Asi si si nedala moc dobrú náušnicu tie nastrelovacie nedávajú len tak zo srandy a tiež si to nemôžeš meniť hneď hlavne keď máš to ucho prepichované prvý krát...
Mňa bolí doteraz a to mi ho prepichovali asi pred 4 rokmi. Len tá piča mi ho prepichla krivo a ešte aj cez chrupavku....
V jednom piercingovom štúdiu som si kúpila nejaký fyziologický roztok a antibakteriálne mydlo ktorým som to stále čistila... asi rok potom ešte .... tak skús to.
A aj tak keď napríklad ležím na tom uchu tak to bolí jak sviňa...
Je to reakcia na kov z ktorého je náušnica. Na "čerstvý" je potrebné použiť chirurgickú oceľ, zlato (min 18 karatov) platinu (ideálne platina-irídium: najstabilnejšia zliatina) alebo titan, ktoré sú chemicky stále. Nevhodné sú napr striebro, alebo zliatiny kt obsahujú nikel. (pri alergii na ťažké kovy a ich oxidy).
@12 ja mam 5 nausnic v pravom aa no v chrupavke mam tu co mi hnisa ale vravim ze ja som z tym ziadny problem nemala kym som si nevymenila nausnicu.ale aj tato co mam je zlata tak nwm preco mi to sa furt tentuje
nestras ale ja mam tiez zlatu a niekde som cital ze mozez byt na to alergicka ako povedala angelangelika ... ja som si to nechal prepichnut u doktorky pre istotu
ja som si dala prepichnúť uško pred rokom... a predstav si... teraz hnisá.... pred tým nie.. nejaký čas som nemala naušnice v dierkach... a potom ked som si ich dávala, šlo to nejak ťažko... ako keby sa dierky scvrkli.... stále si ho čistím a hnisanie ustupuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Mňa bolí doteraz a to mi ho prepichovali asi pred 4 rokmi. Len tá piča mi ho prepichla krivo a ešte aj cez chrupavku....
V jednom piercingovom štúdiu som si kúpila nejaký fyziologický roztok a antibakteriálne mydlo ktorým som to stále čistila... asi rok potom ešte .... tak skús to.
A aj tak keď napríklad ležím na tom uchu tak to bolí jak sviňa...
ja som si napríklad dala ešte minulý rok prepichnúť chrupavku hore a mi to hnisalo ešte ale pol roka a nemohla som spať na lavej strane..
potom mi to prešlo samo a teraz už si šťastne nosím 5 náušníc na lavom uchu..
prepichovala som ucho u kozmetičky