chcel by som sa spytat jednu vec, ako by som to povedal... dost vaznu vec. moja baba sa jedneho dna rozplakala, presne povedane boli sme vonku a ked sme vecer prisli domov tak sa mi na posteli rozplakala, z nicoho nic. nechapem , nerozumiem tomu.! a nechc
asi niečo taji..alebo mozno ma nejaky zdravotny problem ktory sa ti boji povedat..alebo sa mozno odstahuje..neviem..faakt..napadli ma len take veci..snad to bude lepsie..skus sa s nou porozpravat..Vela stastiaa
byť tebou fakt sa bojím že ma podviedla... alebo je to o brutálne vážnom zdravotnom stave. ale skôr to prvé... posaď ju a medzi štyrmi očami jej povedz že ťa to strašne trápi a už začínaš mať naozaj zlé predtuchy, ktoré sa bojíš aj len vysloviť, nech ti povie prečo plakala, lebo inak si to domyslíš sám a to bude oveľa horšie...
ved jasne ze som sa jej to spytal, preco plakala. neodpovedala mi. stale plakala. potom som jej to spytal na druhy den nechal som to trosku odlezat a zase neodpovedala. povedala ze nie je to vazne. a nic viac. hmmmm
suhlasim s @petronellka kebyze to nie je vazne,neplace...
my ti nemame ako povedat,pozname ju? ty ju poznas! ked mate dobry vztah,mala by ti to povedat..pekne jej povedz ze ta to velmi trapi,ze chces vediet co jej je, a chces jej pomoct....nech ti povie,ze to nikomu nepovies a ze jej sa ulavi ked sa vyrozprava...drzim palceee!!
keď máte spolu ozaj dobrý vzťah, mali by ste si pekne spolu sadnúť a všetko si vydiskutovať... keď jej povieš, že ju budeš v každom prípade podporovať a neopustíš ju, myslím že nebude problém aby ti to nejako povedala... aj keď to bude možno chvíľu trvať...
v každom prípade ti držím palce
dakujem za koment. ale ved to som jej povedal ze ma to trapi. povedal som jej ze ved mne to mozes povedat. inac je to take tiche dievca. velmi tiche.! a musim povedat este jednu vec. dolezitu vec... ona nema mamu.!
podla mna ti urcite nieco taji...nieco co ju trapi..nieco co sa ti boji povedat, alebo tak...a je blbost rozmyslat tu nad tym co to je...to su len hlupe dedukcie...mal by si ju presvedcit o tom ze ti moze povedat naozaj vsetko..a ze sa jej ulavi ked ti to povie...viac neviem co k tomu..
btw kolko spolu chodite?
kým ti to sama nebude chcieť povedať, tak sa môžeš snažiť koľko chceš, aj tak sa nič nedozvieš. Pravdepodobne plače preto, že sa vo vašom vzťahu niečo zmenilo alebo sa v krátkej budúcnosti zmení a ona tomu nevie (alebo možno ani nechce) zabrániť.
Ty si síce môžeš myslieť, že váš vzťah je krásny, dokonalý, ideálny, ale ona to môže vnímať úplne inak. Nechcem ťa podceňovať, ale nevieš si ani predstaviť, koľkokrát si si už nevšimol, keď pri tebe plakala. Ženy plačú a pred mužmi to taja. Keď už nedokážu zatajiť plač, zataja aspoň dôvod. Ak ti povie, že jej nič nie je, tak sa ďalej nevypytuj. Len jej daj najavo, že si tu pre ňu, ale "netlač na pílu". Môžeš to len zhoršiť.
inac a musim este nieco dodat, ona sa ani moc nerozprava s otcom ked som u nej. hmm. a v poslednej dobe je dost nervozna a odmerana.! totalne odmerana.
vážne by si sa to mal spýtať...snáď ti konečne povie čo sa deje..ale mne hneď prvé napadlo že má vážny zdravotný problém a..proste je to asi dosť zlé..nechcem ťa strašiť ani nič..a vlastne čo my tu vydumeme ona to vie sama asi najlepšie čo jej je..držím palce
teraz tak rozmyslam, vazny zdravotny problem?... to nieee.! ved to by som zistil. keby mala vazny dravotny problem tak by bola asi v nemocnici. ja vazne neviem. boze.
..mozno,ma problem v rodine,ked sa k tomu,otcovi spravala..divne..alebo,no len je to problem,ked ti to taji..tak,ak ti to nepovie,tak nvm,preco ked si jej xalan..teda..komu,to xce teda povedat,ak nie tebe..hm..
tak si sadnete nie volade do krcmy ale doma v klude sami potichu a povedu jej ako ju milujes ze citis ze je ta prava a chceš aby ste neboli ty a ona ale aby ste boli ako jeden povedz jej ze ti moze verit nech sa deje čo chce že vždy budeš stať za nou nech sa stane čokolvek že vždy jej budeš oporou a opytaj sa jej o čo šlo. a ked ti to nepovie tak jej furt opakuj ako budeš vždy stať za nou a tak... a raz sa rozhodne ze je spravny čas aby ti povedala čo sa deje pretože uveri že naozaj ti môže povedať všetko musiš ju presvedčiť že aj keby zabila tvojho otca aj tak budeš stať za nou a budeš ju milovať a ked tomu uverí povie ti to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
...musi ti ona povedat,co ju trapi...
my ti nemame ako povedat,pozname ju? ty ju poznas! ked mate dobry vztah,mala by ti to povedat..pekne jej povedz ze ta to velmi trapi,ze chces vediet co jej je, a chces jej pomoct....nech ti povie,ze to nikomu nepovies a ze jej sa ulavi ked sa vyrozprava...drzim palceee!!
v každom prípade ti držím palce
btw kolko spolu chodite?
Ty si síce môžeš myslieť, že váš vzťah je krásny, dokonalý, ideálny, ale ona to môže vnímať úplne inak. Nechcem ťa podceňovať, ale nevieš si ani predstaviť, koľkokrát si si už nevšimol, keď pri tebe plakala. Ženy plačú a pred mužmi to taja. Keď už nedokážu zatajiť plač, zataja aspoň dôvod. Ak ti povie, že jej nič nie je, tak sa ďalej nevypytuj. Len jej daj najavo, že si tu pre ňu, ale "netlač na pílu". Môžeš to len zhoršiť.