no ale zasa baba ma omnoho viac nevýhod ako chalan aspoň podľa môjho názoru nespomeniem si ake ale viem že áno takže mi to mame kusa lepšie a takúto maličkosť to je úplne decke takže ked sa začneš baviť z 15+ tak uvidíš že to pôjde samozrejme že aj mentálny vek musí zodpovedať fyzickému takže tak
a ešte neviem o tom žeby s hovorilo teploš lebo ked je teploš je logické že ej s chalanmi mi ked sme boli menší tak to bolo niečo že dievčenský pupok či ako a odpovied ti an otázku hovorí sa to repto elbo chalani su chalani
To kto hovorí?! By som mu odstrelil palicu, keby som bol v dámskej spoločnosti a niekto by si na mňa otvoril papuľu a pyskoval, že som teplý, alebo podobne... :-@
no toto teda neviem s tými kamarátkami, že by sa hovorilo....
ale zas myslím si, že ženy si skôr môžu dovoliť "byť ako chlapi", ale opačne je to horšie. to je celá tá výchova, "chlapci neplačú", "ty si ale silný chlapec", "nebuď baba".....
no podľa mňa žena, ktorá sa chová ako chlap je skôr mužatka. a chlap, ktorý sa chová ako žena? to je niečo ešte horšie. podľa mňa chlap má byť chlapom a žena ženou.. také zdravé rozdeľenie by malo byť vždy..
@Jessiqa jj to mi došlo že si to tak nemyslela ked som si prečital aj to čo si k tej teme napísala ale nemôže sa chovať baba tak uplne ako chalan iba niektore maličkosti takže tam nieje žiadny rozdiel skoro
@8 - mám rád Slovensko a Slovákov, ale to je tá naša nevyspelosť. Keď sa chalan nestretáva s babami, je podozrivý, lebo "asi ich nemá rád". Keď sa chalan stretáva prevažne s babami, je čudný, lebo "si s nimi príliš dobre rozumie". Bol by som rád, keby sa trochu zmenilo to limitované chápanie modelu ľudského druhu. Jasné, ženám sa toleruje viac, môžu si pokojne obliecť mužský kus oblečenia a prevažná väčšina to prijme, nebude to čudné, ale keby si muž obliekol dámsku blúzku, no, asi by bol smiešny. Len prečo v každej odlišnosti sa hľadajú hneď nejaké náznaky sexuálnych odchýlok. Podľa mňa môže byť muž pokojne kaderníkom a byť pri tom ženatý. A žena v nohavicovom kostýme s kravatou vyzerať šik.
@Bluepanter mužatka?? a kurwa???? heh to prvé som v živote nepočula a to druhe použivaju na taketo baby debilny magori ktorý nevedia čo máju vysloviť aby sa nezahanbili pred druhými tak račej niekomu nadavaju
@Anzu si to vystihla... ale mam pici, mam dlhe vlasy, mam prstene a bizuteriu, sem tam mi je do placu... a ze som buzna? niesom!... ehm, chcel som povedat ze ...mam v pici
a imho to ani jedno pohlavie nema lepsie ako to druhe
len este treba poznamenat ze buzna sa pouziva aj ako urazka tzn. ze je dost mozne ze ty ostatny mu zaviadia ze je medzi babami a skor ho urazaju ako si myslia ze je homosexual
toto sú všetko veľké drísty. Každý by mal byť individuálna bytosť bez ohľadu na pohlavie. a takéto reči majú aj tak väčšinou len decká. Ked sa chalan cíti lepšie s babami, určite si o nom nemyslím,že je teplý... A aj keby bol, no nech je. No bože.
to preto, lebo tomu chalanovi ostatní chalani závidia...
a tento predsudok tiež vznikol asi z toho... je faktom, že gayovia si lepšie rozumejú so ženami, pretože majú spoločné témy - muži, krása... tam si rozumejú. no poznám chalanov, ktorí sa pohybujú medzi babami a práveže nie sú gayovia... baby ich úplne žerú
ja napr. som zvyčajne v chalanskej spoločnosti, ale to zo mňa nerobí mužatku alebo neviem čo, práveže som veľmi ženská, ide o tie také mozgové vlnové dĺžky, ja mám odpor k babským rečiam, baby sa stále len sťažujú... chalani sú úprimnejší, vtipnejší... uletenejší proste si s nimi viac rozumiem...
ale samozrejme, poznám baby, čo sa správajú ako chalani - majú rady šport, nezaujíma ich móda a takisto chalanov, čo sú ako baby - móda ich prehnane zaujíma aj kozmetika a rozoberajú neustále vzťahy...
@shoshana to neni o zavisti je to jak vravis,spolocne temy,ktore ma dotycny so zenami..poznam cloveka,kt. je prave takyto a neni len tak trosku teply..je 100% teply kedze som ho videl olizovat mandle ineho chlapca...FUJ! ..
podla mna to nieje pravda, ja poznam jedneho chalana ktory sa kamarati len s babami a nehovoria o nom ze je gay, to sa robi skor naopak, ze ked sa chalan len s chalanmi bavi vtedy je teply
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale zas myslím si, že ženy si skôr môžu dovoliť "byť ako chlapi", ale opačne je to horšie. to je celá tá výchova, "chlapci neplačú", "ty si ale silný chlapec", "nebuď baba".....
Nvm, prečo sa to nehovorí o babách
na zamyslenie...
lebo tu občas hej
a imho to ani jedno pohlavie nema lepsie ako to druhe
len este treba poznamenat ze buzna sa pouziva aj ako urazka tzn. ze je dost mozne ze ty ostatny mu zaviadia ze je medzi babami a skor ho urazaju ako si myslia ze je homosexual
a tento predsudok tiež vznikol asi z toho... je faktom, že gayovia si lepšie rozumejú so ženami, pretože majú spoločné témy - muži, krása... tam si rozumejú. no poznám chalanov, ktorí sa pohybujú medzi babami a práveže nie sú gayovia... baby ich úplne žerú
ja napr. som zvyčajne v chalanskej spoločnosti, ale to zo mňa nerobí mužatku alebo neviem čo, práveže som veľmi ženská, ide o tie také mozgové vlnové dĺžky, ja mám odpor k babským rečiam, baby sa stále len sťažujú... chalani sú úprimnejší, vtipnejší... uletenejší proste si s nimi viac rozumiem...
ale samozrejme, poznám baby, čo sa správajú ako chalani - majú rady šport, nezaujíma ich móda a takisto chalanov, čo sú ako baby - móda ich prehnane zaujíma aj kozmetika a rozoberajú neustále vzťahy...
ja by som povedala, že som niekde medzi
nuž a druhé som síce ešte nepočul v okolí nikoho takto nazvať takú babu, ale niekde som to už počul/videl.