Lebo nam triedny povedal ze na maturite musime pisat pisaným ako jeb.. aj ja som pisala tlacenym a potom ma sprdla slovencinarka ze to sa nesmie.. lebo to ti budu ratat za 5 tak sa s tým zmier..
jj presne tak..pretoze pri kontrolovani diktatu musia pismena vyhovovat pekne pisanemu pismu... a ak pismeno B napises inak tak ti to zarataju ako chybu
Ja už ani písať písaným nevém..vždy tam hodím aj nejaké tlačené..Mne sa zdá, že diktát bude opravovať slovinárka, čo každého učí..a pochybujem, že každá z toho bude robiť vedu..
Čo je zlé na tlačenom??:....mna by skúsila na strednej sprnúť učitelka kvoli písaniu no kebyže som takú mal tak by aj skúsila ale kašlal by som na nu...
a my ani diktaty nepiseme ale keby mi nejaka pindala za tlacene tak asi by som si nenechala srat na hlavu je to moja vec nie?mne sa tak lepsie pise chcela by som vediet ci este pisanym vobec viem pisat
ver tomu, ze aj ked sa ti to teraz zda drble tak raz budes vdacny budes citat po svojom decku a nebudes vediet co o to je a akoze uz sa kvituje len to, ze pisete diktaty lebo ked vidim co pisu za nezmysly moji spoluziaci a niekedy aj ja tak by som diktat prijala aj kazdy tyzden...
nie je to ako stredna ako stredna ste na hodine slovencina a na slovencine ta odjakziva ucili pisat pisanim. tak to treba respktovat. a neznamena, z si uz na strednej, ze mas dake privilegia
najlepšie je to na výške, tam všetci učitelia na teba kašlú, rob si čo chceš (myslím ohľadne štúdia) uč sa z čoho chceš aj keď na ten daný predmet neexistuje učebnica, keď prídeš na skúšku a nespravíš tak učiteľovi to je tak maximálne jedno, niektorí dokonca s radosťou vyhadzujú zo skúšky (ale tebe to už vôbec nie je jedno)....
decká tešte sa, že chodíte na strednú na výške sa s vami nikto mazliť nebude, zlaté to časy na strednej
Adonais: Svata pravda....Aj ja som v piatok vyletela skusky ani som nevedela jako...Hajzel jeden. Normalne by som aj jeho meno napisala, ale nechcem mu robit reklamu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ja už ani písať písaným nevém..vždy tam hodím aj nejaké tlačené..Mne sa zdá, že diktát bude opravovať slovinárka, čo každého učí..a pochybujem, že každá z toho bude robiť vedu..
aano a inak fuckt dobra hudba si myslim osobne...
ach prečo!
náaaaas len do piče nutia písať pisanýýýýým
ach prečo nás len kurva nútia písať písaným
refrén: ach prečo do jebania
ach prečo do jebania
je školstvo take prijebne
refrén: ach prečo do jebania
ach prečo do jebania
a všetci spolu!
decká tešte sa, že chodíte na strednú na výške sa s vami nikto mazliť nebude, zlaté to časy na strednej
Preto je to v téme Hudba.
Pidávam sa k Shizofrenikovi a dodávam druhú slohu:
Skurvenéééé diktááátýýý!!!
Nemááám ich rááád, ja ani týýý!!!
Grcááááť!!!
Grcááááť!!!
Sračkýýý!!!