Pred asi rokom som sa zaľúbila do chlapca, ktorý na moje nešťastie nevedel, čo chcel. Preto som to nechala plávať. Doteraz som s ním kamoška. Len prednedávnom som mala jednu známosť, ale vďaka nej som si uvedomila, že ešte stále milujem toho, čo pred roko
A čo robiť? Prečo niekoho vôbec napadne pýtať sa takéto veci ľudí? Tuším mám radšej ankety o tom, či ma mohol nebodaj oplodniť sestrin použitý vibrátor. Najlepšie je, ak je vibrátor s ypsilonom.
@otvoreneokno hm neviem preco sa to pytam tu... mozno uz nevladzem nad tym rozmyslat sama a mozno niekto bude mat lepsi napad ako ja.. a neviem ... potrebujem sa z toho aspon trochu vyrozpravat :/
@5donana5 s tým sa dá žiť a keď s tým nebodaj chceš niečo spraviť, tak na to prestať myslieť, pretože život máme všetci ešte pred sebou (aj keď nás môže zajtra zraziť auto) a nič neutečie a veľa vecí zlomí ešte srdce, poláme nádeje, zavraždí sny a príde ešte toľko príležitostí. Možno si v budúcnosti budeš trieskať hlavu, že si si nechala niečo ujsť pomedzi prsty, ale ja nerozmýšľam príliš do budúcnosti a nie som vždy o krok dopredu, žijem okamihom, ale tak každý sme iní, čo tolerujem.
Ale chcela si názory druhých, toť, dnes sa mi chce vypisovať písmená na chujovné témy.
Keby súčastného priateľa neľúbim, rozišla by som sa s ním. Ale keby som začala pochybovať o našom vzťahu len preto, že som zistila, že chalan, čo sa mi páčil dávno a nedal najavo svoje city (či už + alebo - alebo 0) ma mal rád. Tak by som sa na toho prvého vykašlala a držala by sa pri súčastnom.
Nikto ti nezaručí, že ten prvý ťa ešte stále ľúbi...
Držme sa toho čo máme, ilúzia inej, lepšej budúcnosti je len fikcia, ktorú si predkladáme v mýšlienkach alebo počujeme vo volebnej kampani! Hehe
ááách, ako by boli naše vzťahy jednoduchšie, keby sme sa nebáli hovoriť si navzájom, čo cítime..... koľko potenciálnych vzťahov stroskotalo na tom, že sa jeden bál... a ten druhý nevedel, či k nemu cíti to isté ako on.... ak ho ľúbiš, tak mu to povec.. lebo rok čakať... aby nebolo už neskoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale vzdy ak sa s niekym spoznam tak ho porovnavam s nim.. alebo sa aspon spytam samej seba ze co by na neho povedal ON?
uz mi to lezie na nervy...
Nie srdcia.
A čo robiť? Prečo niekoho vôbec napadne pýtať sa takéto veci ľudí? Tuším mám radšej ankety o tom, či ma mohol nebodaj oplodniť sestrin použitý vibrátor. Najlepšie je, ak je vibrátor s ypsilonom.
Nejde o život.
Ale chcela si názory druhých, toť, dnes sa mi chce vypisovať písmená na chujovné témy.
Dobrú noc.
Keby som ty tak by som pokračoval nasledovne.
Keby súčastného priateľa neľúbim, rozišla by som sa s ním. Ale keby som začala pochybovať o našom vzťahu len preto, že som zistila, že chalan, čo sa mi páčil dávno a nedal najavo svoje city (či už + alebo - alebo 0) ma mal rád. Tak by som sa na toho prvého vykašlala a držala by sa pri súčastnom.
Nikto ti nezaručí, že ten prvý ťa ešte stále ľúbi...
Držme sa toho čo máme, ilúzia inej, lepšej budúcnosti je len fikcia, ktorú si predkladáme v mýšlienkach alebo počujeme vo volebnej kampani! Hehe