Často počúvam že mužov viac priťahujú zlé dievčatá ..zaujímalo by ma či súhlásíte s týmto tvrdením ALE najmä by som chcela vedieť čo také si predstavujete pod pojmom badgirl? Čo by mala taká badgirl spĺnať aby priťahovala no neodpudzovala?
vôbec si to nemyslím .. neviem kde sa o tom takto hovori .. veď také dievčatá sú nepoužiteľné pre normálny život , všetci vieme pre aký typ aktivity môžu byt teda vyhľadávané
Maximálne v tom zmysle, že dobré dievča nie je dostatočná výzva pre lovca. Ale inak chlap, s upratanými životnými prioritami, ktorý túži po vážnejšom plnohodnotnom vzťahu dobré dievča určite ocení.
podľa mňa sa pod pojmom bad girl rozumie dievča, ktoré vie čo chce, ide za tým a nebojí sa chytiť život do vlastných rúk. ak je to potrebné, vie byť aj drsná, ostrá, vie zakričať svoj názor a nedá sa udupať. nie je to o tom, že by po nociach rozbíjala ulice, chodila poza školu, podvádzala partnerov. skôr taká tá povaha na hrane, že si to vie v živote zariadiť, keď nie po dobrom, tak si nájde aj inú cestu, nie nie je odpoveď.
@atropabelladona to by som skôr nazval sebavedomou / cielavedomou / ambicióznou ženou
pod bad girl si skôr predstavujem, takú čo robí chalanovy nervy, provokuje, ale len do tej hranice aby to neprepískla, proste správanie na hrane akceptovatelnosti.
nejde o to ze bad girls. ide o to ze u takych typov je obvykle zarucene ze to nie su nejake puťky neschopne iniciativy v konverzacii a cinnosti a podobne. a preto ich chlapi maju radi. lebo cca po troch rokoch interakcii s babami zacnu hrozne nudit a unavovat a iritovat vsetky tie "ja neviem, mne je to jedno, ty vymysli, ty zabavaj mna" typy. tak je velmi prijemne a osviezujuce potom byt s nejakou ktora sa sprava ako actual clovek s vlastnou myslou a volou.
Viem si predstavit 2 dovody preco by ma take pritahovali - zle dievca ma viacej skusenosti, vie sa odviazat a sex moze byt divokejsi. Alebo druhy dovod je, ze by ma bavilo si dokazovat svoju dominanciu a zo zleho dievcata vychovat dobre. je to vacsia vyzva (vychovavat z drobreho dievcata dobre dievca je velmi jednoduche, moze to byt nuda).
Uz to ale nie je pre mna vobec zaujimave. Nie je nic viac sexy, ako dievca, ktore by bolo dobrou matkou mojich buducich deti. Na toto sa podla mna zle dievcata ale velmi nehodia.
Podla mna absolutne nie. Zda sa mi skor ze iba muz pred ktorym som prejavila aj svoju citlivu a starostlivu stranku sa do mna zalubil. Vraj ked som posobila tak zle a temperamentne to nebolo pritazlive.
@nabuchodonozzor tak máme na to rôzne názory. ja vnímam či už bad girl alebo bad boy ako človeka, ktorý je síce na hrane, dostane sa aj do problémov, ale nakoniec to nejako vykryje a ešte z tej situácie aj vyťaží. skrátka človek, ktorý síce nehrá podľa pravidiel, ale ide mu karta. dievča, ktoré má svoj život mimo kontrolu, malo ju pol sídliska, nevie kto je otec jej detí, utápa sa v dlhoch a alkohole nie je bad girl, i keď práve také dievčatá sa rady označujú daným názvom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
nemám nápadníkov a to som zlá vo všetkom
pod bad girl si skôr predstavujem, takú čo robí chalanovy nervy, provokuje, ale len do tej hranice aby to neprepískla, proste správanie na hrane akceptovatelnosti.
Uz to ale nie je pre mna vobec zaujimave. Nie je nic viac sexy, ako dievca, ktore by bolo dobrou matkou mojich buducich deti. Na toto sa podla mna zle dievcata ale velmi nehodia.
Mne naopak pride pritazlive hlavne to