skamosila somsa s jednou holkou na pokeci..a som jej napisala ze lubim jedneho takeho zlateho chalana.. ona sa ak asi o dva tyzdne spoznala s mojim byvalym tak ze jej kamoska s nim chodila.. a ta z netu mu powedala ze som ja jej wraj powedala ze som sa s
takze este raz: skamaratila som sa s jednou holkou na pokeci.. ona sa neskor spoznala s mojim byvalym pretoze jej kamorattka s nim chodila!! a ta "kamoska" z netu si zacala vymyslat ze co som wraj jej howorila!! a moj byvaly sa na mna nasral a sa spolu nerozprawame kwoli nej!!! a kwoli tomuto sa nerozprawa so mnou aj jaedna osobaktoru strasne milujem a som z toho na dne
tak tak., ti tvoji kamarati asi niesu ozajstnymi... no dufam, ze vsteko dopadne dobre a ze sa budete opät rozpravat a prostee ze to dopadne dobre.. drzim prsty
Moja..po prve..to su typicke zakladacke lasky a problemy..
po 1)stopni si toho co mu to nakecala a vysvetli mu to
po 2)tu kamosku z netu ci co to je nakop do "hlavy"
a po 3) ak ani to nepomoze,kasli an takych ludi..myslim ze potrebujes trosku dospiet aby si uvazovala nad vecami trosku inak..ale neboooj to sa casom spravi ale inak si nerob s toho hlavu nejak sa to poriesi
rozprawala som sa s nim ze co o mne howoril v bare a on mi nato najprv ze nic a potom ked som uz bola napalena tak i powedal: KED SOM DACO HOWORIL TAK SOM MAL DOVOD JA NEKURVIM PO KZADOM... je tho wseechno stratene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja fakt nemozem...
naco sa stresovat kvoli, doslova PICO*INAM, kym je niekdo mlady?
ved pockajte do 30 a potom to uz bude trocha vaznejsie, nie tieto trapne detske ,,vztahy''
po 1)stopni si toho co mu to nakecala a vysvetli mu to
po 2)tu kamosku z netu ci co to je nakop do "hlavy"
a po 3) ak ani to nepomoze,kasli an takych ludi..myslim ze potrebujes trosku dospiet aby si uvazovala nad vecami trosku inak..ale neboooj to sa casom spravi ale inak si nerob s toho hlavu nejak sa to poriesi