Tym, ze uz teraz zacnes ignorovat kktiny, co sa o tebe siria a skusis sa sama tomu postavit inak. Ignoracia...to je podla mna najdolezitejsie...a ked ti dakto daco do oci povie, co nie je pravda, sa spytaj, preco si to mysli?...na rovinu nech ti povie argument, ne dake blbosti...
A je len na tebe ako budes tie tvoje problemy riesit. Ale jedno ti poradim, ohovaranie tu bude vzdy a ked nepomoze otvoreny rozhovor, skus sa na takych ludi vykaslat, nech si myslia co chcu dolezite je, akou sa citis byt ty.
moje životne kredo treba vedieť milovať ,odpustiť,a nepočitať rany.
je to častokrat ťažke ale mame každy deň šancu začať od znova ako po noci pride deň.mňa kamaratka byvala neznašala 8 rokov doslova nenavidela.nadavala mi,ohovarala atd.raz prišla za mnou a povedala mi otvorene čo všetko spachala voči mne.musim ešte napisať že to bola vplyvna osoba keď sa jej podarilo viac dievčat poštvať proti mne.ja som jej povedala že som šokovana z toho ale že chcem jej odpustiť a tak sme revali obidve.
Sama si ho robis tazky ty. nikto iny ti ho nemoze zneprijmnovat. africke deticky. nemaju jest. ponikeotre nemaju ani strechu nad hlavou nemaju rodicov. A ty? mas strechu nad hlavou? mas co jest? Mas obleceneie? Mas tazy zivot este stale?
To ze nevychadzas s rodicov a ostatny ta z niecoho obvinuju je dementnost okolia ak ta obvinuju krivo samosky. nauc sa vychadzat s mamou. I ked si myslim. z by si dokazala vychadzat s mamou ale skvor je neposluchas a robis si co chces a preto si myslis, ze mas zly zivot
nevychádzaš si s rodičmi lebo si pubertiačka a to ostatné musíš vedieť sama.
a váž si rodičov, teda ak ta otec neznásilnuje a podobné kraviny,lebo ťa vychovávajú, starajú sa o teba a ty tu takto na nich kydáš. čo si to za dcéru.
Neviem čo by si robila keby ti zomrela mamička, tak zavri láskavo klapačku a bud rada, že ich máš, ty koza
Ak mam mat svoju mamu rada aj nepriek tomu, ze denne pocuvam aka som svina, ze ja nie som jej dcera, ze sa ku mne nepriznava , ze ma mlati dennodenne a ze mi vravi, že mám skapat a bude pokoj tak som asi ja chora co?
Beybi ja sa tiez s mojou mamou skor nenavidim ako mam rada, tiez ma zhadzuje, ani na stuzkovu mi nechce ist. Aj ked bit ma nebije, to by som sa ani nenechala.
A ked som bola mladsia neraz som kvoli nej revala. Ale praveze ma to posilnilo a teraz pravdu povediac mi je ukradnuta a absolutne ma netrapi, co mi povie. Proste ty nemozes zato aka je na teba, viem ze to neni lahke ale nemozes si to brat tak k srdcu. A po skole sa mozes osamostatnit, aj ja chcem ist po mature prec.
je ťažko radiť ,lebo nie sme všetci stavani na jednej psychickej dlžke.u nas žiju 6 deti z decaku ktori boli tyrane a z ich rozpravania viem pochopiť aku bolesť teraz preživaš ak jwe to tak ako pišeš.ak chceš tak mi napiš bližšie na tajnu spravu.nerada by som bola keby to si chapala ako vnucovanie kresťanky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A je len na tebe ako budes tie tvoje problemy riesit. Ale jedno ti poradim, ohovaranie tu bude vzdy a ked nepomoze otvoreny rozhovor, skus sa na takych ludi vykaslat, nech si myslia co chcu dolezite je, akou sa citis byt ty.
A problemy s rodicmi ma snad kazdy.
je to častokrat ťažke ale mame každy deň šancu začať od znova ako po noci pride deň.mňa kamaratka byvala neznašala 8 rokov doslova nenavidela.nadavala mi,ohovarala atd.raz prišla za mnou a povedala mi otvorene čo všetko spachala voči mne.musim ešte napisať že to bola vplyvna osoba keď sa jej podarilo viac dievčat poštvať proti mne.ja som jej povedala že som šokovana z toho ale že chcem jej odpustiť a tak sme revali obidve.
To ze nevychadzas s rodicov a ostatny ta z niecoho obvinuju je dementnost okolia ak ta obvinuju krivo samosky. nauc sa vychadzat s mamou. I ked si myslim. z by si dokazala vychadzat s mamou ale skvor je neposluchas a robis si co chces a preto si myslis, ze mas zly zivot
a váž si rodičov, teda ak ta otec neznásilnuje a podobné kraviny,lebo ťa vychovávajú, starajú sa o teba a ty tu takto na nich kydáš. čo si to za dcéru.
Neviem čo by si robila keby ti zomrela mamička, tak zavri láskavo klapačku a bud rada, že ich máš, ty koza
A ked som bola mladsia neraz som kvoli nej revala. Ale praveze ma to posilnilo a teraz pravdu povediac mi je ukradnuta a absolutne ma netrapi, co mi povie. Proste ty nemozes zato aka je na teba, viem ze to neni lahke ale nemozes si to brat tak k srdcu. A po skole sa mozes osamostatnit, aj ja chcem ist po mature prec.
Aj preto ta tu viaceri odsudili. Ale ked si napisala konkretnejsie co je vo veci, tak nemaju ti uz preco nadavat.
A nemas zaco, hlavne si to neber k srdcu a drz sa