Keďže mi to chalani priamo do očí nepovedia ..obraciam sa na birdz prečo chalani chodia cez prestávky (na strednej) za babami s kt. sa ani moc nebavia a začnú ich objímať..hladkať po hlave atď.
@primitiv noo mne sa stáva že za mnou príde len tak nejaký týpeček čo sa ani moc nebavíme max sa pozdravíme a teraz zrazu ku mne príde a začne ma hladkať po hlave a keď mu poviem že mi to vadí tak mi začne hladkať chrbát alebo ma aj chytí za zadok a mne to vadí je mi to nechutné a robí to viac chalanov u nás ale úprimne mi nepovedia prečo to vlastne robia
@kikusskaaaa keby takto chodia za jednou určitou babou ..ale nie..oni idú od jednej k druhej ale nie za všetkými babami..len za určitými..tak by ma zaujímalo prečo som medzi týmito ,,vyvolenými" práve ja..
@staphylococcus myslím si že baby si môžu obliekať čo len chcú a nikto nemá právo sa ich ani len dotknúť keby chodili aj nahé.. no pri tom ja nenosím nič vyzývavé.. takže si nemyslím že problém je v mojom oblečení
Môže to byť aj prejav náklonnosti, ktorý si ani neuvedomujú, podobne ako chytenie za plece, alebo štuchanie a pod. Alebo s nimi mávajú hormóny a ešte nevedia (a možno ani nebudú vedieť) ako sa kontrolovať a že je to neúctivé. Ale buď rada, že obletujú len tie nezadané.
Btw, nechápem čo je to za správanie, lebo na našej škole sa toto nedeje.
@kikusskaaaa Žena si môže obliecť čo chce, ale nech sa potom nesťažuje na chlípne pohľady, obťažovanie, obchytkávanie, alebo keď ju raz niekto pretiahne. Prečo sa ženy obliekajú ako prostitútky? Len tak? Že sa to páči? Alebo to má niečo vzbudiť u chlapov? Sama si odpovedz, či nejdeš proti sebe. (Nepoznám Ťa neviem, ako sa obliekaš)
@noharder Nejako si sa opustil 0_0 Nech sa nesťažuje, keď ju raz niekto pretiahne? To čo je za logika? Tým pádom sa teším na leto a kúpaliská, lebo tam mi vlastne každá naznačuje, že chce byť znásilnená, lebo veď má iba plavky, nie? :S
@noharder@noharder prečo by sa žena nemala obliekať tak jak sa jej páči ? Niektorým mužom stetka look prídu aj obyčajne kraťasy a top. .. prečo by sa ženy v tomto mali akože podriaďovať mužom ? Prečo vy sa nenaučíte kontrolovať svoje hormóny? Sme ľudia nie zvieratá tak nenechaj konať svoj penis za seba... hlúpa výhovorka za to, že sa nevieš udržať na uzde.
@noharder týmto v podstate tvrdíš "som jebnuté zvieratko a celý môj život ovláda môj penis" well...cg! Myslela som si, že sme sa od týchto prízemných kokotín už posunuli trošku ďalej ale očividne teda nie, no.
Ženy sa sporo obliekajú napríklad preto, že je im v lete teplo.
@marjy77 no hej ja to chápem ale nepríde mi to moc ako prejav náklonnosti..predsa keď sa mi raz niekto páči ..tak sa mi páči.. a nie že budem behať od baby k babe ..
@noharder ako som už napísala myslím si, že baby si môžu obliecť čo len chcú a nikto nemá právo sa ich ani len dotknúť..aj keby chodili nahé.. no pri tom ja nenosím nič vyzývavé.. takže si nemyslím že problém je v mojom oblečení ak tomu nechápeš -
@noharder skús si to zobrať naopak.. aj ty v lete iste chodíš sporo odetý..možno aj hore bez.. a nerobíš to preto lebo tým chceš dať signál okoliu aby ťa mohol ktokolvek ,,pretiahnuť" alebo aby mal na teba nechutné narážky..jednoducho ti je teplo..prečo by naopak mali platiť iné pravidlá? za to že niektorý muži sa nevedia udržať?
@lostinthedark@superpinkhero@staphylococcus máte obrovskú pravdu.. aa čudujem sa že v 21. storočí ešte existujú ľudia ktorý rozmýšlajú ako noharder..vlastne z jeho komentu je jasne vidieť aj že čím rozmýšla
@limitles neviem akým jasnejším spôsobom sa dá vyjadriť to že mi to prekáža ako keď im doslova poviem aby prestali a že mi to vadí..po prípade dám ich paprče zo seba dolu ak verbálna komunikácia nezaberie..
@antifunebracka ako nechajú? ja im poviem priamo aby prestali..ak to nezaberie dám ich paprče zo seba dolu sama.. ale na ďalší deň akoby zabudli a idú opäť za mnou..keď neuspejú idú k ďalšej babe a takto to ide stále
@kikusskaaaa keď ti to vadí tak im jednu bombu pleskni po pysku a na nejaký čas pochopia kde je sever zbaviť sa ich asi nezbavíš keďže títo ľudia majú asi o koliečko menej keď si nedajú pokoj aj keď im povieš že ti to prekáža
No ja som zažil u nás na základke to, že chalani celkovo začali chytať baby za rite od 7 triedy. Jeden taký väčši beťar to robil častejšie.. Čo sa týka toho či to schvalujem, ani moc ne. Berem to z hľadiska, že ak povie žena nie, tak nie.. (aj keby to bolo dievča). Čo sa týka príhody, kedy týpek chytil babu za riť, a ona mu dala hneď reflexnu facku, a sťažovala sa u triednej. Podstata toho bolo, že nakoniec to odvolala, lebo mu nechcela zle a týpec pokračoval..
Môžu to robiť preto lebo sa im páčiš, lebo majú veľa energie, lebo sa chcú predviesť, lebo nevedia inak zaujať tvoju pozornosť a povedať ti normálne, že sa im páčiš.
Čo sa týka toho názoru, že su chlapi burťáci.. To záleži iba od toho s kým sa stretávaš. Ak si obklopená mužmi, ktorý sa správajú ako deti, tak potom aj máš taký názor. Ja som sa stretol so ženami čo mali 30 rokov a spravali sa na 15.. A teraz poviem všetky ženy sú pubertálne decká.. aha.. gj.. V opačnom prípade poznám nespočetne vyspelých žien a mužov, dokonca vo vzťahu wow.. to je čo ?.. Ale nejdem ti brať názor.. Zase je pravda, že všetci sme vlastne opice nie..
@kikusskaaaa To sú bohužiaľ dnešní superhrdinovia, ktorí môžu všetko
Ak sa to zopakuje neboj sa dať dotyčnému facku, snáď si uvedomí aký máš naňho názor...
no neviem ti povedať úprimne prečo to tak je ja mám 21, ale toto by som si nedovolil nikdy ani len zo srandy urobiť, bezohľadu na to, či je zadaná alebo nie
chlapci maju zaujimavu gejm to sa musí nechat numbers game /they cannot hide/cannot run / hej na toto su dobre kurzy krav magy alebo karate alebo vytrhnut mobil a jebnut o zem vzdy pomoze
@kikusskaaaa wuuu, no prečo asi.
určite to nie je z tých bežných a samozrejmých dôvodov kvôli ktorým ľudia vyhľadávajú kontakt s určitými inými ľuďmi...
(viď @31 , ty tupelo patriace k pohlaviu ktoré má očividne od prírody vyvinutejšiu empatiu, a emocionálnu inteligenciu =D =D )
Nikdy som to nerobil. Maximálne som sa dotkol vlasov spolužiačky sediacej predomnou. Iní chalani bežne cez prestávku na základke dávali na zadok babám... A maximálne sa tak otočili nanich a nič ... a tamti sa rehotali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
+ dúfa, že zareaguješ pozitívne a neostane len pri osahavani?
Btw s tou gramatikou typek myslel mňa xD
Btw, nechápem čo je to za správanie, lebo na našej škole sa toto nedeje.
Ženy sa sporo obliekajú napríklad preto, že je im v lete teplo.
Môžu to robiť preto lebo sa im páčiš, lebo majú veľa energie, lebo sa chcú predviesť, lebo nevedia inak zaujať tvoju pozornosť a povedať ti normálne, že sa im páčiš.
Čo sa týka toho názoru, že su chlapi burťáci.. To záleži iba od toho s kým sa stretávaš. Ak si obklopená mužmi, ktorý sa správajú ako deti, tak potom aj máš taký názor. Ja som sa stretol so ženami čo mali 30 rokov a spravali sa na 15.. A teraz poviem všetky ženy sú pubertálne decká.. aha.. gj.. V opačnom prípade poznám nespočetne vyspelých žien a mužov, dokonca vo vzťahu wow.. to je čo ?.. Ale nejdem ti brať názor.. Zase je pravda, že všetci sme vlastne opice nie..
Ak sa to zopakuje neboj sa dať dotyčnému facku, snáď si uvedomí aký máš naňho názor...
Ved niektori chlapi si priam ziadaju panvicou po hlave ktoru nosim stale v kabelke ..
Jo a mam tam aj slzak
To posledne
určite to nie je z tých bežných a samozrejmých dôvodov kvôli ktorým ľudia vyhľadávajú kontakt s určitými inými ľuďmi...
(viď @31 , ty tupelo patriace k pohlaviu ktoré má očividne od prírody vyvinutejšiu empatiu, a emocionálnu inteligenciu =D =D )