou zrejme uz nebude mat chut.
v kazdom pripade zisti, aky je typ a uvidis ci je vhodne jej o tom rozpravat, aby si ju nezacal nudit, tak GOOD LUCK!!!!
niekde bolo napisane že maš nechat hovorit babu a ty sa ju maš snažit čo najlepšie spoznat..
ale podla mna je jedno kto vravi..hlavne nech to toho druheho zaujima..podla mna auta.počítače či jadrova fyzika,svetový hlad,terorizmus,biblia..to nie je pre ženu moc zaujímavá téma.. aspon nie v čase puberty..
čest výnimka..
Pokial to pred babami neprehanas tak by nemal byt problem, ale hlawne nezacni o tom tocit skor nez sa ta opyta na twoje zaluby a hlawne ju pred tym waruj, aby wedela do coho sa pusta =D
Sweetgirl: Inak newjem ci si si wsimla, ale to sa skor baby chwalia (tje mladsie) ze kedy boli jak najebane a s kym sa olizowali a podobne.. Chalani newjem ako wam, ale mne sa taka baba hned zhnusi..
nejaky taky plan maš na mysli? D
noo, takze, najprv sa vyjadrim tak nejak neurčito v globále: ako tu bolo uvedené, holky moc na prvom rande nezaujímajú takéto veci. chcú sa baviť o tom, koľko máš súrodencov, kam chodievaš von, čo počúvaš, koľko si mal frajeriek a podobne takže vysoko filozofickým alebo náučným debatám sa radšej pri nejakej -nástke, ktorá sa chce podobať na momentálnu ikonu ako napr. Paris Hilton vyhni..
ale predpokladám, že keď sa zaujímaš o takéto veci a je to niečo iné, ako robí väčšina ľudí, tak si asi nebudeš hľadať len nejakú priemernú cukríkovú slečnu.. tak čo sa týka môjho pohľadu:
JA osobne ocením, ak chlapca zaujíma aj niečo iné, ako hiphop alebo rap, chlast, piatkove pařby a tak podobne. rozhovor na iné témy vítam, kľudne. len je tu to pravidlo: poznať mieru, aby rozhovor ostal skutočne dialógom a aby nebol aj trošku odľahčený, lebo asi nie je nič horšie, ako keď sa rande zmení na prednášku. predsa len, od tudy po tudy..
ale určite sa neprikláňam k tým názorom typu "že si blázon a podobne". sme rôzni, každého baví niečo iné a rád hovorí o niečom inom. a to je na tom to pekné, lebo byť všetci ako z jednej formy, bola by to nuda
aby BOL rozhovor odlahčený
a tie moje fyzikalne rozhovory by som zaradzoval postupne ale uvazoval som ci by sa tym nedalo zaujat viete prvy dojem ked preberies standardne veci....pride na rad astronomia o ktorej by som rad informoval a snazil by som sa nenasilne vyvolat u holky aspon nepatrny zaujem ale hoci aj nie stacilo by mi uplne ak by to proste respektovala aj to by bol uspech z mojej strany...len potom by som musel dostat po hube keby som sa nahodou nevedel zastavit ale snazil by som sa kontrolovat..
Myslim si ze sliepky su wsetky co na nu nadawaju.. Jaaj ta drbnuta slowenska wlastnost - zawist..