Prečo kupuješ kozmetiku a iné voloviny, keď to testujú na nevinných zvieratách?
Lebo som hlúpy##Ani sám neviem##Nekupujem tie sračky##Je mi jedno, že nevinné zvieratká trpia, hlavne, že si zapchám póry na ksichte##Od teraz ich nekupujem##No počkaj, dám ti tri červené hviezdičky, ty sviňa, takto nám tu písať pravdu, to je nehorázne. A
Nie všetky sú testované na zvieratách a vlastne, pochybuješ, že ty zrovna dbáš na niečo také.
@4 Listami?! Ti jebe?! Veď ich zabíjaš, keď ich odtrhneš! A ešte k tomu ich pred smrťou tak potupíš svojím hovnom! A oni potom zomrú, vedela si? Vieš o koľko potom bude menej kyslíku?! Udus sa!
Kvôli mne sa určite nerúbu lesy, aj keby som si ho nekúpila, stromy sa nevrátia. Ty ak chceš, pokojne si tú riť neutieraj a radšej si ju olizni. Je to ekologické pre takých mumákov ako si ty!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
prečo si vytieraš riť keď papier sa vyrába zo stromov?
@4 Listami?! Ti jebe?! Veď ich zabíjaš, keď ich odtrhneš! A ešte k tomu ich pred smrťou tak potupíš svojím hovnom! A oni potom zomrú, vedela si? Vieš o koľko potom bude menej kyslíku?! Udus sa!
Ty prečo ješ zabité zvieratá??
Ty prečo konzumuješ zabité zvieratá??
Kvôli mne sa určite nerúbu lesy, aj keby som si ho nekúpila, stromy sa nevrátia. Ty ak chceš, pokojne si tú riť neutieraj a radšej si ju olizni. Je to ekologické pre takých mumákov ako si ty!
K tým zvieratám. Na kom to majú testovať? No Bože tak si nekupuj, sama s tým teraz asi nepohneš.
dobre ti do bije na mozog
Aha ho!
Nedvíham, aj keď by som mohla. Ale poznám aj lepšie spôsoby.
Myslím, že toto decko sa rado ponúkne