preco sa chalani vzdy spoliehaju,ze dievcata im budu pisat prve....a ked dievca nenapise tak on sa neozve...a zase ke napise tak pohoda.....hmm piste baby aj chalani diiiky
No velmi zaujimave teorie...Ja si myslim ze je to z obidvoch stran to iste...raz sa ozve holka, raz sa ozve chalan...A vsade sa najdu vynimky...len preto ze Tebe sa Zorka dnes chalani neozvali prvi neznamena ze to je pravidlo a ze je to tak stale
No ja pisem ako pisem. Ked ona neodpise tak jebem na to nie? takze aj dakedy je chyba v zenach, ze ignoruju spravy chalanov. a potom nemozu cakat (alebo mozu), ze im napise. to da rozum. nie?
alebo proste niektori chalani su taki ze sa nerozplyvaju nad sms-kami a telefonatmi ako zenske. ja osobne napriklad keby nemam v telefone vsetko (fotak, mp3, budik, kalendar, pripomienky...) co potrebujem k fungovaniu tak by som ho ani nechcel, pretoze ma to otravuje. proste volam a pisem iba ked potrebujem
A k TEME:NO U MNA JE TO TAK bud je situacia ze mi nieco vravi nex napisem,ze sa nic nestane ak neodpise a tak napisem.....alebo situacia ked xcem aby mi napisala prva...neviem asi si xcem tym vtedy nieco dokazat alebo co.......ale aj tak v 5 z 10 pripadov aj tak napisem..takze tak .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A k TEME:NO U MNA JE TO TAK bud je situacia ze mi nieco vravi nex napisem,ze sa nic nestane ak neodpise a tak napisem.....alebo situacia ked xcem aby mi napisala prva...neviem asi si xcem tym vtedy nieco dokazat alebo co.......ale aj tak v 5 z 10 pripadov aj tak napisem..takze tak .