pretože to máte všetci zakódované v hlave, že je to tak.
ale svoju "krásu" využije len človek, čo má niečo v hlave a vie, ako na to. čo znamená, že sa nedá presadiť s prázdnou hlavou. (a ak si aj myslíte, že áno a nenápadne poukazujete na nejaké celebritky, tak mi len povedzte, že ako sa presadili a čo dokázali okrem nejakého procedúrovania sa v médiách...)
lebo ich ludia maju radi a pomahaju im....a ked mate niekoho rdi tak snažite sa pomoct...a ked je niekto pekny ma vela priatelov...vela ludi ich ma rado...vela stykov...a cim viac jebaciek peknych ludi tym lasi zivot
@9 Tak kancelárske svine, čo temer nič nerobia, len si váľajú šunky a diktujú ostatným a dostávajú za to kopu prachov a tí pod nimi musia ťažko makať, to je svinstvo, i keď sa im asi žije dobre, ale to som chcela vlastne povedať - že je rozdiel títo kancelárski hajzli a nejakí napríklad vedci, čo sú aj fakt užitoční a pritom pracujú hlavou.
@idea hej, musí uvažovať, nehovorím, že nie. ale návrh domu, statiku a všetko predtým za neho urobil niekto iný, on len dostal plánik a stojí nad ním majster, aby to urobil ako má. (obrazne povedané)
nehovorím, že tí ľudia sú blbí. len chcem povedať, že prca robená čisto hlavou sa dosť odlišuje od manuálnej.
@idea tak vieš, keď ti niekto zahlási, že v dospelosti sú viac cenení tí, ktorí robia manuálne...a vlastne to aj ďalej dotiahnu... vysvetli mu to potom
síce keď tak nad tým uvažujem, tak v našej postkomunistickej spoločnosti sa stále rozum necení tak, ako by sa mal.
nemaju to lahsie o moc..o nieco ano, ale o moc nie..
@grietusha kto robi manulane?? HAHAHA Kto maka hlavou je ceneni! Keby nebolo hlavou rozmylsajucich ludi dnes nemate birdz a nie to este internet strasne
ja neviem či to majú pekní ľudia ľahšie,ale ani ťahšie.to asi nie je o tom kto je ako pekný.krása nie je všetko.myslím,že aj sympatie a to či ten človek ma niečo v hlave je podstatné...
@38@grietusha moj oco robil zahrady..jeho sefka urobila plan, vsetko navrhla a predstav si..napriek tomu moj oco sa urozmyslal za den jak blazon a do toho este robil rukami..videla som ho pri praci..a nie je to len ukladanie tehlicky k tehlicke alebo sadenie kvietka vedla kvietku, ako si predstavujes..aj taka praca si vyzaduje kreativitu..
ono to neni tak, ze sefka donese planik, povie, co ako a ides.. to jedine grietiusha si moze tak mysliet (vsade bola, vsetko vie).. ona zariadi matros.. tatik tvoj musi ist po to, zohnat to, vybavit, priniest, co ja viem, kamene nasekat, beton spravit PRESNE TAKY, ako ma byt, vymerat co kde odkial kam, atd, atd..
nemyslím si, že by to pekní mali ľahšie. aspoň doteraz som sa s tým osobne nejako nestretla, ale to bude mojou závratnou šikovnosťou
ale nie, robila som istú dobu v hoteli, kde si potrpia na to, aby boli recepčné krásne a zakazovali mi chodiť v rifliach a čínach. No aj keď som si aj riť dala naopak, hostia ma mali radšej ako hlúpučkú, ktorá sa v cudzom jazyku nedokázala ani predstaviť. Mala to v tej robote ťažké, cez nočné zaspávala a nikomu nerozumela, takže to mala určite ťažšie než ja
že krásny ľudia hýbu svetom?, to je čo za sprostosť? sa pozri na našich politikov aj niektorých svetových to je proste blbosť, a neverím tomu, nie krásny, je to aj o šikovnosti a sympatiách a istých znalostiach, je kopec pekných ľudí a ako dopadli? stačí sa nad tým zamyslieť, a nie len slepo závidieť, alebo konečne pochopiť to že každý je pekný svojím spôsobom...
skôr by som povedal, ze medzi mladymi ludmi to je tak... mozno este v kolektivoch na zakladke, niekde aj neskôr, su oblubeni (ale len v kolektive medzi rovesnikmi) ti lepsie vyzerajuci a jednoducho povedane "skaredi a mudri" su za debilkov... no v normalnom dospelom zivote to tak urcite nie je... ked nepocitam ludi, ktori sa zivia prostituciou, striptizom a pod. kde je vyzor dôlezity... alebo napriklad aj taky moderatori/ky ... tam tiez hra ulohu aj vyzor... ale urcite si nemyslim ze to budu mat v zivote lahsie ti, ktorym priroda pridelila viac na krase ako na rozume... raz pride cas, ked zacnu starnut a zrazu nebudu mat ani krasu ani rozum...
Kebyze vedla seba postavite dvoch ludi s uplne identickymi mentalnymi predpokladmi, ale jeden by bol s prepacenim hnusny jak osraty hajzel a druhy krasny ako z obalky casopisu, tak verte tomu ze lahsie si v zivote poradi ten model
ale ja som nechcela povedať, že pri každej manuálnej práci len automaticky robíš, ani nevieš čo. (obrazne povedané)
len som jednoducho sa snažila vymedziť rozdiel medzi tým, čo znamená robiť hlavou a zarábať si len hlavou a čo znamená robiť čisto manuálne. samozrejme, že existuje aj niečo medzi tým. ale ak mi niekto, ako tvoj priateľ, povie, že tí, čo robia čisto manuálne, urobia dieru do sveta, tak mi je to smiešne.
nechcem povedať, že si takých ľudí necením. a že ich pokladám za menejcenných. len vravím, že dieru do sveta neurobia.
neviem, či rozumieš, tomu, ako to myslím. že práca nie je len čisto manuálna a čisto "hlavová". a že to, čo si opísala na príklade tvojho otca je práve niečo medzi tým.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Sťažujte sa mojim rodičom
ale svoju "krásu" využije len človek, čo má niečo v hlave a vie, ako na to. čo znamená, že sa nedá presadiť s prázdnou hlavou. (a ak si aj myslíte, že áno a nenápadne poukazujete na nejaké celebritky, tak mi len povedzte, že ako sa presadili a čo dokázali okrem nejakého procedúrovania sa v médiách...)
Dobre čítam?
makať hlavou znamená robiť veci ako napríklad webdizajn, novinárčina, učiteľstvo, architekt, majstri, vedci...
ale to asi nepochopíš.
buzerovat, buzerovat..
len sa snažím v tvojej popletenej hlave napraviť významy niektorých pojmov, ale zbytočne, ako vidím.
viem, co je manualna praca, ale konkretne pasovu vyrobu som nemal na mysli, hoc aj tam treba uvazovat (nie, nejdem sa bavit o tom PRECO, KEDY, atd).
decko jedno rozmaznane
a murarcinu mozem zaradovat k manualnej praci...
ja neviem cisty priklad, mi teraz napadol
nehovorím, že tí ľudia sú blbí. len chcem povedať, že prca robená čisto hlavou sa dosť odlišuje od manuálnej.
síce keď tak nad tým uvažujem, tak v našej postkomunistickej spoločnosti sa stále rozum necení tak, ako by sa mal.
@grietusha kto robi manulane?? HAHAHA Kto maka hlavou je ceneni! Keby nebolo hlavou rozmylsajucich ludi dnes nemate birdz a nie to este internet strasne
a ak ide o uplatnenie tak malá prax a sekretárkou môže byť každá ku*** (to bol len príklad neberte si to nikto osobne) Chyby sa im tiež odpúšťajú...
Tak to stále bolo, je a bude. Amen.
všetko má svoje ale..., neverte tomu, že žijú bez problémov a starostí. Iba tie ich sa týkajú celkom iných kategórii.
ono to neni tak, ze sefka donese planik, povie, co ako a ides.. to jedine grietiusha si moze tak mysliet (vsade bola, vsetko vie).. ona zariadi matros.. tatik tvoj musi ist po to, zohnat to, vybavit, priniest, co ja viem, kamene nasekat, beton spravit PRESNE TAKY, ako ma byt, vymerat co kde odkial kam, atd, atd..
ty vole
Aj keď s niektorými názormi nesúhlasím....
ale nie, robila som istú dobu v hoteli, kde si potrpia na to, aby boli recepčné krásne a zakazovali mi chodiť v rifliach a čínach. No aj keď som si aj riť dala naopak, hostia ma mali radšej ako hlúpučkú, ktorá sa v cudzom jazyku nedokázala ani predstaviť. Mala to v tej robote ťažké, cez nočné zaspávala a nikomu nerozumela, takže to mala určite ťažšie než ja
sumerne crty, usmev, vyzarovanie........to si myslim, ze je krasa
samozrejme, pomylene idoly tu boli vzdy........
a naozaj je to o tom sebavedomi a hlavne sebaucte
inak nepovedala by som že lahšie ...
poznam ludi a stretla soms a s pripadmi, kedy nadrzani chlapi niekde uprednostnili peknu zenu a tak..
ale stretla som sa s pripadmi, kedy pekna baba otvorila hubu a to bol des
proste svetom hybe komunikacia a sikovnost... a taktiez aj usmev.. podla mna
K téme, pekný dokáže byť každý pokiaľ vie ako na to, ale myslím si, že hlavné sú sympatie, charizma atd.
prvy dojem robi tiez hrozne vela
cooo?
ale ja som nechcela povedať, že pri každej manuálnej práci len automaticky robíš, ani nevieš čo. (obrazne povedané)
len som jednoducho sa snažila vymedziť rozdiel medzi tým, čo znamená robiť hlavou a zarábať si len hlavou a čo znamená robiť čisto manuálne. samozrejme, že existuje aj niečo medzi tým. ale ak mi niekto, ako tvoj priateľ, povie, že tí, čo robia čisto manuálne, urobia dieru do sveta, tak mi je to smiešne.
nechcem povedať, že si takých ľudí necením. a že ich pokladám za menejcenných. len vravím, že dieru do sveta neurobia.
neviem, či rozumieš, tomu, ako to myslím. že práca nie je len čisto manuálna a čisto "hlavová". a že to, čo si opísala na príklade tvojho otca je práve niečo medzi tým.