idú si užívať. (užiť/užívať je aj tak odvodené od slova žiť) inokedy žijú, ale v danom momente si nutne neužívajú. slovo "naplno" z @2 asi vcelku vystihuje, čo sa tým myslí. ja to tiež nemám nejak extra v láske, ale netreba to priveľmi riešiť.
je to blbosť, nikdy to nehovorím, viacerí by mohli skôr povedať: "idem sa spiť do nemoty", to by viac sedelo na stav, v ktorom sa nachádzajú po diskotéke, mali by si uvedomiť, že žiť neznamená piť alkohol
lebo na diskotéke sa poväčšine tancuje, čo je opak stagnovania- pohyb evokuje život, preto.
A aj pre to, že mládež je skazená a ináč sa zabávať nevie, len alkoholom. TsTsTs, ani v električke sa nepostavia, keď sa do dverí šplhá nejaký dôchodca.
@natus39 Z toho istého dôvodu prečo sa niekomu kto len gemblí/učí sa/ venuje sa bezhlavo výlučne jednej činnosti na úkor reálnej sociálnej interakcie hovorí nolifer.
lebo to považujú za najhlbší zmysel života, alebo za miesto, kde sa zbavia všetkých starostí a jednoducho "vypnú"...a toto "vypnutie" pomenujú "žitím"...
@h8u presne si prídem že čo som mŕtva, keď nejdem chľastať? Trochu ma to uráža takéto vyjadrovanie... Ale zase keď si predstavím, že to vravia ľudia v súvislosti s alkoholom urobí mi to trošku lepšie na duši
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ja to nepoužívam, ale takto si to vysvetľujem
idú si užívať. (užiť/užívať je aj tak odvodené od slova žiť) inokedy žijú, ale v danom momente si nutne neužívajú. slovo "naplno" z @2 asi vcelku vystihuje, čo sa tým myslí. ja to tiež nemám nejak extra v láske, ale netreba to priveľmi riešiť.
A aj pre to, že mládež je skazená a ináč sa zabávať nevie, len alkoholom. TsTsTs, ani v električke sa nepostavia, keď sa do dverí šplhá nejaký dôchodca.
Ja si to fakt neviem vysvetliť.