Escalator: k tomu krestanstvu, homosexualita je nieco normalne, to nieje ziadna vada a ani choroba, homosexual je tiez clovek a ma pravo zit s osobou, ktoru lubi, lebo to sa liecit NEDA, je to nieco od narodenia, je to v genoch...a preto by sa mali vysrat na to, ze BOH to tak nechce...mozem sa vysrat na ich prij*ebane zadubane nazory...
A v Cesku je uz rok schvaleny ten zakon a manzelstve medzi homosexualmi.
su to sracky! buzerantom netreba nic dovolit! je to choroba, treba ich dat liecit na psychiatriu alebo zmlatit tak ze si uvedomia ze su zaujimavy len v ramci kokotizmu
milý Jany. Práve kvôli takým obmedzencom ako ty je náš štát tak pozadu so všetkým. Debil najhrubšieho zrna proste. A ešte ti odkazujem ,že každý "buzík" je aspoň o polovicu inteligentnejší ako ty. A teraz mi nepíš tú otrepanú frázu typu : ako môžeš vedieť ,že som debil? Odpoveď : proste to viem . Prezradil si sa
Jebnute Slovensko . To ze by sa mali zenit to mi pripada troska chore. Ale aby ich obmedzovali v hoteloch ? Co uz vsetkym nacisto jebe ? Treba sa s tym zmierit. Ludom este bude dlho trvat kym sa naucia respektovat inych. A jany, prial by som ti aby tvoj syn bol buzik, som zvedavy ako by si ho rozkopal do bezvedomia aby si uvedomil , ze je zaujimavy len v ramci kokotizmu.
Escalator, prečo uznávaš vedecké pokroky? Veď práve vedecký pokrok umožnil, že v dvadsiatom storočí zomrelo vďaka moderným a pokrokovým zbraniam viac ľudí, než v ktorejkoľvek vojne pred tým.
no a čo že by si povedal chlapcovi áno? si gay? niesi tak čo ta to kurwa sere komu ktory buzik povie kedy ano... s adopiciou nesuhlasim, i ked určite by sa tam to dieťa malo lepsie ako v decaku,
Phobos: ak to patrilo mne, tak som baba (och, furt mi menia to pohlavie )
ak nie, tak asi si si zle precital moj prispevok. Pisala som o tom, ze je hrozne, ako sa ku gayom spravaju a to ze nie som lesba neznamena, ze to musim ignorovat.
Fhobos-myslim si,že tvoja fotka hovory za všetko...mimochodom raelianske hnutie nieje žiadna sektička,ako si ju ty nazval,má 70000členov z celého sveta. Ty si vyvodil svoj názor len z 5minút na tej stránke a už si múdry.
jany: si idiot a urcite mas minimalne jedneho medzi kamosmi len o tom nevies ! dalej cirkev a boh je rozdiel a v biblii nie je ani zmienka o tom ze by homosexualita bola hriech vsetko co podla idiotov dokazuje ze Boh je proti homosexualite su len prevratene frazy ktore sa daju dvojzmyselne chapat hriech je nieco co clovek pacha s plnym vedomim ale takto sa clovek narodi a nemoze s tym nic robit cize homosexualita hriech nie je aj keby sa cela rimsko katolicka cirkev postavila na palicu a co sa tyka blbeho slovenskeho naroda nuz bohuzial ale nediskriminuju len ich ti co sa chodia bavit v TT do relaxu iste poculi o tom cernochovi ktory bol zavrazdeny nedavno len koli farbe pleti partiou mladich ked cakal na taxik....
a este sa zmienim o malom prieskume ktory som robil osobne na istich nemenovanich chatoch... najprv som siel na slovensky chat kde som nahodil podobnu diskusiu ako je tato a kedze som bol jediny kto si ich zastaval bol som asi 100 ludmi odfajceny vetou ''pal do **** ty buzerant sku*****'' a dokonca som dostal od admina ban nuz dobre nasledne na to som siel na nemenovany cesky chat kde som nahodil tu istu diskusiu a oni nechapali co riesim vsetci boli v pohode vazne ma mrzi ze nasa mentalita takto zaostava za ceskom aspon sa mi to tak zatial javi....
zakladateľka tejto diskusije mi hovorí priamo zo srdca, furt sa nájdu takí čo musia ukázať svoju moc a diskriminovať slabších jednoducho si nejako nafukovať svoje ego to nieje homofóbia strach z toho že ho nejaký gay pretiahne ale slabosť a debilita
neviem kto tu spomínal toto: A ešte jednu otázku, prečo neuznávaš Boha?
Prosím ťa chceš ma rozosmiať?? to je každého osobná vec kto verí nech si verí kto neverí nech je ticho niekedy je silná viera v boha a jeho časte zakomponovanie do viet až chorobné niekedy mi taký človek pripadá ako nadšený satanista stačí ak si zamení slovo boh za satana alebo diabla nevidím v tom rozdiel
Presne sme v pozadu češi nás dokonca porovnávajú z Poľskom kde to majú ináč orientovaní ľudia ešte horšie, je to chyba v systéme v spoločnosti a nedostatok organizácií a peňazí v štátnom systéme ktoré by tomu zabránili
je to strašne komplikovaná téma
Registrované partnerstvo?
Prečo sa do piče do toho stará cirkev??!!
Veď to s nimi nemá nič spoločné keď sa vezme tak je to jeden zdrap papiera, ktorý akurát poukazuje na to že sú dvaja ľudia spolu alebo ako to ....... jednoducho si predstavte situáciu nájdeš si ženu alebo muža začnete si zariaďovať domácnosť ale na svadbu ani nepomyslíte kúpite si dom auto, účet na banke.........stane sa nehoda muž žene zomrie a všetko je napísané na ňom čiže automatický všetky financie a nehnuteľnosti idú jeho rodine a jeho žena je na ulici s holým zadkom
Chápe už niekto načo je to registrované partnerstvo?!?!
stat si radsej bude strazit hlasy volicov (vericiach ktorych je okolo 90%) ako tych par % homosexualov. to by moc nevyhrali volby. takto rozmysla priemerny slovensky politik
cirkev by sa mala radsej zaoberat hrusovskym ktory vravi otvorene hajzel spinavy a to len preto ze v spravach za jeho menom uvadzaju KrestanskoDemokratickeHnutie. Mne tam smrdia az dve veci
jj mas pravdu. Do coho sa cirkev nejebe?! Cirkev je banda kokotv, ktory pre druhych nepohnu ani prstom, ale jebat sa vsetkym do systemu by vedeli...!!!
Keď niekto niekomu lezie do riti (podlizuje sa), tak je to podla môjho názoru ešte v pohode, ale predstava, že by mi niekto mal doslova liezť do riti je odstrašujúca a zosilňuje isté anti-peristaltické pohyby v mojom bruchu...
ludia sa narodia rozni.. a liecia sa , akurat tychto je us tolko ze sa to us ako choroba neberie... , ked bude vela ludi s inymi uchylkami budu tu ties pobehovat ako normalni ze sa s tym narodili ..
Xiuhteotl: homosexualita nie je uchylka uchylka je urcity psychicky blok ktory sa vytvori za istych opakovanich podmienok a moze sa nou stat cokolvek nemusi to byt len sexualne a jedina liecba homosexuality je vymyvanie mozgov gay si moze pod natlakom vsugerovat ze nie je gay a mozes sa ozenit a viest normalny zivot ale nie spravny zivot lebo je to zapretie vlastnej osoby vlastnej individuality a to je chore...
Neviem akoze co je na tom ked je niekto gay/lesba... Kazdy si predsa so svojim zivotom moze robit co chces. Ti ludia predsa nemozu klamat sami seba. Predstav si Xiuhteotl keby ta chcela spolocnost prinutit milovat chlapa. Myslim, ze taki pocit tu ma mnoho homosexualov...
Nepoviem kebyze su homosexuali nejaky nasilnici, podvodnici alebo tak, ale su to normalni ludia, ako vsetci ini, nerobia zle nikomu, neviem ako ublizuju niekomu tym, ze su sami sebou...
A preco, ked preberame z Ameriky kazdu hlupost, a nie su vsetky ani zdaleka pozitivne, preco si od nich nemozme zobrat priklad aj v tejto veci. Ale nebojtee my to zmenime, ked sa raz do tej vlady dostaneme
priznávam sa že žiadneho gaya nepoznám...ale podľa mňa dokážu svoje city a lásku prejaviť smelejšie ako my...ja som síce hetero...ale proti nim nič nemám..podľa mňa je homosexualita niečo ako vkus ľudom sa páči niečo iné...mne napríklad chalani s veľkými nosmi,a samozrejme s tamvými vlasmy...nasralo by ma kebyže mi niečo nedovolia len kvôli môjmu vkusu... mixelle:súhlasím s tebou... prečo si nemôžu povedať áno? lebo tento trapný štát dovolí si otvárať hubu niekomu ako je imbecil Ján Slota.... EVU som číztala boli k nej také čačané očné tiene mám strieborné inak zaujímavý článok...je veľmi hnusné ako sa k nim ľudia správajú
nechcu sa mi citat setky prispevky, ja len povim, ze je to diskriminacia, ze sa nemozu brat seci ktory sa maju radi, bezohladu na to koho si chcu zobrat
takze ja som za to aby sa lesbi a gayovia mohli sobasit s rovnakym pohlavim
Dobrá blbosť . Sak ked sa dvaja miluju tak preco by to nechceli spečatit . Niekto povie že preco im nestaci laska a hotovo . lenže ich laska je rovnaka ako u heterakov . Preco to chcú vlastne oni .
Nuz soboas ako taky by som im nepovolil a to z dovodu, ze potom by mohli ziadat o adopciu. AKo nic proti, ale myslim, ze to dieta by si uzilo dost trpke detstvo, keby malo 2 mamy/otcov.
Registrovane partnerstvo je, ale vec ina. To je v pohode. Predsa len, ked ziju spolu 4roky a ked sa jednemu nieco stane, aby ho nepustili do nemocnice je fakt blbe.
(teda ak som spravne pochopil ten rozdiel medi manzlestvom a reg partnerstvom)
Ach jaj ludia spravte si poriadok v nazoroch alebo pockajte kym vyrastiete...lebo toto tu je sakra trapne, je jasne ze nikto nechce rozmyslat nad nazormi tych druhych...
Typek (24): absolutne s tebou suhlasim a k tomu ani nemam co dodat. Aj to cesko...hmmm...ja keby mozem, tak sa v tomto smere za Slovensko ani nepriznam, nie len ze sa zan hanbim (ale prezradilo by ma to, ze rozpravam po slovensky ).
Cts_w: skus si dat yt vymazat mozog a potom uvidis, ci by to bolo zle
Chavez: aj ams pravdu pre to decko by to bolo asi ozaj zle, ale zase aspon ten sobas by im mohli povolit, ked uz dieta nie a zase, tu uz aj tuism bolo spominane, ze v decaku by im bolo ais horsie, bo sak po 18-tke by ich odtial poslali kade lahsie a co potom?...
Xiuhteotl: co keby si zistil, ze medzi tvojimi kamosmi je tiez gay? prestal by sis a nim bavit? neuznaval by si ho kvoli tomu?...je to tvoj, nazor, neberiem ti ho...ale (to sa uz vyjadril Typek )
DOPIČE BUZERANTI, a lesby sa mozu lesbit. lebo ked sa chcalan bozkava/jebe z chalanom tak je TEPLI, GAY, BUZERANT. ale ked sa baba bozkava/jebe s babou to je normalne.... chcel by som ist do trojky z 2 lesbami. hmmmm....
60. Alien2112 dve lezby by ťa vyjebali z postele a zavolali by na teba políciu neviem prečo majú niektorí chalani predstavu v tom že lezby si to radi rozdávajú z chalanmi keď už tak bisexuálne ženy !
omfg, tak toto sa pomaly ani komentovat neoplati lebo zas nejaka "mudra hlava" bude poucovat....k mojm nazoru asi tak Ako by to vyzralo kedbyze je cely svet homosexualny? No asi by sme vymreli....takze z toho vyplyva ze to nie je celkom prirodzene, nemyslite?....a uz sa zas "tesim" na komentare ako ja diskriminujem ubohych homosexualov a aka som netolerantna....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
A v Cesku je uz rok schvaleny ten zakon a manzelstve medzi homosexualmi.
mimochodom konzervativnych sa pise s "i" po t
A ešte jednu otázku, prečo neuznávaš Boha?
Jany: tebe len odkazujem, aby si sa uvedomil, ty konzervativec, co nema rad konzervativcov A prajem ti to co ti napisal Flemaraqe
" osolstvá odovzdané Raelovi mimozemšťanmi Elohim, našimi Stvoriteľmi z iných planét, sú filozofiou lásky, mieru a... "
looooool akože dobre... máš na to právo beriem je to tvoja vec, ale toto naozaj že nie
ak nie, tak asi si si zle precital moj prispevok. Pisala som o tom, ze je hrozne, ako sa ku gayom spravaju a to ze nie som lesba neznamena, ze to musim ignorovat.
neviem kto tu spomínal toto: A ešte jednu otázku, prečo neuznávaš Boha?
Prosím ťa chceš ma rozosmiať?? to je každého osobná vec kto verí nech si verí kto neverí nech je ticho niekedy je silná viera v boha a jeho časte zakomponovanie do viet až chorobné niekedy mi taký človek pripadá ako nadšený satanista stačí ak si zamení slovo boh za satana alebo diabla nevidím v tom rozdiel
Presne sme v pozadu češi nás dokonca porovnávajú z Poľskom kde to majú ináč orientovaní ľudia ešte horšie, je to chyba v systéme v spoločnosti a nedostatok organizácií a peňazí v štátnom systéme ktoré by tomu zabránili
je to strašne komplikovaná téma
Registrované partnerstvo?
Prečo sa do piče do toho stará cirkev??!!
Veď to s nimi nemá nič spoločné keď sa vezme tak je to jeden zdrap papiera, ktorý akurát poukazuje na to že sú dvaja ľudia spolu alebo ako to ....... jednoducho si predstavte situáciu nájdeš si ženu alebo muža začnete si zariaďovať domácnosť ale na svadbu ani nepomyslíte kúpite si dom auto, účet na banke.........stane sa nehoda muž žene zomrie a všetko je napísané na ňom čiže automatický všetky financie a nehnuteľnosti idú jeho rodine a jeho žena je na ulici s holým zadkom
Chápe už niekto načo je to registrované partnerstvo?!?!
stat si radsej bude strazit hlasy volicov (vericiach ktorych je okolo 90%) ako tych par % homosexualov. to by moc nevyhrali volby. takto rozmysla priemerny slovensky politik
cirkev by sa mala radsej zaoberat hrusovskym ktory vravi otvorene hajzel spinavy a to len preto ze v spravach za jeho menom uvadzaju KrestanskoDemokratickeHnutie. Mne tam smrdia az dve veci
tak som to myslel
Ale tich, co su homofobni.
Pripada mi to chore, ked niekto povie, ze by niekoho ZBIL A POSLAL SA LIECIT, len preto, ze je gay/lesba.
Pritom, ten clovek si nevybral sexualitu, on sa s nou narodil, cize ZA TO NEMOZE.
Sa zobudte ludia!
A ano, slovensko je zasraty, vyjebany, konzervativny a manipulovatelny stat. Je horsi ako Polsko. Nechapem ako mozeme byt v EU.
Ja osobne sa za SLOVENSKO HANBIM!
Neviem akoze co je na tom ked je niekto gay/lesba... Kazdy si predsa so svojim zivotom moze robit co chces. Ti ludia predsa nemozu klamat sami seba. Predstav si Xiuhteotl keby ta chcela spolocnost prinutit milovat chlapa. Myslim, ze taki pocit tu ma mnoho homosexualov...
Nepoviem kebyze su homosexuali nejaky nasilnici, podvodnici alebo tak, ale su to normalni ludia, ako vsetci ini, nerobia zle nikomu, neviem ako ublizuju niekomu tym, ze su sami sebou...
A preco, ked preberame z Ameriky kazdu hlupost, a nie su vsetky ani zdaleka pozitivne, preco si od nich nemozme zobrat priklad aj v tejto veci. Ale nebojtee my to zmenime, ked sa raz do tej vlady dostaneme
takze ja som za to aby sa lesbi a gayovia mohli sobasit s rovnakym pohlavim
Registrovane partnerstvo je, ale vec ina. To je v pohode. Predsa len, ked ziju spolu 4roky a ked sa jednemu nieco stane, aby ho nepustili do nemocnice je fakt blbe.
(teda ak som spravne pochopil ten rozdiel medi manzlestvom a reg partnerstvom)
Escalator: to co je nejaky vesmirny ludia?
Cts_w: skus si dat yt vymazat mozog a potom uvidis, ci by to bolo zle
Chavez: aj ams pravdu pre to decko by to bolo asi ozaj zle, ale zase aspon ten sobas by im mohli povolit, ked uz dieta nie a zase, tu uz aj tuism bolo spominane, ze v decaku by im bolo ais horsie, bo sak po 18-tke by ich odtial poslali kade lahsie a co potom?...
Xiuhteotl: co keby si zistil, ze medzi tvojimi kamosmi je tiez gay? prestal by sis a nim bavit? neuznaval by si ho kvoli tomu?...je to tvoj, nazor, neberiem ti ho...ale (to sa uz vyjadril Typek )
Cize MY neviem o tom nic, lebo on si o tom niekde dost precital
Teda aj taky nazor Schizofrenika je vlastne nic proti jeho "vedecky podlozenym textom"