presne...na co? kde by potom bola originalita? a aj tak...kazdy povazuje za dokonale nieco ine...ked budes mat rodinu tak pre teba bude dokonaly tvoj manzel (mozno) a tvoje deti (urcite) ...a to ti bude stacit
no je jasne ze nikto nieje dokonaly ale niektory ludia si to o sebe myslia.. radsej je byt sam sebou a neriesit druhych..ak ti dava niekto najavo ze nejsi dokonalala posli ho do pecka a povedz nech sa kukne na seba..
ja to vidim inak byt dokonaly by podla mna bolo nedokonale pretoze kazdy si predstavuje dokonalost inak... podla mna prave to ze sme vsetci rozdielni kazdeho z nas robi dokonalym
Ak by bol každý dokonalý - tak by svet nebol zaujímavý - neboli by kontrasty - firmi zaoberjúce sa navrhovaním šiat, šperkov, kozmetiky by zanikli pretože by nikto nič ,,in,, nepotreboval pretože by bol dokonalý. Neviem si predstaviť taký svet... asi by sme sa z neho všetci scvokli..
Milá moja, na tomto svete nie je NIKTO dokonalý. Dokonca ani ja nie, hoci to určite mnohých šokuje. A áno, tú chybu tam skutočne máš a neznalosť rodnej reči ja považujem za oveľa väčší problém ako škaredé telo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
tvoja mienka o dokonalosti je len tvoj subjektivny obraz o dokonalosti. moj bude uplne iny, takisto ako kazdeho ineho. takze co je vlastne dokonalost?
a neboli by modelky a možno ani anorektičky, aspoň 1 plus:p
naco byt dokonaly, to nie je zaujimave