zdravim, chem sa spytat co si myslite , preco an mna ludia pozeraju jak na skinheada ked mam vyholenu hlavu a nic zle nerobim, a ludia ked idu okolo mna si chytaju vacky a kabelky, co myslite preco? nechaepm,
ja som zase z tých, čo na ľudí pozerajú ako na vandalov
od ľudí sa odťahujem a posielam ich do prdele a hlavne chalanov, tak sorry ak si potom niekto pripadá ako debil, ale keď on po mne čumí, tak budem čumieť aj ja!
a navyše, nenávidím náckov a vyholené hlavy by som z toho dôvodu všeobecne zakázala, tak sa nečuduj, že na teba kukám ako na vandala, keď pre mňa vandal si.
čo nič nemení na tom, že v 12 všetko vnímaš oveľa citlivejšie a iba si to nahováraš, nikto by sa nebál 12 ročného, každý ťa berie ako decko...
mcmatej ------> Od teba sa nikdy neodtiahnem miláčku !!! .... A neboj sa nekedy aj na mňa pozerajú ako na debila ale to nevadí .... Netreba si ich všímať ... My vieme svoje a zvikneme si ... ... ľúbim ! ťa !
na mna tez pozeraju ako na vandala (chuligana). no z vacsej casti nim som aj naozaj ale nevadi. zato, ze mam ciro, atd... tak som spodina a stare babky na mna kukaju jak na pohana, co je pravda. mne to je jedno ci mas holu hlavu alebo pol metrove vlasy, kym nie si nacko. to su tupci vacsinou s nulovou inteligenciou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a ja som si na to už zvykol
- aj ja by som strčil ruky do vačkov
@14 mcmatej pocul si ? (smajlík)(smajlík)(smajlík)
od ľudí sa odťahujem a posielam ich do prdele a hlavne chalanov, tak sorry ak si potom niekto pripadá ako debil, ale keď on po mne čumí, tak budem čumieť aj ja!
a navyše, nenávidím náckov a vyholené hlavy by som z toho dôvodu všeobecne zakázala, tak sa nečuduj, že na teba kukám ako na vandala, keď pre mňa vandal si.
čo nič nemení na tom, že v 12 všetko vnímaš oveľa citlivejšie a iba si to nahováraš, nikto by sa nebál 12 ročného, každý ťa berie ako decko...
kua kde mám peňaženku