Všade kam sa pozriem je nadržanosť, pri videách s peknými ženami prevládajú nadržané komenty, pri každej dvojzmyselnej vete sú nadržané poznámky, a keď niekto odmietne nezáväzný sex je označovaný za hlupáka... ako keby si ľudia vôbec nevážili sami seba a
....Môj veľmi dobrý priateľ, Chalres Darwin, mi pri čaji na túto tému rozprával niekoľko hodín. V skratke je to zapríčinené evolúciou a postupným tvorením človeka - homo sapiens sapiens - z primátov a iných nedokonalých vývojových stupňov. Máme teda živočíšne a zvieracie potreby, ktoré boli storočia potlačované mravnými zásadami. Teraz vo svete domokracie a slobody, poukazujeme práve svojou primitívnosťou skutočne na svoj, ehm, zvierací pôvod...
@alroune toto je skvele forum,zistil som ze mam zivocisne potreby na ktorych njeje nic zle ak sa vykonavaju s tou ktoru lubim,a ze ty uz nelubis alebo si dospelaaaa...
Necuduj sa, vsetko je o peniazoch a co viac ako sex preda bulvarne platky? Ludia su len zvieratka, ktore chcu uspokojovat svoje potreby, nic viac, a aj v minulosti boli ludia rovnako nadrzani, len sa o tom takto nehovorilo kvoli moralnym zasadam a pod...takze suhlasim s @dokonalygentleman
@purpledrug666 moja rec, i ked posobis ako nymfomanka tym, ze sexu nie je nikdy dost Keby si ho nemala dost (aspon nejaku dobu), tak by si bola mrzuta, neprijemna a neuspokojena ako zeny, co uz dlho nesexovali
Ten, kto odmietne nezavazny sex, je hlupak? Tak potom musim byt riadny vypatlanec. Odkial si vzal takuto myslienku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ved na to sme tu vsetci... zachovat rod
sex je skvelý
a sexu nikdy nie je dosť
-Mami,čo je to nymfomanka?
-To je žena, ktorá je závislá na sexe...
-A ako sa hovorí mužom, ktorí sú závislí na sexe?
-MUŽI!
No ale s tým obrázkom to bolo ešte lepšiee
@purpledrug666 moja rec, i ked posobis ako nymfomanka tym, ze sexu nie je nikdy dost Keby si ho nemala dost (aspon nejaku dobu), tak by si bola mrzuta, neprijemna a neuspokojena ako zeny, co uz dlho nesexovali
Ten, kto odmietne nezavazny sex, je hlupak? Tak potom musim byt riadny vypatlanec. Odkial si vzal takuto myslienku?
@dokonalygentleman Palec hore. A dobry nick.
@overexcitedgirl Hej, aj ja som ho dnes videla