Prečo je u mladých ludi - najmä deciek moderné "byť tučný" aj ked niekdo nie je?
Všimli ste si to aj vy? U mladých ludí - najmá takých deciek, takých 13-18 ročných, je moderné "riešiť nadváhu" aj ked žiadnu nemaju...
Jeden môj spolužiak má hlavu väčšiu jak zbytok tela a postava jak 2-ročný chlapček, a dnes v škole hovorí kamošovi že:
A ešte by som dodal o chalanov čo nie su ani vyrysovaní, ani necvičia, maju babské postavy a babské váhy a chcu schudnuť ešte viac, to chcu byť lahší jak ich partnerka?
Ja to berem že v takom mladšiom veku ludia su možno "lahší" aspon väčšinou, ale oni chcu celý život mať 50kg sa mi zdá...
Mne sa zdá, že v prevažnej väčšine to riešia práve len tie chudé dievčatá, u chalanov som sa s týmto moc nestretol, keďže myslím, že chlap chce byť skôr vačší ako vychudnutý, Ale kašlať na postavu, aj tak je všetko o genetike, ostatné je len premáhanie sa.
@rayennn toto je asi novodobý trend každý rieši váhu ( aj ja) ja si pripadám viac priemerná každému z toho šibe a mám v okolí strašne veľa ľudí čo majú sklon k anorexii a hovoria akí sú tuční čo nenávidím... napríklad len moje spolužiačky anorektičky skoro väčšina nič totálne nejedia ja toto praktizovať nedokážem a neviem proste ľudom teraz s váhou drbe
@rayennn toto je asi novodobý trend každý rieši váhu ( aj ja) ja si pripadám viac priemerná každému z toho šibe a mám v okolí strašne veľa ľudí čo majú sklon k anorexii a hovoria akí sú tuční čo nenávidím... napríklad len moje spolužiačky anorektičky skoro väčšina nič totálne nejedia ja toto praktizovať nedokážem a neviem proste ľudom teraz s váhou drbe...
lebo ludia radi jedia... maju velmi radi vela jedla, chcu zrať vela vela! plus k tomu fastfood, vela cukru ktory sposobuje este vacsiu zavislosť na jedlo atd...
lebo vsade okolo seba (TV, net, casopisy) vidia dokonale tela, samozrejme vyretusovane a v tomto veku si hladaju svoj role model, chcu byt ako oni, podla mna aj v tom je problem...jeden zacne a vsetci ostatní ho nasleduju
@mefistofel ja sa napchávam vážne keď som totálne znudený a až tak, že sa mi nechce robiť ani to čo mám rád a môžem, vtedy žerem a chodím nervózny, to je to najhoršie, nutné sú povinnosti
Lebo prevencia...keby neriesili kazde polkilo hore a velky obed u babky tak by zachvilu boli tucni...presne tak clovek pribera, prestane sa kontrolovat a este aj z medii vsade znie ta mantra jak na chudnutie tak pre mladych je najlahsie sa podla toho riadit ked ani nemaju spomaleny metabolizmus ani partnera tak maju vacsiu motivaciu drzat si look a lakat tak na zoznamovanie
@rayennn najradsej mam tych dementou na fb alebo inej sieti ktory si fotia tehlicky ale zbytok tela maju ako nedonosene tela.Ja osobne mam spevnene brusne svalstvo ale cez tuk su vydno len minimalne su to sracky ktore si upravia stravu aj ked vazia 45 kg hlavne ze maju tehlicky to ze ich niekto pretrhne na dve polovice ich nezaujima uz asi
staci trochu posurfovat na nete, trochu ist do trafiky a hned je jasne preco...reklamy a clanky o chudnuti ,cviceni , v lepsom pripade zdravej strane sa valia z kazdej strany...
Mne sa nepáči, keď sú ľudia tučný, alebo príliš chudý. Čo sa týka tučnoty, vždy sa s tým dá niečo robiť, pokiaľ človek nie je chorý a nadváhu mu spôsobuje choroba. Ja mám rada dobré jedlo, ale viem sa kontrolovať, viem kedy stačí a čo si kedy môžem dovoliť. Nie som príliš športový typ, čo sa týka športu, mám rada len bicyklovanie, korčuľovanie a sem tam cvičenie v posilňovni. ...mám veľa pohybu, nakoľko veľa chodím pešo, mám celkom ďaleko školu, po škole sa ponáhľam, aby som stihla spoj a pod. ...
Čo sa týka fotografií dievčat na facebooku a ich komentárov k fotke, tak tak ako tu bolo už spomenuté, tie dievčatá sa potrebujú uistiť o tom, že sú naozaj chudé, pekné a pod. ... Je to smutné...
@rayennn nemám ani 50 ani 70 a neviem či nevieš, že na váhu sa pýtať nepatrí a neviem ani kde si prišiel na to, že 70 kg žena má schudnúť, poznám 70 kilové, ktoré sú chudšie ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ja to berem že v takom mladšiom veku ludia su možno "lahší" aspon väčšinou, ale oni chcu celý život mať 50kg sa mi zdá...
Ak vážiš 70kg a si žena tak by si mala schudnuť, ale ak vážiš 50 kg tak nemusíš!!!
Kolko vážiš?
ale inak, ti poradím trochu chillu do života. nevzrušuj sa takto nad vecami, ktoré i tak nikdy nezmeníš. ľudia sú rôzni. aj podivní, aj viac podivní.
a preco o tom hovoria? lebo chcu pocut opak: nebooj vyzeras super mas skvelu postavu a blablabla proste sa nechat pochvalit
Čo sa týka fotografií dievčat na facebooku a ich komentárov k fotke, tak tak ako tu bolo už spomenuté, tie dievčatá sa potrebujú uistiť o tom, že sú naozaj chudé, pekné a pod. ... Je to smutné...
Ale proste ma iritujú chudí chalani , až na pár výnimiek.