Prečo nemáte radi pondelok?Čo Vás na tomto dni neteší.Píšte aký mate na to dovod,možno pre niekoho je to dobri deň,možno niekto v ten deň spoznal svoju priateľku/a alebo spoznal niekoho zaujimavého alebo sa mu stala príhoda alebo podobná vec.Šup sem s kom
lebo mi bolo dobre v teple a potom zase vidiet vsetky tie ksichty a jebat sa tam hodinu a pol a z toho hodinu stat v zapche, vstavat o piatej a musiet nieco robit..
Ako kedy, tento rok je pondelok v pohode, nevadí mi, mám len 5 hodín, pospať si môžem o kúsok dlhšie ako iné dni. Zato utorky teraz neznášam, ale budúci rok to môže byť znova ináč
Ja som z každého niečo aj ich mám rád aj nie ako kedy dobre su ked mám volno a dobre su aj ked idem do práce,ale nemám rád nedelu ten zvláštný nedelný pocit ten nemám moc rád
lebo cez víkend si zvyknem na to, že mám voľno, pokoj a dlhý spánok a zrazu pondelok. Škola, hnusní ľudia, ranné vstávanie a všetko okolo toho. Keď ja mám tak rada ničnerobenie
lebo musíš vstávať, musíš pochopiteľne skôr zaspávať a ráno sa ledva vyteperíš z postele. Je ti zima, a stresuješ do školy, prvú hodinu máš telesnú ktorá ťa síce odreaguje a zobudí (len na chvíľku, potom som zase vyšťavený), a potom máš z matiky písomku a si do piatej v škole, no proste teto rok mám otrasné pondelky
Tipujem, že väčšina ľudí nemá rado pondelok kvôli práci/škole.
Ja to takto nerozlišujem. Áno, začína sa vtedy týždeň - pre mňa študentský, ale s tým nič nespravím. Mám hneď viacero dôvodov mať pondelky rada - mám len šesť hodín (a dobré hodiny), pravidelné stretnutia v spoločenstve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
pondelok = povinnosti, vytrhnutie z leňošenia
myslím že to stačí
Ja to takto nerozlišujem. Áno, začína sa vtedy týždeň - pre mňa študentský, ale s tým nič nespravím. Mám hneď viacero dôvodov mať pondelky rada - mám len šesť hodín (a dobré hodiny), pravidelné stretnutia v spoločenstve