inak som si práve uvedomil jednu tažkú pravdu o mojom živote... ja ani len tých ktorých nechcem nemám na výber idem sa asi zabit smrk smrk toto nemá zmysel :´(
tak zas ja nemam s tymto problem,toho koho nechcem, ignorujem,toho koho chcem a chcela som aj mam,teda myslim ze sa ta tema tyka partnera,vtedy to sedi staci sa snazit trosku verit si a byt pribojni a ist si za svojim cielom do poslednej chvile,presne taka som,preto vecinou ziskam po com tuzim nie vsak UPLNE vzdy aby som netarala
Hm je to tak kedze jaa mam s tym skusenosti povem vam to su ludia ako ja ze sa zalubia skoro do kazdej baby ktoru zbadaa a pozna ju aaale prito to vzdy skonci tak ze ma druheho a o vas nema zaujem v mojom pripade vzdy hra rolu krasa ktoru nemam moc velku aaale som rad ze som taky aky som dusou aj vzhladom aj ked s chybami nuz priroda kazdeho rovnako neobdarila a v tom je problem kazda baba cize tie krtajsie namnyslenejsie ktore si myslia ze mozu mat vsetko po com tuzia si preberaju a nakoniec zistia ze ten clovek ktoreho si vybrali nieje ten pravy!! Ja nemam na vyber vobec ziadne baby kedze tuna na okoli Nitry to nieje bohvieco nooo ale cest vinimkam ktore som este nestretol. Skoro kazdy clovek hladi na krasu a dokonalost lenze roby velku chybu v zivote krasa casom pominie a nic z nej nezostane podla mna je prvorady charakter cloveka ktory si vecsina ludi vobec nevsima
Nie som jedina v tom.... ... nie som narocna a nemam ani ziadne prehnane naroky... ale hold ako ratam tak ratam...styria mi vyznali lasku od noveho roka... fnuk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@0 ked si povrchna fiflena, co berie na love tak to uz mas tazke...
ty sa zobuď chlapče..a dosť rýchlo..
no dobre..chce..ale nevim kto!
A ty ako prvý si ho objavil ... Ach, otvoril si nám všetkým oči