Prečo ľudia necvičia a nemakajú na sebe, keď chcú schudnúť/nabrať?
Ahojte, plánujem po dlhšej dobe spraviť na mojom blogu príspevok ohľadom určitej fitness témy a napadlo mi, že to bude práve táto už v názve spomínaná. Netuším ešte ako to všetko sformulujem, no chcem do toho zapojiť ľudí a preto sa vás pýtam na váš názor
väčšinou dookola nadávajú, lebo chcú aby ich len ľudia ubezpečovali (klamali), že vyzerajú dobre je to predsa jednoduchšie ako zdvihnúť lenivú riť a niečo so sebou robiť
Oni ti, co sa tak tvaria, ze chcu a nic pre to nerobia, to v skutocnosti nechcu. Ked nieco skutocne chces, ides za tym. Z moznosti sa stava nevyhnutnost. Oni si to len predstavia, ze by to bolo super, lebo pri porovnavani s inymi, alebo s nejakym idealom sa hanbia. Nemaju spravnu motivaciu. Nemaju dovod.
@tommyhot tie obrázky boli schválne vybraté tak, aby každému to naľavo prišlo atraktívnejšie, lebo predsa len porovnávať fotku priamo z fotenia kde je žena vytopkovaná, nastajlovaná, natočená do dobrého uhlu a momentka z kúpania kde žena bez akýchkoľvek úprav ani netuší, že ju niekto fotí tak to je dosť prúser porovnávať... neviem kto tieto obrázky vymýšľa, ale mám pocit, že práve tie, ktoré sú priliš lenivé so svojou postavou niečo robiť...
@klaudiqaaa v istých veciach máš pravdu, ale tak keď sa pozriem na tu napravo, tak ju nie je ani za čo poriadne chytiť, kým tu naľavo jo ale tak zase odtiaľ, potiaľ
sú lenivý a radšej vymýšlaju vyhovorky prečo necvičiť radšej budu žrať len bylinky a jogurty s 0% tuku ale a umierať hladom akoby žrali normalne ale pohli svojim zadkom ... lebo sú hlupi
lebo nemaju cas alebo peniaze, ono chodenie do posilky tiez nieco stoji, ak clovek chce pribrat jedlo tiez, ak niekto studuje alebo pracuje tak je rad ze vobec konecne pride domov a moze lahnut
ja som dlho chcel zacat cvicit.... cca pred rokom som siel na pohovor do jednej posilky kde by som si dal trenera a tak ale kedze to bolo dost drahe tak som nesiel potom o par mesiacou som si znova dohodol termin a ked som siel z lekarne tak som nabural pri cuvani tak ma presla chut a teraz konecne po roku som sa odhodlal zacat.
hlavny problem je pre mnohych ludi skor to ze samemu sa nechce, hanbi sa
Kamarátka chcela schudnúť, a keď po mesiaci neschudla ani kilo, tak sa na to vykašľala... možno aj to bude dôvod, že to hneď vzdajú, keď nevidia výsledky
Pretože to v skutočnosti nepotrebujú ku šťastiu, len o tom sem tam snívajú akurát tak... Keby to fakt CHCELI, tak by nežrali ako prasce a niečo so sebou robili. To nie je že namotivovať sa neviem čím, tá motivácia musí vychádzať z vnútra, že chcem niečo dosiahnuť a jednoducho to dosiahnem a hotovo. To je pevná vôľa.
Lebo mesiac makám,prídu krámy a vyserem sa ma to
Lebo nemám peniaze na posilky a ani na zdravšiu stravu (slabšia výhovorka viem)
Lebo ma demotivuje keď makám mesiac a pol a priberiem 3 kg
Lebo keď si dám jedinú sladkú vec, tak som zo seba sklamaná, že som to nedokázala a vzdám to
Ono stačí podľa mňa len prísť na to, že to vôôôbec nie je tak zložité. či už sa to týka stravy alebo aj pohybu. Najlepšie je ak sa v tom človek nájde potom to ide samo.
Vzdy som hladala vyhovorky pretoze to bolo lahsie ako pomyslenie na fakt ze by som musela niekde ist a aj to ze by som urobila viac "uzitocnejsich" veci co su keci. Nakoniec som sa do toho dokopala a nelutujem
Cize moj nazor a skusenost : lenivost a strach zo zmeny ( nechcu opustit komfort ) je jednoduchsie ladovat sa somarinami pred tv alebo pc nez ist si zabehat alebo ist do fitka ..
Dalsia vec je nedostatok informacii ohladom toho vsetkoho. A aj to ze lepsia strava, ta k tomu patri tak ci onak nieco obetovat treba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
100 ludi, 100 chuti
Niektori ludia davaju prednost o tom racej snivat a hovorit cele roky ako by mali preto nieco spravit.
1. Sa im nechce
2. Výsledky nie su vidieť hneď. A to bere motiváciu.
hlavny problem je pre mnohych ludi skor to ze samemu sa nechce, hanbi sa
Lebo nemám peniaze na posilky a ani na zdravšiu stravu (slabšia výhovorka viem)
Lebo ma demotivuje keď makám mesiac a pol a priberiem 3 kg
Lebo keď si dám jedinú sladkú vec, tak som zo seba sklamaná, že som to nedokázala a vzdám to
Cize moj nazor a skusenost : lenivost a strach zo zmeny ( nechcu opustit komfort ) je jednoduchsie ladovat sa somarinami pred tv alebo pc nez ist si zabehat alebo ist do fitka ..
Dalsia vec je nedostatok informacii ohladom toho vsetkoho. A aj to ze lepsia strava, ta k tomu patri tak ci onak nieco obetovat treba.